Överblick | Live | Repriser | Media | Lag | Butik
Biljettförsäljning - FAQ
Kan jag köpa en biljett till The International?
The International har sålt slut. Kolla Dota2.com för information om hur du kollar på hela eventet genom spelet eller genom en av våra strömningspartner.
Jag köpte en biljett, hur får jag min bricka?
VIP
De som har fått en VIP-uppgradering har meddelats om det via e-post. VIP bosatta i USA kommer att få deras bricka via US Mail och internationella kunder kommer att hämta deras brickor vid upphämtningen i KeyArena som är öppet de nedanstående timmarna.
USA beställningar (VIP och allmänna insläpp)
Brickor kommer att skickas till leveransadressen som angavs till Tickermaster vid köptillfället. De kommer att skickas den 20 juli och borde komma fram mellan den 22 juli och den 27 juli.
Internationella beställningar (VIP och allmänna insläpp)
Upphämtning för alla beställningar utanför USA kommer att kunna hämtas upp på den östra sidan av KeyArena följande datumen och tider. Vänligen ha ett statligt utfärdat id-kort med dig för din upphämtning.
Vad gör jag om jag inte får min bricka i posten?
Om du inte får din bricka i posten, vänligen kom till vår upphämtningsplats vid den östra sidan av KeyArena vid tiderna nedan. Vi kan söka upp din biljettinformation och ge dig en ersättningsbricka vid tillfället. Vänligen medta ett statligt id-kort vid upphämtningen.
Hur länkar jag min bricka till mitt Steam-konto?
Du kan länka din bricka till ditt Steam-konto här. Ytterligare information om att koppla din bricka kan hittas i vår Brick-koppling FAQ.
Key Arena öppettider för hämtning
Fri, Jul 31st – 9am to 6pm
Sat, Aug 1st – 9am to 6pm
Sun, Aug 2nd – 9am to 6pm
Mon, Aug 3rd – 7am to 9pm
Tue, Aug 4th – 8am to 9pm
Wed, Aug 5th – 8am to 9pm
Thu, Aug 6th – 8am to 9pm
Fri, Aug 7th – 8am to 9pm
Sat, Aug 8th – 8am to 6pm

Key Arena Address
305 Harrison St
Seattle, WA 98109
Web