Представяме зимният 2016
Включва Compendium за Shanghai Major 2016

Повишаване на нивото

Проправете си път през сражения до несметни богатства
„Зимният боен пропуск 2016“ е спътникът Ви на бойното поле през текущия Dota сезон. С разнообразни задания в играта, предизвикващи и развиващи уменията Ви, дружелюбна и вълнуваща система за облози, купища ексклузивни съкровища и награди за печелене. Бойният пропуск Ви позволява сами да си проправите път към престижа и богатствата.
$7.99

Един герой се нуждае от приключение

Приключения през зимния сезон
Преди всяка игра, изберете един от три курса, за да се определи настоящата Ви цел. Завършете заданието и победете в мача, за да спечелите бойни точки и преминете към следващото приключение. Придобийте достатъчно бойни точки и ще откриете съкровищницата си благоприятно пълна през идните зимните месеци.
Изберете своя курс
Всеки курс ще Ви изправи пред предизвикателства, свързани с избраната роля. Дайте на съюзниците си тактическо предимство, като изкусен Support. Смачкайте своите врагове и прегрупирайте съотборници си, като непоколебим Carry. Или пък нападайте сами, насочвайки потока на битката, за да подкрепите отбора си, като дързък Solo. Можете да промените своя избор по време на фазата за подбор, така че да отговаряте на нужното във всяка игра.
Всеки КУРС предлага уникална награда при завършване
Финалното приключение на всеки курс ще отключва съответна награда при завършване му, която е уникална за него. Всяка от които може също да получи отключване на обществено подобрение за стила, докато все повече играчи напредват през курса.
Обществена цел
отключете нов стил за своята награда
Колкото повече собственици на бойни пропуски напредват по своите курсове, толкова и лентата за напредък към обществената цел ще се запълва. След като пределът бъде достигнат, отключеният обществен стил ще стане достъпен за всички играчи, които са завършили този курс.
THE SERAKUND TYRANT
НАГРАДА ЗА КУРСА — SUPPORT
REGIME OF THE
ENTHALEEN DRAGON
НАГРАДА ЗА КУРСА — SOLO
LEGACY OF
THE ELDWURM CREST
НАГРАДА ЗА КУРСА — CARRY
Подкрепящ
2,500,000 of 2,500,000
Показване на стила
Solo
2,500,000 of 2,500,000
Показване на стила
Carry
2,500,000 of 2,500,000
Показване на стила

Зимни облози

ПОСТАВЕТЕ ЗАЛОЗИТЕ СИ
Всяка седмица ще получавате салдо от жетони, които да ползвате в системата за облози. Поставете залог и го подкрепете с победа, за да спечелите допълнителни бойни точки.

Но избирайте внимателно, защото въпреки че победата ще удвои залога Ви в бойни точки, разгромът ще депозира Вашата миза във вражеските ръце.
Ето как работи:

1.

Получавайте седмични жетони
Всяка седмица ще получавате дажба от 1 000 жетона, с които да правите облози за своите игри. Неизразходваните жетони няма да бъдат прехвърлени към салдото за следващата седмица, така че не ги жалете!

2.

Обзалагане с жетони
След като сте в играта, определете сумата на облога си в рамките на 30 секундния период за залагане.

3.

Печелене на бойни точки
Постигнете победа, за да получите удвоената сума от облога Ви, като бойни точки. Салдото от залозите на губещия отбор ще бъде равномерно разпределено измежду победителите, както бойни точки.

4.

Повишаване на нивото
Всеки спечелен жетон се преобразува в една бойна точка, която да бъде приложена към текущото Ви „Бойно ниво“.
Даване на бакшиш
за положеното усилие
След като унищожите вражеския Ancient, възнаградете някой находчив съотборник или умел опонент с част от печалбата си. Помнете, че бележитият воин е милостив, както в победата, така и при разгрома.

Зимни постижения

ОЩЕ ТОЧКИ ЗА КАУЗАТА
Докато се впускате из зимните приключения и трупате победи, можете да спечелите допълнителни точки за повишаване на бойното Ви ниво чрез завършване на произволен брой зимни постижения. Научете още от раздела „Постижения“ в бойния Ви пропуск.

Достъп със зимния боен пропуск

Без значение какво е бойното Ви ниво, има няколко ексклузивни характеристики, достъпни за всички собственици на боен пропуск, докато трае зимният сезон.
СЕЗОНЕН ТЕРЕН — ЗИМА
Съзрете красотата на девствените снегове, които са се натрупали връз бойното поле. След това отприщете скрития у Вас боен художник и разплисквайте кръвта на враговете си по цялото бяло платно в похода Ви към победата. Този ексклузивен мразовит терен е достъпен за всички собственици на боен пропуск. Той ще бъде достъпен до изтичането на бойния Ви пропуск.
Ходом марш, мразовити крийпове
Пристъпвайки с мъка през снежните преспи и замръзналите реки, измръзването със сигурност ще настъпи. При липсата на зимна униформа, която да ги топли, Radiant, Dire и неутралните крийпове ще открият, че е невъзможно да избегнат мразовития зимен допир!
ПОВТОРЕНИЯ ОТ БОЙНИЯ ПРОПУСК
Като ексклузивна услуга към бойния пропуск, повторенията за всички мачове, които играете с включен боен пропуск, ще бъдат достъпни за сваляне в продължение на три месеца вместо стандартните десет дни.

Награди от бойното ниво

Завършвайте приключения и предизвикателства, за да печелите бойни точки. А с тях можете да повишите бойното си ниво! Докато това става, ще отключвате нарастващ брой от митични награди. Следете своя напредък и предстоящите награди от началната страница на бойния пропуск.
Безброй богатства очакват смелчаците изпълнени с желание
ЧЕТИРИ НОВИ ЗИМНИ СЪКРОВИЩА 2016
ВСЯКО ОТ ТЯХ ВКЛЮЧВА УНИКАЛЕН УЛТРА РЯДЪК АРТИКУЛ
Изпълнени с набори подобаващи за легендарен герой, зимните съкровища могат да бъдат спечелени като повишавате своето бойно ниво. Също така можете да закупите допълнителни съкровища директно чрез магазина.
НОВО ЗА ЗИМНИТЕ СЪКРОВИЩА
Ескалираща се възможност за ултра редки артикули
Повишете нивото на своя късмет. Шансовете за получаване на ултра рядък артикул от зимното съкровище 2016 вече се подобряват с всяко отворено такова. Отваряйте още съкровища, за да направлявате собствената си съдба!
НОВО ЗА ЗИМНИТЕ СЪКРОВИЩА
Премахнато е три месечното забавяне на търгуването
С цел да поддържаме зимните поточни в движение, премахнахме тримесечното ограничение за търгуване от всички артикули в тази боен пропуск.
също така в допълнение към съкровищата,
ще получите и следното, когато повишавате нивото си:
КУРИЕР ОТ ЗИМНИЯ СЕЗОН
Позовете се на услугите земноводния Axolotl. С множество уникални подобрения на стила, с които да сменя премяната си, този колоритен куриер винаги доставя блеснала усмивка.
ЗИМНИ WARDS И МРАЗОВИТИ СТАТУИ
Необезсърчен от зимния студ, Ward of the Phoenix бди над съюзниците Ви с блеснало око. Използвайте полезния взор, за да се уверите, че врагът ще стои надалеч от Вашия Ancient, неспособен да унищожи новата Ви мразовита статуя, която е заскрежен символ на признание с три нови и уникални ефекта към нивото.
Специални ефекти в играта и нови присмехи
Докато почитанието и бойните Ви нива се покачват, ще отключвате ексклузивни ефекти в играта за Euls, Force Staff, Blink, телепортиране и лечението от фонтана.

Също така, за да не останат по-назад, Venomancer и Undying се присъединяват към психологическата битка с нови присмехи. Разкършете се. Грабнете пресен плод. Включете се в забавата!
Зимната благодат на Райлай
Докато повишавате своето бойно ниво, ще печелите шансове да завъртите колелото за зимната благодат на Райлай. А то се върти, ли върти…

дръжте взора си над бойното поле

На новата начална страница за бойния пропуск, можете да видите или промените текущия си курс. Както и да прегледате обзор за тазседмичните Ви облози и следете своя напредък за награди от бойното ниво.
Класации за приятели
Поддържайте приятелското съревнование дружелюбно. Прегледайте бойните и правете облози за победите на всичките Ви приятели и направете всичко възможно да завършите на върха!
Следете своя напредък
Планирайте следващите етапи на кампанията в дигиталното Ви полево бюро. Задълбочете в бойния пропуск, за да видите допълнителни дневни и ежеседмични предизвикателства. Вижте по-подробни статистики за облозите, следете постиженията си и наглеждайте пълната колекция от достъпните награди.

Compendium за Shanghai Major 2016

ВКЛЮЧЕН С ПОКУПКАТА ВИ НА БОЙНИЯ ПРОПУСК
Compendiums за Dota 2 Majors намират своя нов дом в разделите на бойния пропуск! Докато голямото събитие наближава, Compendium за Shanghai Major 2016 ще бъде обновяван с още информация и дейности, релевантни за него.
НОВО — РАЗБОР
Неколцина отбори поеха по лесен път към Shanghai Major 2016. Макар че този път никой от отборите в свободните квалификации не напредна, много тежки битки бяха проведени, за да се осигури място на главната сцена. Научете още за отборите и техния походи към Шанхай на новата страница — „Разбор“.
ОЧАКВАЙТЕ СКОРО В COMPENDIUM ЗА SHANGHAI MAJOR 2016
С наближаващата битка в Шанхай, не забравяйте да проверявате често за обновени отборни профили, информация относно квалификациите, прогнози за събитието, турнири скоби, възможности за бойни точки и още други!