Esittelyssä talvi 2016
Sisältää vuoden 2016 Shanghai Major -turnauskirjan

Uusi taso

Taistele tiesi vaiettujen aarteiden luo
Talven 2016 taistelupassi on taistelutoverisi talvikauteen 2016. Raivaa tiesi kohti kultaa ja kunniaa lukuisilla taitojasi haastavilla ja kehittävillä tehtävillä, panoksia nostavilla vedonlyönneillä ja monilla ainutlaatuisilla aarteilla ja palkinnoilla.
$7.99

Sankari tarvitsee tehtävän

Talvikauden tehtävät
Valitse, mille tielle haluat astua ennen jokaista taistelua. Suorita tehtäväsi voitokkaana päätökseen ansaitaksesi pisteitä ja kulje seuraavaan tienhaaraan. Kerättyäsi tarpeeksi pisteitä löydät kätkön täynnä aarteita talven varalle.
Valitse tiesi
Jokainen tie asettaa eteen roolia koskevat haasteet. Anna liittolaisillesi taktista etua juonikkaana Supportina, murskaa vihollisesi ja johda joukkojasi horjumattomana Carrynä, tai muuta taistelun suuntaa yksin iskevänä Solona. Voit muuttaa päätöstäsi sankarin valintavaiheessa tarpeen mukaan.
Jokainen tie kätkee omat ainutlaatuiset aarteensa.
Jokaisen tien viimeisen tehtävän päässä odottaa sille ominainen aarre, johon voi ansaita myös uuden ulkonäön, kun useampi soturi on saavuttanut päämääränsä.
Yhteisön tavoite
avaa aarteellesi uusi tyyli
Kun yhä useampi soturi etenee tiellään, yhteisön tavoite lähenee täyttymistään. Täytyttyään kaikki tiensä päätökseen saattaneet palkitaan.
SERAKUNDIN TYRANNI
SUPPORTIN TIEN AARTEET
ENTHALEENIN LOHIKÄÄRMEEN
REGIIMI
SOLON TIEN AARTEET
MUINAISLISKON TUNNUKSEN
PERINTÖ
CARRYN TIEN AARTEET
Support
2,500,000 of 2,500,000
Näytä päivitys
Solo
2,500,000 of 2,500,000
Näytä päivitys
Carry
2,500,000 of 2,500,000
Näytä päivitys

Talven vedonlyönti

ASETA PANOKSESI
Saat vedonlyönnissä käytettäviä kolikoita kerran viikossa. Aseta panos ja takaa se voitolla ansaitaksesi ylimääräisiä pisteitä.

Mutta varoituksen sana. Vaikka voitto tuplaa panoksesi pisteinä, tappio vie sen vastustajan pussiin.
Homma menee näin:

1.

Saa kolikoita viikoittain
Joka viikko saat käyttöösi {i:periodic_coins} kolikkoa, joita voit käyttää vedonlyöntiin peleissäsi. Käyttämättömät kolikot eivät siirry seuraavalle viikolle, joten anna palaa!

2.

Lyö vetoa
Pelin alussa sinulla on 30 sekuntia aikaa valita panos.

3.

Voita taistelupisteitä
Jos voitat pelin, saat taistelupisteitä kaksinkertaisesti panokseesi nähden. Hävinneen tiimin panokset jaetaan tasan voittajatiimin pelaajien kesken.

4.

Uusi taso
Jokainen voitettu kolikko muuttuu yhdeksi taistelupisteeksi, joka lisätään taistelutasoosi.
Tippaaminen -
Vähän vaivanpalkkaa
Palkitse neuvokas liittolainen tai ovela vastustaja vihollisen Muinaisrakennuksen tuhouduttua osoituksena siitä, että etevä soturi on suopea niin voiton kuin tappion edessä.

Talven saavutukset

ANSAITSE LISÄÄ PISTEITÄ
Tehtävästä toiseen taivaltamisen ja voittojen ohella voit ansaita ylimääräisiä pisteitä taistelutasosi nostamiseksi suorittamalla mitä tahansa talvisaavutuksia. Lue lisää passisi Saavutukset-osiosta.

Talven taistelupassi

Passi sisältää lukuisia yksinoikeudellisia ominaisuuksi kaikille sen omistajille koko talvikauden ajan, taistelutasostasi riippumatta.
KAUSIMAASTO - TALVI
Ihaile taistelutantereen peittävää tahratonta lumivaippaa. Päästä sisäinen taiteilijasi valloilleen ja levitä vihollistesi veri pitkin tuota puhtaan valkeaa kangasta matkallasi voittoon. Tämä ainutlaatuisen huurteinen maasto on käytettävissä kaikille passin omistajille ja on tarjolla sen umpeutumiseen saakka.
Hallakätyrit hakkaavat päälle
Luminietosten ja jäisten jokien läpi tarpoessa pakkanen puree ennemmin tai myöhemmin. Ilman talvivarusteita Radiantin, Diren kuin neutraalienkin kätyrien on mahdotonta paeta kuuran kosketusta!
TAISTELUPASSIUUSINNAT
Yksinoikeudella Taistelupassin omistajille: kaikki aktiivisen Taistelupassin aikana pelattujen pelien uusinnat ovat ladattavissa kolmen kuukauden ajan tavanomaisen kymmenen päivän sijaan.

Taistelupassipalkinnot

Suorita tehtäviä ja haasteita ansaitaksesi pisteitä ja nostaaksesi tasoasi! Tasosi noustessa löydät yhä enemmän ja enemmän myyttisiä aarteita. Seuraa etenemistäsi sekä tulevia aarteita passisi etusivulla.
Lukemattomat aarteet odottavat uskalikkoa
NELJÄ UUTTA TALVEN 2016 AARRETTA
JOISTA JOKAISESSA MUKANA SUURIA HARVINAISUUKSIA
Tasoasi nostamalla voit ansaita Talviaarteita, täynnä legendaariselle sankarille sopivia varusteita. Voit myös ostaa aarteita suoraan kaupasta.
UUTTA TALVIAARTEISSA
Suurharvinaisuuksien mahdollisuutta nostettu
Paranna onneasi. Suurharvinaisuuden ansaitsemisen mahdollisuus nousee jokaisella avatulla aarteella. Avaa aarteita ottaaksesi kohtalon omiin käsiisi!
UUTTA TALVIAARTEISSA
Kolmen kuukauden vaihtopanna poistettu
Jotta tavara pysyisi liikenteessä, olemme poistaneet kolmen kuukauden vaihtopannan kaikista passin esineistä.
tasosi noustessa tulet
saamaan aarteiden lisäksi:
TALVIKAUDEN KURIIRI
Käytä hyväksesi amfibisen Aksolotlin palveluja. Tällä kirjavalla kuriirilla on aina hymy huulillaan. Lisäksi sitä voi muokata useilla tyylivaihtoehdoilla.
TALVIWARDIT JA JÄÄVEISTOKSET
Jäätävästä kylmyydestä viisveisaava Phoenixin vahti valvoo liittolaisiasi hehkuvalla silmällään. Käytä tätä hyödyllistä lisänäkökykyä pitääksesi muinaislinnoituksesi turvassa vihollisilta, jotka eivät voi tuhota uutta jääpatsastasi. Tällä hyisellä kunniansymbolilla on kolme uutta ja ainutlaatuista tehostetta.
Erikoisia pelitehosteita & uusia pilkkoja
Kun kokemuksesi ja taistelutasosi nousevat, Eul's Scepter, Force Staff, Blink, teleporttaus ja lähde saavat uusia ainutlaatuisia voimia.

Venomancer ja Undying, jotka eivät hevillä luovuta, liittyvät psykoloogiseen sotaan uusilla pilkoilla. Ala riehumaan, nauti tuoreita hedelmiä, ja pidot vain paranevat!
Rylain talvenpyörä
Kun taistelutasosi nousee, saat lisää pyöräytyksiä Rylain onnenpyörässä.

pidä kirjaa pelistäsi

Taistelupassin etusivulta voit katsoa tai vaihtaa tehtäväpolkuasi, tarkistaa vedonlyöntivoittosi ja seurata palkintojen edistymistä.
Kavereiden pistetaulukot
Ole askel ystäviäsi edellä. Seuraa kavereidesi taistelutasoja ja vedonlyöntivoittoja ja päihitä heidän tuloksensa!
Seuraa edistymistäsi
Suunnittele seuraavat siirtosi digitaalisella kartalla. Sukella syvälle taistelupassin pyörteisiin, josta löydät päivittäiset ja viikoittaiset haasteet, tarkat vedonlyöntitilastot, saavutukset ja kaikki saatavilla olevat palkinnot.

2016 Shanghai Major -turnauskirja

SISÄLTYY TAISTELUPASSIISI
Dota 2:n Major-turnauksien turnauskirjat löytyvät nyt taistelupassista! Kun tapahtuma on lähellä, vuoden 2016 Shanghain Major-turnauksen turnauskirja päivittyy kertomaan kaiken oleellisen tapahtumasta.
UUTTA – TIIVISTELMÄ
Harva joukkue pääsi helpolla vuoden 2016 Shanghain Major-turnaukseen. Vaikka yksikään joukkue ei päässyt avoimista karsinnoista läpi, monia tiukkoja taisteluita käytiin karsintapaikoista. Lue lisää joukkueista ja heidän matkastaan Shanghaihin Kertaus-sivulla.
TULOSSA PIAN 2016 SHANGHAI MAJOR -TURNAUSKIRJAAN
Kun taistelu Shanghaissa lähestyy, turnauskirjaan lisätään päivitetyt joukkueprofiilit, karsintatiedot, tapahtumaennustukset, turnaustaulukot, taistelupistemahdollisuuksia ja vaikka mitä!
englanti  |  espanja  |  saksa  |  ranska  |  venäjä  |  kiina (yksinkertaistettu)  |  portugali (BR)