Maak kennis met de winter 2016
Bevat het compendium van de Shanghai Major 2016

Level omhoog

Vecht je een weg naar onnoemelijke beloningen
De gevechtspas van de winter van 2016 is jouw metgezel op het strijdtoneel van het Dota-winterseizoen van 2016. Met verscheidene quests in het spel om je Dota-vaardigheden mee uit te dagen en te verbeteren, een vriendschappelijk weddenschapssysteem om de inzet te verhogen en een breed scala aan exclusieve schatten en beloningen, kun je met de gevechtspas je eigen koers naar prestige en rijkdom bepalen.
$7.99

Een held heeft een missie nodig

Winterseizoenquests
Voorafgaand aan elk spel kun je een van de drie paden kiezen om je huidige doelstelling te bepalen. Voltooi de opdracht en win het spel om gevechtspunten te verdienen en door te gaan naar de volgende quest. Verdien genoeg gevechtspunten om een voorraad vol beloningen te ontvangen en de wintermaanden mee door te komen.
Kies je pad
Elk pad legt je uitdagingen voor die relevant zijn voor de gekozen rol. Geef je bondgenoten een tactische voorsprong als sluwe support, verpletter je vijanden en verzamel je teamgenoten als de standvastige carry of sla alleen toe als stoutmoedige solo om de stroom van de strijd ten gunste van je team te beïnvloeden. Je kunt je keuze tijdens de kiesfase wijzigen om te voldoen aan de behoeften van elk spel.
Elk pad biedt een unieke voltooiingsbeloning
De laatste quest van elk pad ontgrendelt een gerelateerde voltooiingsbeloning die uniek is voor dat pad. Elke beloning kan daarnaast een community-ontgrendelingsstijl ontvangen naarmate meer spelers de quests op die paden voltooien.
Communitydoel
ontgrendel een nieuwe stijl voor je beloning
Naarmate meer eigenaars van een gevechtspas voortgang boeken op hun paden, zullen de communityvoortgangsbalken vullen. Zodra een balk vol is, wordt de nieuwe community-ontgrendeling beschikbaar voor alle spelers die dat pad hebben voltooid.
THE SERAKUND TYRANT
PADBELONING - SUPPORT
REGIME OF THE
ENTHALEEN DRAGON
PADBELONING - SOLO
LEGACY OF
THE ELDWURM CREST
PADBELONING - CARRY
Ondersteuning
2,500,000 of 2,500,000
Ontgrendeling weergeven
Solo
2,500,000 of 2,500,000
Ontgrendeling weergeven
Carry
2,500,000 of 2,500,000
Ontgrendeling weergeven

Winterwedden

PLAATS JE INZET
Elke week zul je een hoeveelheid fiches ontvangen om in het weddenschapssysteem te gebruiken. Plaats een weddenschap en win het spel om extra gevechtspunten te ontvangen.

Kies slim. Bij een overwinning worden de ingezette gevechtspunten verdubbeld. Bij een nederlaag wordt je ante gelijkmatig over je vijanden verdeeld.
Zo werkt het:

1.

Wekelijkse fiches krijgen
Elke week ontvang je 1000 fiches om in je spellen in te zetten. Niet-bestede fiches zullen niet worden overgedragen naar je saldo van de week erna, dus ga all-in!

2.

Fiches wedden
Zodra je in het spel zit, kun je je hoeveelheid om te wedden bepalen binnen een periode van 30 seconden.

3.

Gevechtspunten winnen
Behaal de overwinning om je gewedde hoeveelheid te verdubbelen als gevechtspunten. Het saldo van de weddenschappen van het verliezende team zal eerlijk als gevechtspunten worden verdeeld over de overwinnaars.

4.

Level omhoog
Elke gewonnen fiche wordt omgezet naar een gevechtspunt die op je huidige gevechtslevel wordt toegepast.
Fooi geven -
Iets voor de moeite
Nadat je de Ancient van de vijand hebt vernietigd, kun je een behulpzame teamgenoot of sluwe tegenstander belonen met een deel van je winst. De voornaamste krijger is genadig tijdens zowel de overwinning als de nederlaag.

Winterprestaties

MEER PUNTEN VOOR HET DOEL
Naarmate je op winterquests gaat en overwinningen behaalt, kun je extra punten verdienen om je gevechtslevel te laten verhogen door winterprestaties te voltooien. Krijg meer informatie op het tabblad Prestaties van je gevechtspas.

Toegang tot winter-gevechtspas

Het maakt niet uit wat je gevechtslevel is. Gedurende het winterseizoen zijn er verschillende exclusieve functies beschikbaar voor alle eigenaars van een gevechtspas.
SEIZOENSTERREIN - WINTER
Aanschouw de schoonheid van de ongerepte sneeuw op het slagveld. Laat de innerlijke artiest van strijd vervolgens in je los en besmeur dat witte canvas met vijandelijk bloed op je mars naar de overwinning. Dit exclusieve ijsterrein is toegankelijk voor alle gevechtspaseigenaren en zal beschikbaar zijn tot jouw gevechtspas verloopt.
De winter ontwaakt
Als je door hopen sneeuw en over bevroren rivieren sjokt, kan bevriezing ieder moment optreden. Zonder wintergewaden om zich warm te houden kunnen de Radiant, de Dire en neutrale creeps zich onmogelijk weren tegen de vrieskou!
GEVECHTSPASHERHALINGEN
Als een exclusieve dienst voor de gevechtspas, zullen herhalingen van spellen die je met je gevechtspas speelt tot drie maanden beschikbaar zijn om te downloaden, in plaats van de standaard tien dagen.

Gevechtslevelbeloningen

Voltooi quests en uitdagingen om gevechtspunten te verdienen en je gevechtslevel te verhogen! Naarmate je level verhoogt, zul je extra mythische beloningen ontgrendelen. Houd je voortgang en aankomende beloningen bij op de startpagina van je gevechtspas.
Er wachten ontelbare beloningen op de bereidwillige dapperen
VIER NIEUWE WINTERSCHATTEN 2016
ELK MET EEN UNIEK EXTREEM ZELDZAAM ITEM
Winterschatten, gevuld met itemsets die een legendarische held waardig zijn, kunnen worden verdiend door je gevechtslevel te verhogen. Je kunt ook direct extra schatten kopen via de winkel.
NIEUW VOOR DE WINTERSCHATTEN
Oplopende kansen voor uiterst zeldzame items
Verbeter je geluk. De kans om een extreem zeldzaam item uit een schat van de winter van 2016 te ontvangen verhoogt nu met elke winterschat die je opent. Open meer schatten en beïnvloed je lot!
NIEUW VOOR DE WINTERSCHATTEN
Ruilvertraging van drie maanden verwijderd
Om de aanvoer in de winter in beweging te houden, hebben we de ruilbeperking van drie maanden verwijderd van alle items in deze gevechtspas.
naast de schatten, krijg je ook de volgende items
naarmate je levels omhoog gaat:
KOERIER VOOR HET WINTERSEIZOEN
Roep de diensten van de amfibische Axolotl op. Deze kleurrijke koerier met meerdere unieke stijlen geeft je altijd een brede glimlach.
WINTERWARDS EN BEVROREN BEELTENISSEN
De Ward of the Phoenix houdt een vurig oogje op je teamgenoten, ongeacht de winterkou. Gebruik de behulpzame visie om te verzekeren dat de vijand ver van je Ancient vandaan blijft en niet in staat zal zijn om je nieuwe ijzige beeltenis te vernietigen. Een ijzig teken van faam met drie nieuwe en unieke leveleffecten.
Speciale effecten in het spel en nieuwe bespottingen
Naarmate je waardering en gevechtslevels stijgen, ontgrendel je exclusieve effecten in het spel voor Eul's, Force Staff, Blink, teleporteren en genezen in de fontein.

Ook Venomancer en Undying nemen deel aan het psychologische gevecht met nieuwe bespottingen. Doe eens gek. Doe mee met alle plezier!
Rylais winterzegen
Naarmate je je gevechtslevel verhoogt, mag je aan Rylais wiel van de strijdzegen draaien. Hij gaat rond en rond...

Hou het veld in de gaten

Op de nieuwe startpagina van de gevechtspas kun je je huidige pad bekijken of wijzigen, een overzicht van je weddenschappen van die week bekijken en de beloningsvoortgang van je gevechtslevel volgen.
Vriendenklassement
Behoud de vriend in vriendschappelijke competitie. Ga de gevechtslevels en winst uit weddenschappen van al je vrienden na en doe je best om aan de top te eindigen!
Je voortgang volgen
Plan de volgende stappen van de campagne aan je digitale veldbureau. Duik dieper in de gevechtspas om extra dagelijkse en wekelijkse uitdagingen te zien, gedetailleerde wedstatistieken te bekijken, je prestaties te volgen en de volledige verzameling beschikbare beloningen te aanschouwen.

Compendium voor de Shanghai Major 2016

INBEGREPEN BIJ DE AANKOOP VAN JE GEVECHTSPAS
Compendia voor de Dota 2 Majors hebben een nieuwe plek gekregen in de tabbladen van de gevechtspas! Naarmate het grote evenement nadert, wordt het compendium voor de Shanghai Major 2016 bijgewerkt met meer informatie en activiteiten die gerelateerd zijn aan het evenement.
NIEUW - SAMENVATTING
Weinig teams hebben het op weg naar de Shanghai Major 2016 makkelijk gehad. Hoewel er nu geen teams door zijn gegaan na de open kwalificatierondes, zijn er wel veel zware gevechten gestreden om een plek op het hoofdpodium te verzekeren. Krijg meer informatie over de teams en hun reis naar Shanghai op de nieuwe samenvattingspagina.
BINNENKORT IN HET COMPENDIUM VOOR DE SHANGHAI MAJOR 2016
Kijk naarmate het gevecht in Shanghai nadert regelmatig naar de bijgewerkte teamprofielen, kwalificatie-informatie, evenementsvoorspellingen, toernooirondes, mogelijkheden voor gevechtspunten en meer!
Engels  |  Spaans  |  Duits  |  Frans  |  Russisch  |  Chinees, vereenvoudigd  |  Braziliaans Portugees