Vi introducerer Winter 2016
Indeholder Shanghai Major 2016-kompendiet

Level op

Kæmp dig frem til ubeskrivelige belønninger
Winter Battle Pass 2016 er din ledsager i slagmarken til Dotas vintersæson 2016. Med sine adskillige opgaver i spillet til at udfordre dig og udvide dine Dota-færdigheder, et venligt væddemålssystem til at øge indsatserne og et stort udvalg af eksklusive skatte og belønninger at optjene, lader Battle Pass dig vælge din egen sti til prestige og rigdomme.
$7.99

En helt har brug for en opgave

Vintersæsonens opgaver
Før hvert spil kan du vælge blandt tre stier for at bestemme dit nuværende mål. Gennemfør opgaven og vind kampen for at optjene Battle Points og fortsætte til næste opgave. Optjen nok Battle Points og da vil du optjene rigdomme, der kan holde dit skatkammer behageligt fyldt i de kommende vintermåneder.
Vælg din sti
Hver sti indeholder relevante udfordringer til den valgte rolle. Giv dine allierede en taktisk fordel som den snedige support, knus dine fjender og saml dine holdkammerater som den urokkelige carry eller drag ud alene for at styre kampens hældning mod dit hold som den vovede solo. Du kan skifte dit valg af sti i løbet af spillets valgfase, så du kan vælge den rette sti til den rette rolle i hvert spil.
Hver STI byder på en unik gennemførelsesbelønning
Den sidste opgave, i hver sti, låser op for en relateret gennemførelsesbelønning, der er unik for den sti. Disse gennemførelsesbelønninger kan også modtage en fællesskabsoplåst stilopgradering, idet flere spillere klarer opgaver i stierne.
Fællesskabsmål
Låser op for en ny stil til din belønning
Idet flere ejere af Battle Pass gennemfører opgaver i deres stier, bliver fællesskabsmålenes fremskridtsbjælker fyldt op. Når en bjælke er fyldt, bliver den nye fællesskabsoplåsning tilgængelig hos alle spillere, der har gennemført den sti.
THE SERAKUND TYRANT
BELØNNING FOR SUPPORT-STIEN
REGIME OF THE
ENTHALEEN DRAGON
BELØNNING FOR SOLO-STIEN
LEGACY OF
THE ELDWURM CREST
BELØNNING FOR CARRY-STIEN
Support
2,500,000 of 2,500,000
Vis oplåsning
Solo
2,500,000 of 2,500,000
Vis oplåsning
Carry
2,500,000 of 2,500,000
Vis oplåsning

Vintervæddemål

ANBRING DINE INDSATSER
Hver uge modtager du en saldo af poletter, du kan bruge i væddemålssystemet. Væd dine poletter, og følg op med en sejr for at optjene ekstra Battle Points.

Men vælg omhyggeligt for alt imens en sejr giver Battle Points svarende til det dobbelte af dit væddemål, så vil et nederlag fordele din indsats ligeligt til dine fjender.
Sådan virker det:

1.

Få ugentlige poletter
Hver uge modtager du 1.000 poletter til at vædde i dine spil. Ikke-brugte poletter overføres ikke til næste uges saldo, så husk at bruge dem!

2.

Væd poletter
Når du er inde i et spil så vælg beløbet, du vil vædde, inden for væddeperioden på 30 sekunder.

3.

Vind Battle Points
Vind kampen for at fordoble det væddede beløb og omdanne det til Battle Points. Det tabende holds væddemålsbeløb deles også ligeligt mellem alle vinderne og omdannes til Battle Points.

4.

Level op
Hver polet vundet omdannes til ét Battle Point, der føjes til dit nuværende Battle Level.
Tip andre spillere -
Lidt belønning for deres anstrengelser
Efter at have destrueret fjendens Ancient kan du belønne en handlekraftig holdkammerat eller snedig modstander med noget af din gevinst, idet du er klar over, at den anerkendte kriger både er en god vinder og god taber.

Vinterpræstationer

FLERE POINT TIL SAGEN
Når du begynder på vinteropgaver og opnår sejre, kan du øge dit Battle Level med ekstra point ved at gennemføre vinterpræstationer. Lær mere under fanen "Præstationer" i dit Battle Pass.

Adgang til Winter Battle Pass

Lige meget hvad dit Battle Level er, så er der adskillige eksklusive funktioner tilgængelige til alle Battle Pass-ejere i løbet af vintersæsonen.
ÅRSTIDSTERRÆN - VINTER
Betragt skønheden af det uberørte snevejr, der har lagt sig på slagmarken. Slip din indre kampkunster løs og oversprøjt dine fjenders blod ud over det hvide lærred i din fremmarch mod sejren. Dette eksklusive frostterræn kan tilgås af alle Battle Pass-ejere og er tilgængeligt indtil dit Battle Pass udløber.
Frosten kryber sig frem
Når man traver gennem snedriver og frosne floder, kan man ikke undgå forfrysninger. Krybene fra Radiant, Dire og junglen har ikke noget vinterpåklædning til at holde sig varme med og kan umuligt holde frosten på afstand!
BATTLE PASS-GENGIVELSER
Som en ekstra fordel til Battle Pas kan gengivelser til kampe, du har spillet mens dit Battle Pass er aktivt, downloades i tre måneder i stedet for den almindelige periode på ti dage.

Battle Level-belønninger

Gennemfør opgaver og udfordringer for at optjene Battle Points og øge dit Battle Level! Som dit level øges vil du låse op for flere antal mytiske belønninger. Få et overblik over dine fremskridt og kommende belønninger på Battle Pass-siden.
Utallige rigdomme venter de modige og villige
FIRE NYE VINTERSKATTE 2016
HVER MED EN CHANCE FOR EN UNIK ULTRASJÆLDEN GENSTAND
Vinterskattene, der er fyldt med genstandssæt beregnet til en legendarisk helt, kan anskaffes ved at øge dit Battle Level. Du kan også købe flere skatte direkte fra butikken.
NYT I VINTERSKATTENE
Stigende chancer for ultrasjældne genstande
Øg dit held. Chancen for at modtage en ultrasjælden genstand fra en Vinterskat 2016 øges nu hver gang, du åbner en. Åbn flere skatte for selv at vælge din skæbne!
NYT I VINTERSKATTENE
Bytteforsinkelse på tre måneder fjernet
For at holde vinterforsyningslinjen i gang har vi fjernet de tre måneders bytteforsinkelse fra alle genstande i dette Battle Pass.
Ud over disse skatte får du
også følgende, når du stiger i level:
Vintersæsonkurér
Anmod om den amfibiske Axolotls tjenester. Med sine adskillige unikke stilopgraderinger, den kan skifte til, giver denne farverige kurér altid et fremstående smil.
VINTER-WARDS OG FROSNE AFBILDNINGER
Ward of the Phoenix, som ikke lader sig afskrække af kulden, våger over dine allierede med et glødende øje. Brug dens brugbare udsyn til at sikre, at fjenden holder sig langt fra jeres Ancient, så de ikke kan ødelægge din nye frosne statue, et frossent hyldestsymbol med tre nye og unikke effektniveauer.
Særlige effekter i spillet og nye hån
I takt med at din anerkendelse og dit Battle Level stiger, låser du op for flere eksklusive effekter i spillet til Euls, Force Staff, Blink, Teleport og springvandsheling.

Venomancer og Undying har heller ikke tænkt sig at blive overhalet. De slutter sig til den psykiske krigsførelse med nye hån. Funky. Frisk frugt. Masser af sjov!
Rylais Vintervelsignelse
I takt med at du øger dit Battle Level, får du lov til at dreje Rylais Vintervelsignelseshjul. Det drejer rundt og rundt...

Hold øje med slagmarken

På den nye Battle Pass-side kan du se eller ændre din nuværende sti, få et overblik over dine ugentlige væddemål og se dine fremskridt med belønninger fra dit Battle Level.
Venneførertavler
Man kan ikke stave venskabskamp uden "ven". Se alle dine venners Battle Levels og væddemålsgevinster, og gør dit bedste for at besejre dem!
Hold øje med dine fremskridt
Planlæg kampagnens næste trin ved dit digitale feltbord. Hold øje dit Battle Pass' daglige og ugentlige udfordringer, se flere detaljerede statistikker om dine væddemål, hold overblik over dine præstationer og se beundrende på din fuldendte samling af tilgængelige belønninger.

Shanghai Major 2016-kompendiet

FØLGER MED I KØBET AF DIT BATTLE PASS
Dota 2 Major-turneringernes kompendier befinder sig nu i fanerne i Battle Pass! Shanghai Major 2016-kompendiet opdateres løbende med mere information og flere aktiviteter, idet den store begivenhed nærmer sig.
NYT - OPSUMMERING
Kun få hold tog den lette vej til Shanghai Major 2016. Selvom der ikke var nogen hold, der gik videre fra de åbne kvalifikationskampe, blev der kæmpet mange hårde kampe om en plads i hovedturneringen. Lær mere om holdene, og deres rejser til Shanghai, på den nye opsummeringsside.
KOMMER SNART TIL SHANGHAI MAJOR 2016-KOMPENDIET
Som kampen i Shanghai nærmer sig bør du kigge igen ofte, da der vil være opdaterede holdprofiler, information om kvalifikationskampe, begivenhedsforudsigelse, turneringsgrupper, muligheder for Battle Points og mere!