Îți prezentăm iarna 2016
Include Compendiul Shanghai Major 2016

Nivel nou

Croieşte-ţi drumul către recompense nebănuite
Battle Passul de Iarnă 2016 este companionul tău pe câmpul de luptă pe durata sezonului de iarnă Dota 2016. Cu o varietate de misiuni în joc pentru a îţi pune la încercare şi a îţi extinde abilităţile de jucător de Dota, un sistem prietenos de pariuri pentru a mări miza şi punând la bătaie comori şi premii exclusive, Battle Passul îţi permite să îţi croieşti propria cale către prestigiu şi bogăţie.
$7.99

Un erou are nevoie de o misiune

Misiunile din sezonul de iarnă
Înainte de fiecare joc, alege una dintre cele trei căi pentru a îţi stabili obiectivul. Îndeplineşte misiunea şi câştigă meciul pentru a câştiga Puncte de Bătălie şi a trece la următoarea misiune. Obţine suficiente Puncte de Bătălie şi asigură-ţi comori din belşug pe durata lunilor de iarnă care vin.
Alege-ți calea
Fiecare drum va oferi provocări relevante rolului ales. Oferă-le aliaților tăi un avantaj tactic cu iscusitul Suport, zdrobește-ți inamicii și inspiră-ți aliații ca un Carry de neclintit, sau atacă de unul singur și controlează direcția bătăliei în favoarea echipei tale ca un cutezător Solo. Îți poți schimba selecția în timpul fazei de alegere pentru a îndeplini cerințele fiecărui meci.
Fiecare cale oferă o recompensă unică la final
Misiunea finală din fiecare cale va debloca o recompensă de completare unică acelei căi, caz în care fiecare poate primi o îmbunătățire a stilului deblocării comunitare pe parcurs ce și mai mulți jucători progresează prin căi.
Obiectivul comunităţii
deblochează un stil nou pentru recompensa ta
În timp ce mai mulți deținători de Battle Pass avansează în propriile Căi, bara de progres al Obiectivului Comunității se va umple. Odată ce o bară s-a umplut, noua Deblocare a Comunității va deveni disponibilă pentru toți jucătorii care au completat acea Cale.
TIRANUL SERAKUND
RECOMPENSĂ PENTRU SUPORT
REGIME OF THE
ENTHALEEN DRAGON
RECOMPENSĂ PENTRU SOLO
LEGACY OF
THE ELDWURM CREST
RECOMPENSĂ PENTRU CARRY
Support
2,500,000 of 2,500,000
Arată deblocarea
Solo
2,500,000 of 2,500,000
Arată deblocarea
Carry
2,500,000 of 2,500,000
Arată deblocarea

Pariu de iarnă

PLASEAZĂ-ȚI PARIURILE
În fiecare săptămână vei primi un număr de jetoane pe care le poţi folosi în sistemul de pariuri. Pune un pariu şi câştigă-l pentru a primi mai multe Puncte de Bătălie.

Dar alege cu înţelepciune, pentru că în timp ce victoria îţi va oferi dublul sumei pariate sub forma Punctelor de Bătălie, înfrângerea va împărţi miza în mod egal inamicilor tăi.
Cum funcționează:

1.

Obține jetoane săptămânale
În fiecare săptămână vei primi o alocație de 1.000 de jetoane pentru a paria pe jocurile tale. Jetoanele nefolosite nu vor fi adăugate sumei din săptămâna următoare, deci pune-le la bătaie!

2.

Pariază jetoane
Odată ce ești în joc, determină cât pariezi în intervalul de 30 de secunde în care se pot face pariuri.

3.

Câștigă Puncte de Bătălie
Obține victoria pentru a-ți dubla suma pariată drept puncte de bătălie. Suma pariurilor echipei înfrânte va fi împărțită în mod egal între câștigători ca puncte de bătălie.

4.

Nivel nou
Fiecare jeton câștigat este convertit într-un punct de bătălie care va fi aplicat propriului tău nivel de bătălie curent.
Bacșiș -
Câte ceva pentru efortul depus
După ce ai distrus Ancientul inamic, recompensează un coechipier descurcăreț sau dibace cu o parte din veniturile tale, ca un semn că războinicul distins este plin de bunăvoință atât în victorie, cât și în înfrângere.

Realizări de iarnă

MAI MULTE PUNCTE PENTRU CAUZĂ
În timp ce te îmbarci pentru misiunile de iarnă și acumulezi victorii, poți obține puncte adiționale pentru a-ți crește nivelul de bătălie prin terminarea unui număr de realizări de iarnă. Află mai multe în pagina realizărilor din Battle Passul tău.

Acces la Battle Passul de Iarnă

Indiferent de Nivelul tău de Bătălie, există câteva facilităţi disponibile exclusiv deţinătorilor de Battle Pass pe durata sezonului de iarnă.
TEREN SEZONIER - IARNĂ
Privește asupra frumuseții zăpezii argintii așezate pe câmpul de bătălie. Apoi eliberează-ți artistul războinic din interior și împroșcă sângele inamicilor tăi asupra întregii pânze albe în marșul tău către victorie. Acest teren înghețat exclusiv este accesibil tuturor deținătorilor de Battle Pass și va fi disponibil până la expirarea Battle Passului.
Frost Creeps, înainte
Chinuindu-se să străbată munții de zăpadă și râurile înghețate, degerăturile nu întârzie să apară. Fără veșminte de iarnă să le țină de cald, cei Radiant, Dire și creepii neutri simt cum este imposibil să te ferești de atingerea înghețată!
RELUĂRI DIN BATTLE PASS
Ca un beneficiu exclusiv al Battle Passului, reluările meciurilor pe care le joci cu Battle Pass activat vor fi disponibile pentru descărcare timp de trei luni, în loc de perioada obişnuită de zece zile.

Recompense pentru Nivelul de Bătălie

Completează misiuni și provocări pentru a obține puncte de bătălie și crește propriul nivelul de bătălie! În timp ce nivelul tău crește, vei debloca și mai multe recompense mitice. Îți poți vedea progresul și recompensele care urmează în pagina de start a Battle Passului.
Pentru cei curajoși, grămezi aurite așteaptă
PATRU NOI COMORI WINTER 2016
FIECARE CONŢINÂND UN OBIECT UNIC FOARTE RAR
Pline cu seturi de obiecte potrivite unui erou legendar, comorile Winter pot fi obţinute prin creşterea Nivelului de Bătălie. De asemenea, poţi cumpăra mai multe comori direct din Magazin.
NOU PENTRU COMORILE DE IARNĂ
Șanse crescute pentru extrem de rare
Sporește-ți norocul. Șansele de a obține un obiect extrem de rar din comorile de iarnă din 2016 vor crește cu fiecare deschidere. Deschide și mai multe comori pentru a-ți controla soarta!
NOU PENTRU COMORILE DE IARNĂ
Restricţia de schimb de trei luni, eliminată
Pentru a ţine în mişcare căile de aprovizionare pe timp de iarnă, am eliminat interdicţia pentru schimburile mai recente de trei luni pentru toate obiectele din acest Battle Pass.
pe lângă comori,
de asemenea, vei primi următoarele pe măsură ce avansezi în nivel:
CURIER DE IARNĂ
Solicită serviciile amfibianului Axolotl. Cu o multitudine de îmbunătăţiri de aspect unice pe care le poate îmbrăca, acest curier colorat îşi arată întotdeauna zâmbetul larg.
WARDURI DE IARNĂ ȘI EFIGII ÎNGHEȚATE
Neclintit de frigul iernii, Ward of the Phoenix veghează asupra aliaților tăi cu un ochi strălucind. Folosește viziunile folositoare pentru a te asigura că inamicul stă departe de Ancientul tău, incapabil să-ți distrugă noua Efigie Înghețată, un jeton înghețat de aclamație cu trei noi și unice niveluri de efecte.
Efecte speciale în joc & noi batjocuri
În timp ce stima și nivelurile tale cresc, vei debloca în joc efecte exclusive pentru Eul's, Force Staff, Blink, Teleport și Fountain Healing.

De asemenea, nefiind genul care să se lase întrecuți, Venomancer și Undying se alătură luptei psihologice cu noi batjocuri. Fii funky. Fii fresh. Alătură-te distracției!
Binecuvântarea iernatică a lui Rylai
Pe măsură ce crești nivelul de bătălie, vei primi șanse de a învârti roata lui Rylai cu binecuvântare iernatică din bătălie. De jur împrejur se învârte...

fii la curent cu cele petrecute

Pe noua pagină principală a Battle Passului poți vedea sau schimba calea ta curentă, o privire de ansamblu a pariurilor tale săptămânale și verifica progresul tău cu privire la recompensele nivelului de bătălie.
Clasamentele prietenilor
Concurează cu prietenii. Uită-te la nivelurile de bătălie și la câștigurile pariurilor prietenilor tăi, iar apoi dă tot ceea ce poți ca să termini în vârf!
Urmărește-ți progresul
Plănuiește următoarele stadii ale campaniei tale în biroul tău digital. Caută mai adânc în Battle Pass și observă provocări zilnice și săptămânale noi, vezi statistici mai detaliate despre pariuri, urmărește realizările tale și privește colecția completă de recompense disponibile.

Compendiul 2016 Shanghai Major

INCLUS LA ACHIZIŢIONAREA BATTLE PASSULUI
Compendiile pentru evenimentele Dota 2 Major își vor găsi o locație nouă în Battle Pass! Cum se apropie marele eveniment, Compendiul Shanghai Major 2016 va fi actualizat cu mai multe informații și activități care au legătură cu evenimentul.
NOU - RECAPITULARE
Puține echipe au ajuns ușor la 2016 Shanghai Major. Chiar dacă de data asta nicio echipă nu a avansat din calificările deschise, multe lupte aprige au avut loc pentru a ajunge pe podiumul principal. Află mai multe despre echipe și călătoriile lor către Shanghai în pagina de recapitulare.
ÎN CURÂND ÎN COMPENDIUL 2016 SHANGHAI MAJOR
În timp ce lupta din Shanghai se apropie, asigură-te că verifici des pentru a vedea actualizări ale profilurilor echipelor, informații despre calificări, predicții ale evenimentului, clasamente, oportunități pentru puncte de bătălie și multe altele!
Engleză  |  Spaniolă  |  Germană  |  Franceză  |  Rusă  |  Chineză simplificată  |  Portugheză (BR)