Bemutatkozik a Winter 2016
Tartalmazza a 2016-os Sanghaj Major Összefoglalót

Fejleszd

Küzdd át magad a tömérdek jutalomhoz
A Winter 2016 Csatabelépő társad lesz a csatatéren a Dota 2016-os téli szezonjában. Változatos játékbeli küldetésekkel, hogy próbára tegyék és bővítsék Dota-jártasságod, egy barátságos fogadási rendszerrel a tétek emelésére és egy sor kiérdemelhető exkluzív kinccsel és jutalommal a Csatabelépő lehetővé teszi, hogy saját ösvényt vágj a presztízshez és gazdagsághoz.
$7.99

Egy hősnek küldetés kell

Téli szezon küldetések
Mindegyik játék előtt válaszd ki a három Ösvény egyikét jelenlegi feladatod meghatározására. Teljesítsd a megbízatást és nyerd meg a meccset, hogy Csatapontokat szerezz és továbbhaladj a következő küldetéshez. Érdemelj ki elég Csatapontot, és meglásd, kincsesládád megtelik, hogy kényelmesen átvészeld az eljövendő téli hónapokat.
Válaszd meg ösvényedet
Mindegyik Ösvény a választott szerephez kapcsolódó kihívásokat kínál. Adj taktikai előnyt szövetségeseidnek a ravasz Támogatóként, zúzd össze ellenségeid és gyűjtsd magad köré csapattársaid a megingathatatlan Végjátékosként, vagy csapj le egyedül, hogy csapatodnak kedvező irányba tereld a csata folyását a merész Szólóként. Döntésedet a kiválasztási fázisban megváltoztathatod, hogy illeszkedjen minden egyes játék igényeihez.
Mindegyik Ösvény egyedi teljesítési jutalmat kínál
Mindegyik Ösvény végső küldetése egy ahhoz az ösvényhez kapcsolódó különleges teljesítési jutalmat old fel, amelyek mindegyike kaphat egy feloldható közösségi stílusfejlesztést, ahogy több játékos halad végig az Ösvényeken.
Közösségi cél
Oldj fel új stílust a jutalmadnak
Ahogy további Csatabelépő-tulajdonosok haladnak előre Ösvényeiken, a Közösségi cél sávok feltöltődnek. Amikor egy sáv tele van, az új közösségi feloldható tárgy elérhetővé válik minden olyan játékosnak, aki teljesítette azt az Ösvényt.
A SZERAKUNDI ZSARNOK
TÁMOGATÓ ÖSVÉNY JUTALOM
AZ ENTHALEEN SÁRKÁNY
URALMA
SZÓLÓ ÖSVÉNY JUTALOM
AZ ELDWURM CÍMER
HAGYATÉKA
VÉGJÁTÉKOS ÖSVÉNY JUTALOM
Támogató
2,500,000 of 2,500,000
Feloldás mutatása
Szóló
2,500,000 of 2,500,000
Feloldás mutatása
Végjátékos
2,500,000 of 2,500,000
Feloldás mutatása

Téli Fogadás

TEDD MEG TIPPJEIDET
Minden héten kapsz egy adag zsetont, amit a fogadási rendszerben használhatsz. Tegyél fogadást és támogasd meg egy győzelemmel, hogy további Csatapontokat szerezz.

De bölcsen válassz, mert míg a győzelem a téted dupláját adja Csatapontokban, a vereség a teljes alapodat egyenlően szétosztja ellenségeid kezébe.
Így működik:

1.

Szerezz heti zsetonokat
Minden héten kapni fogsz 1000 zseton juttatást, hogy fogadj játékaidra. Az elköltetlen zsetonok nem adódnak a következő heti egyenleghez, tedd hát fel őket!

2.

Fogadj zsetonokkal
Miután játékban vagy, határozd meg a fogadási összegedet a fogadási időtartam 30 másodpercében.

3.

Nyerj csatapontokat
Győzedelmeskedj, hogy fogadási összeged dupláját kapd Csatapontként. Az ellenséges csapat fogadási egyenlege egyenlően szétosztásra kerül a győztesek között Csatapontként.

4.

Fejleszd
Minden nyert zseton egy csataponttá alakul, mely hozzáadható jelenlegi Csataszintedhez.
Jutalmazás -
Valami az erőfeszítésért
Az ellenséges Ős elpusztítása után jutalmazz meg egy leleményes csapattársat vagy ravasz ellenfelet egy kevéssel nyereményedből, észben tartva, hogy a kiemelkedő harcos győzelemben s vereségben egyaránt kegyes.

Téli Teljesítmények

TOVÁBBI PONTOK AZ ÜGYÉRT
Ahogy téli küldetésekre indulsz és győzelmeket gyűjtesz, további pontokat kaphatsz Csataszinted növelésére a számos Téli Teljesítmény elérésével. Tudj meg többet Csatabelépőd Teljesítmények fülén.

Csatabelépő Téli Hozzáférés

Nem számít, mennyi a Csataszinted, számos exkluzív funkció érhető el minden Csatabelépő-tulajdonosnak a Téli szezon időtartamára.
SZEZONÁLIS TEREP - TÉL
Lásd a csatateret belepő makulátlan hó gyönyörűségét. Aztán engedd szabadon a benned lakó csataművészt, és a győzelem felé menetelve fröcsköld ellenségeid vérét e fehér vászonra. Ez az exkluzív fagyos terep minden Csatabelépő-tulajdonosnak elérhető, és Csatabelépőd lejártáig rendelkezésre áll.
Közelítő dér
Hófúvásokon és befagyott folyókon átgázolva a fagyás előbb-utóbb garantált. Őket melegen tartó téli öltözék nélkül a Radiant, a Dire és a semleges creepek képtelenek ellenállni a fagy érintésének!
CSATABELÉPŐS VISSZAJÁTSZÁSOK
A Csatabelépő exkluzív szolgáltatásaként az aktív Csatabelépővel játszott bármely meccsed visszajátszása három hónapig lesz elérhető letöltésre a szokásos tíz nap helyett.

Csataszint-jutalmak

Teljesíts küldetéseket és kihívásokat, hogy Csatapontokat érdemelj ki és növeld Csataszintedet! Szinted növekedtével egyre növekvő számú mitikus jutalmat fogsz feloldani. Kövesd nyomon előrehaladásod és a közelgő jutalmakat a Csatabelépő kezdőoldalán.
A kész bátrakat hatalmas vagyon várja
NÉGY ÚJ WINTER 2016 KINCS
MINDBEN KÜLÖNLEGES, RENDKÍVÜL RITKA TÁRGGYAL
A legendás hőshöz illő tárgyszettekkel teli Téli Kincsek Csataszinted növelésével érdemelhetők ki. Vásárolhatsz is további kincseket közvetlenül a Bolton keresztül.
ÚJ A TÉLI KINCSEKHEZ
Növekvő esély rendkívül ritka tárgyakra
Növeld szerencséd szintjét. Annak esélye, hogy Rendkívül ritka tárgyat kapsz egy Winter 2016 Kincsből mosd minden kinyitott kinccsel javul. Nyiss ki több kincset, hogy saját sorsod kovácsa légy!
ÚJ A TÉLI KINCSEKHEZ
Eltávolított három hónapos cserekésleltetés
A téli ellátási vonalak mozgásban tartására eltávolítottuk a három hónapos cserekorlátozást e Csatabelépő minden tárgyáról.
valamint, a kincseken kívül
szintlépéskor a következőket is megkapod:
TÉLI SZEZON FUTÁR
Vedd igénybe a kétéltű Axolotl szolgálatait. Ez a több egyedi stílusba átvedleni képes színes futár mindig széles vigyorral szállít.
TÉLI WARDOK ÉS FAGYOTT KÉPMÁSOK
A Főnix Figyelő, kit a téli hideg sem tud elrettenteni, parázsló szemmel vigyáz szövetségeseidre. Használd segítő látását annak biztosítására, hogy az ellenség távol marad Ősödtől, és nem tudja elpusztítani új Fagyott Képmásod, az elismerés fagyos jelképét, három új és egyedi szint-effekttel.
Különleges játékbeli effektek és új gúnyolódások
Ahogy megbecsülésed és Csataszinted nő, exkluzív játékbeli effekteket fogsz feloldani az Eulhoz, a Force Staffhoz, a Blinkhez, a Teleporthoz és a Forrásgyógyításhoz.

Valamint, nehogy kimaradjanak, Venomancer és Undying is csatlakozik a pszichológiai csatához új gúnyolódásokkal. Elő a funkyval! Elő a friss gyümölccsel! Szállj be a buliba!
Rylai Téli Áldása
Ahogy növeled csataszintedet, esélyeket fogsz kapni, hogy megforgasd Rylai Téli Áldás Kerekét. Forog, és csak forog...

Kísérd figyelemmel a csatamezőt

Az új Csatabelépő kezdőoldalon megnézheted vagy módosíthatod jelenlegi Ösvényedet, megnézheted a heti fogadásaid áttekintését, és nyomon követheted Csataszint-jutalmaid előrehaladását.
Barátranglisták
A baráti versengés maradjon barátságos. Nézd meg minden barátod Csataszintjét és fogadási nyereményét, és adj bele mindent, hogy az élen végezz!
Kövesd előrehaladásod
Tervezd meg a hadjárat következő állomásait a digitális tervezőasztalodon. Áss mélyebbre a Csatabelépőben további napi és heti kihívásokért, nézz meg részletesebb fogadási statisztikákat, kövesd nyomon teljesítményeidet és legeltesd szemed az elérhető jutalmak teljes kollekcióján.

A 2016-os Sanghaj Major Összefoglaló

CSATABELÉPŐ-VÁSÁRLÁSOD TARTALMAZZA
A Dota 2 Majorök összefoglalói a Csatabelépő fülein találnak új otthonra! Ahogy közeledik a nagy esemény, a 2016 Shanghai Major Összefoglaló frissítésre fog kerülni tovább, az eseményhez kapcsolódó információkkal és elfoglaltságokkal.
ÚJ - ÖSSZEGZÉS
Kevés csapat választotta a könnyű utat a 2016-os Sanghaj Majorra. Míg ezúttal egy csapat sem jutott be a nyílt selejtezőkből, számos kemény csatát vívtak meg, hogy biztosítsák helyüket a főszínpadon. Tudj meg többet a csapatokról és a Sanghajba vezető utukról az új Összefoglalás oldalon.
HAMAROSAN A 2016-OS SANGHAJ MAJOR ÖSSZEFOGLALÓBAN
Ahogy közeleg a csata Sanghajban, ne felejts el gyakran visszalátogatni frissített csapatprofilokért, selejtező-információkért, esemény-előrejelzésekért, bajnoksági ágrajzokért, Csatapont-lehetőségekért és sok másért!
Angol  |  Español  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  简体中文  |  Português (BR)