Introducerar vintern 2016
Innehåller kompendium för 2016 års Shanghai Major

Gå upp i nivå

Kämpa dig fram till nya belöningar
Vinterstridspasset 2016 är din stridskompanjon för Dota-säsongen under vintern 2016. Stridspasset låter dig, med en mängd olika speluppdrag att ta dig an, ett vänligt vadslagningssystem att höja insatsen med, och en massa skatter och belöningar att tjäna, skapa din egen väg till prestige och rikedomar.
$7.99

En hjälte behöver ett uppdrag

Vintersäsongens uppdrag
Innan varje match kan du välja en av tre vägar för att bestämma ditt nuvarande mål. Fullfölj utmaningen och vinn matchen för att tjäna Stridspoäng och gå vidare till nästa uppdrag. Samlar du tillräckligt med Stridspoäng kommer ditt skattförvar vara alldeles lagom välfyllt under de kommande vintermånaderna.
Välj din egen väg
Varje väg ger dig utmaningar som hör till den valda rollen. Ge dina lagkamrater ett taktiskt övertag som den sluge supporten, krossa dina fiender och samla dina allierade som den orubblige carryn, eller ge dig ut ensam för att styra stridens tempo till ditt lags favör som den djärve solospelaren. Du kan ändra val när du väljer hjälte för att bäst passa in i matchen.
Varje VÄG ger en unik belöning efter att ha slutförts
Det sista uppdraget i varje väg låser upp en tillhörande unik belöning för slutförande av vägen, och de kan alla uppgraderas med en ny stil som gemenskapen låser upp desto mer spelare slutför uppdrag.
Gemenskapens mål
lås upp en ny stil för din belöning
Då mer ägare av Stridspasset avancerar längs vägarna kommer gemenskapsmål-mätaren att fyllas. När mätaren är full kommer den nya gemenskapsupplåsningen bli tillgänglig till alla spelare som slutfört vägen.
THE SERAKUND TYRANT
BELÖNING FÖR SUPPORT-VÄGEN
REGIME OF THE
ENTHALEEN DRAGON
BELÖNING FÖR SOLO-VÄGEN
LEGACY OF
THE ELDWURM CREST
BELÖNING FÖR CARRY-VÄGEN
Support
2,500,000 of 2,500,000
Visa upplåsbar
Solo
2,500,000 of 2,500,000
Visa upplåsbar
Carry
2,500,000 of 2,500,000
Visa upplåsbar

Vinterns vadslagning

GÖR ERA SATSNINGAR
Varje vecka får du en mängd polletter att använda i vadslagningssystemet. Slå vad och se till att vinna för att få ytterligare Stridspoäng.

Men välj försiktigt, medan seger dubblerar ditt vad i Stridspoäng, kommer en förlust att fördela din insats jämt mellan dina fienders händer.
Såhär fungerar det:

1.

Ta ut veckans polletter
Varje vecka får du en tilldelning på 1 000 polletter för vadslagning i dina matcher. Oanvända polletter försvinner vid nästa veckas tilldelning, så satsa med dem!

2.

Satsa polletter
I en match, bestäm din insats inom vadslagningsperioden på 30 sekunder.

3.

Vinn stridspoäng
Segra för att dubblera din insatssumma till stridspoäng. Summan av fiendelagets insatser kommer också att delas ut jämnt bland segrarna som stridspoäng.

4.

Gå upp i nivå
Varje vunnen pollett konverteras till ett Stridspoäng och läggs till din nuvarande Stridsnivå.
Dricks -
Ge något som tack
Efter att ha förstört fiendens Ancient, belöna en hjälpsam lagkamrat eller en listig motståndare med en del av dina vinster, och kom ihåg att den rättvise krigaren är artig i både vinst och förlust.

Vinterns prestationer

MER POÄNG FÖR SAKENS SKULL
Då du ger dig ut på fler vinteruppdrag och samlar på dig vinster, kan du få ytterligare poäng för att öka din Stridsnivå genom att slutföra Vinterprestationer. Läs mer under Prestationsfliken i ditt Stridspass.

Tillgång med Vinterstridspasset

Oavsett vad din Stridsnivå är finns det flera exklusiva funktioner tillgängliga till alla ägare av Stridspasset så länge vintersäsongen pågår.
SÄSONGSBETONAD TERRÄNG - VINTER
Beskåda skönheten i den fina snö som lagt sig över slagfältet. Släpp sedan lös din inre stridskonstnär och måla den vita duken röd med dina fienders blod när du marscherar mot vinst. Denna exklusiva kyliga terräng är tillgänglig till alla Stridspass-ägare, och kommer vara tillgänglig ända tills Stridspasset utgår.
Framåt, frostcreeps
De pulsar genom snödrivorna och de frusna floderna med köldskador hack i häl. Utan vinterklädsel att hålla dem varma har Radiants, Dires och de neutralas creeps det omöjligt att få bukt med kylan!
STRIDSPASS-REPRISER
Som en tjänst exklusiv till Stridspasset kommer repriser för alla matcher du spelat med ett Stridspass aktiverat att finnas tillgängliga i tre månader istället för bara tio dagar.

Stridsnivå-belöningar

Slutför uppdrag och utmaningar och få Stridspoäng för att öka din Stridsnivå! Allt eftersom nivån ökar kommer du låsa upp fler och fler mytiska belöningar. Håll koll på dina framsteg och kommande belöningar från Stridspassets startsida.
För de villiga och tappra väntar otaliga förmögenheter
FYRA NYA SKATTER FÖR VINTERN 2016
VARJE MED ETT UNIKT ULTRASÄLLSYNT FÖREMÅL
Vinterskatterna är fyllda med föremålsuppsättningar passande legendariska hjältar, och kan förtjänas genom att öka din Stridsnivå. Du kan även köpa fler skatter direkt genom Butiken.
NYTT FÖR VINTERSKATTERNA
Ökande odds för ultrasällsynta föremål
Förbättra din lycka. Chansen att hitta ett ultrasällsynt föremål från en Vinter 2016-skatt ökar nu för varje du öppnar.
NYTT FÖR VINTERSKATTERNA
Tre-månads-fördröjningen på byten borttagen
För att hålla vinterns förnödenheter i rullning har vi tagit bort bytesrestriktionen på 3 månader från alla föremål i Stridspasset.
förutom skatterna kommer du
även att få detta när du går upp i nivå:
VINTERSÄSONGENS KURIR
Kalla på den amfibiska Axolotls tjänster. Med flera unika stiluppgraderingar att byta till levererar den här färgsprakande kuriren alltid ett glatt leende.
VINTERWARDS OCH FRYSTA STATYER
Ej avskräckt från vinterkylan, kommer Ward of the Phoenix att vaka över dig och dina allierade med ett lysande öga. Använd dess hjälpfulla syn för att se till att fienden håller sig långt bort från er Ancient där de inte kan förstöra din nya frusna staty, ett kyligt hyllningstecken med tre nya och unika nivåeffekter.
Specialeffekter i spelet och nya hån
Allt eftersom din högaktning och Stridsnivå stiger kommer du låsa upp exklusiva effekter i spelet för Euls, Force Staff, Blink, Teleportering, och helande i fontänen.

Ej några att överträffas beger sig Venomancer och Undying in i den psykologiska krigföringen med nya hån. Ta en dans. Ta en frukt. Ha kul!
Rylais Vintervälsignelse
Allt eftersom du ökar din Stridsnivå kommer du få chanser att spinna Rylais Vintervälsignelse-hjul. Det går runt och runt...

håll ögonen på slagfältet

På den nya startsidan i Stridspasset kan du se eller ändra din nuvarande uppdragsväg, kolla in en överblick över veckans vadslagningar och se dina framsteg för Stridsnivå-belöningar.
Topplistor mellan vänner
Behåll vännen i en vänskaplig tävling. Kolla in Stridsnivåerna och vunna vadslagningar mellan dina vänner, och gör ditt bästa för att hamna längst upp!
Spåra dina framsteg
Smid kampanjens nästa drag vid ditt digitala planeringsbord. Gräv djupare i Stridspasset för att se ytterligare dagliga och veckovisa utmaningar, visa detaljrikare vadslagningsstatistik, spåra dina framsteg, och kika på den fullständiga samlingen med tillgängliga belöningar.

Shanghai Major 2016 - Kompendium

INKLUDERAS NÄR DU KÖPER ETT STRIDSPASS
Kompendier för Dota 2:s Major-turneringar hittar ett nytt hem i Stridspassets flikar! Medan den stora tävlingen närmar sig kommer kompendiet för Shanghai Major 2016 att uppdateras med mer information och aktiviteter tillhörande tävlingen.
NYTT - RESUMÉ
Få lag tog en enkel väg till Shanghai Major 2016. Även om inget lag från de öppna kvalen gick vidare den här gången, utkämpades många tuffa strider för att säkra en plats i huvudtävlingen. Läs mer om lagen och deras resa till Shanghai i den nya Resumésidan.
KOMMER SNART TILL KOMPENDIET FÖR SHANGHAI MAJOR 2016
Medan striden i Shanghai närmar sig, se till att kolla tillbaka här ofta för uppdaterade lagprofiler, kvalinformation, tävlingsförutsägelser, turneringsgrupper, Stridspoängsmöjligheter, m.m.!
Engelska  |  Spanska  |  Tyska  |  Franska  |  Ryska  |  Kinesiska  |  Portugisiska (BR)