Σας παρουσιάζουμε το Winter 2016
ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ COMPENDIUM ΤΟΥ SHANGHAI MAJOR 2016

Αύξηση επιπέδου

Πολεμήστε για ανείπωτες ανταμοιβές
Το πάσο μάχης χειμώνα 2016 είναι ο πολεμικός σύμμαχός σας για τη χειμερινή σεζόν Dota 2016. Με μια ποικιλία αποστολών για να προκαλέσετε και να επεκτείνετε τις δεξιότητές σας στο Dota, ένα φιλικό σύστημα στοιχήματος για να σηκώσετε τον πήχη ψηλά, και ένα πλήθος από μοναδικούς θησαυρούς και ανταμοιβές που μπορείτε να κερδίσετε, το πάσο μάχης σας επιτρέπει να σφυρηλατήσετε το δικό σας μονοπάτι για κύρος και πλούτη.
$7.99

Ένας Ήρωας Χρειάζεται μια Αποστολή

Αποστολές Χειμερινής Περιόδου
Πριν από κάθε παιχνίδι, επιλέξτε ένα μονοπάτι για να καθορίσετε τον τρέχον στόχο σας. Ολοκληρώστε την αποστολή και κερδίστε τον αγώνα για να κερδίσετε πόντους μάχης και να προχωρήσετε στην επόμενη αποστολή. Κερδίστε αρκετούς πόντους μάχης και θα βρείτε το θησαυροφυλάκιό σας βολικά γεμάτο για τους χειμερινούς μήνες που έρχονται.
Επιλέξτε το μονοπάτι σας
Κάθε Μονοπάτι παρέχει προκλήσεις σχετικές με τον επιλεγμένο ρόλο. Δώστε στους συμμάχους σας στρατηγικό πλεονέκτημα ως πανούργο Support, συντρίψτε τους εχθρούς σας και κινητοποιήστε τους συμπαίκτες σας ως ακλόνητο Carry ή χτυπήστε μόνος για να στρέψετε τη ροή της μάχης ευνοϊκά για την ομάδας σας ως τολμηρό Solo. Μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας κατά τη διάρκεια της επιλογής ηρώων για να ταιριάζει με τις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού.
Κάθε ΜΟΝΟΠΑΤΙ προσφέρει μια μοναδική ανταμοιβή ολοκλήρωσης.
Η τελευταία πρόκληση κάθε Μονοπατιού θα ξεκλειδώσει μια σχετική ανταμοιβή ολοκλήρωσης μοναδική για το συγκεκριμένο μονοπάτι, στο κάθε ένα από το οποίο μπορεί να ξεκλειδωθούν στυλ αναβάθμισης κοινότητας καθώς περισσότεροι παίκτες προχωρούν στα Μονοπάτια.
Στόχος κοινότητας
ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ
Καθώς περισσότεροι ιδιοκτήτες πάσων μάχης προοδεύουν στο μονοπάτι τους, οι μπάρες προόδου των στόχων κοινότητας θα γεμίζουν. Μόλις γεμίσει μία μπάρα θα ξεκλειδωθεί για την κοινότητα κάτι νέο για όλους τους παίκτες που έχουν ολοκληρώσει το συγκεκριμένο Μονοπάτι.
THE SERAKUND TYRANT
ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ SUPPORT
REGIME OF THE
ENTHALEEN DRAGON
ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΣΟΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ
LEGACY OF
THE ELDWURM CREST
ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΟΥ CARRY
Support
2,500,000 of 2,500,000
Εμφάνιση ξεκλειδωμένων
Solo
2,500,000 of 2,500,000
Εμφάνιση ξεκλειδωμένων
Carry
2,500,000 of 2,500,000
Εμφάνιση ξεκλειδωμένων

Χειμερινά στοιχήματα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΣΤΕ
Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνετε μάρκες για να τις χρησιμοποιείτε σε στοιχήματα. Βάλτε ένα στοίχημα και ταυτόχρονα κερδίστε για να κερδίσετε περισσότερους πόντους μάχης.

Αλλά επιλέξτε σοφά, καθώς ενώ η νίκη θα σας αποφέρει το διπλάσιο του στοιχήματός σας σε πόντους μάχης, η ήττα θα καταθέσει το ποσό που στοιχηματίσατε εξίσου στα χέρια των εχθρών σας.
Να πώς δουλεύει:

1.

Κερδίστε εβδομαδιαίες μάρκες
Κάθε εβδομάδα θα λαμβάνετε 1000 μάρκες για να στοιχηματίζετε στα παιχνίδια σας. Οι μάρκες που δεν ξοδεύετε δεν θα μεταφέρονται στην επόμενη εβδομάδα, οπότε ποντάρετέ τις!

2.

Στοιχηματίστε μάρκες
Καθώς είστε σε παιχνίδι, καθορίστε το ποσό στοιχήματός σας εντός της περιόδου στοιχημάτων 30 δευτερολέπτων.

3.

Κερδίστε πόντους μάχης
Πετύχετε νίκη για να διπλασιάσετε το ποσό στοιχήματος ως πόντους μάχης. Το ισοζύγιο των στοιχημάτων της ηττημένης ομάδας θα μοιραστούν εξίσου σε όλους τους νικητές ως πόντοι μάχης.

4.

Αύξηση επιπέδου
Κάθε κερδισμένη μάρκα μετατρέπεται σε έναν πόντο μάχης που εφαρμόζεται στο τρέχον επίπεδο μάχης σας.
Φιλοδωρήματα -
Κάτι για τον κόπο
Αφού καταστρέψετε τον εχθρικό Αρχαίο, ανταμείψτε έναν πολυμήχανο συμπαίκτη ή πανούργο αντίπαλο με λίγα από τα κέρδη σας, έχοντας υπόψιν ότι ο διακεκριμένος πολεμιστής είναι ευγενής τόσο στη νίκη όσο και στην ήττα.

Επιτεύγματα Winter

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ
Καθώς ξεκινάτε τις χειμερινές αποστολές και μαζεύετε νίκες, μπορείτε να εισπράξετε επιπλέον πόντους για να αυξήσετε το επίπεδο μάχης σας ολοκληρώνοντας έναν αριθμό από Χειμερινά επιτεύγματα. Μάθετε περισσότερα στην καρτέλα Επιτευγμάτων του Πάσου μάχης σας.

Πρόσβαση στο χειμερινό πάσο μάχης

Ανεξαρτήτως του επιπέδου μάχης σας, υπάρχουν πολλές αποκλειστικές λειτουργίες διαθέσιμες σε όλους τους ιδιοκτήτες πάσου μάχης για τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν.
ΕΠΟΧΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ - ΧΕΙΜΩΝΑΣ
Θαυμάστε την ομορφιά του ανέγγιχτου χιονιού πάνω στο πεδίο της μάχης. Στη συνέχεια ξεκλειδώστε τον καλιτέχνη μέσα σας και καταβρέξτε με το αίμα των εχθρών σας τον κατάλευκο καμβά, καθ' οδόν προς τη νίκη. Αυτή η παγερή γεωγραφία είναι προσβάσιμη σε όλους τους ιδιοκτήτες Battle Pass και θα είναι διαθέσιμη μέχρι τη λήξη του Battle Pass σας.
ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΛΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
Βαδίζοντας μέσα από σωρούς από χιόνι και παγωμένα ποτάμια, το κρυοπάγημα είναι βέβαιο. Χωρίς χειμερινή ενδυμασία να τις προστατέψει, οι ουδέτερες, Radiant και Dire μονάδες βρίσκουν αδύνατο να απωθήσουν το παγερό άγγιγμα!
ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ
Ως αποκλειστική υπηρεσία στο πάσο μάχης, οι επαναλήψεις για αγώνες που παίξατε με το πάσο σας ενεργό θα είναι διαθέσιμες για λήψη για τρεις μήνες αντί για τη συνηθισμένη διάρκεια δέκα ημερών.

Ανταμοιβές πάσου μάχης

Ολοκληρώστε αποστολές και προκλήσεις για να αποκτήσετε πόντους μάχης και να ανεβάσετε το επίπεδο μάχης σας! Όσο το επίπεδό σας αυξάνετε, θα ξεκλειδώνετε όλο και μεγαλύτερο αριθμό μυθικών ανταμοιβών. Παρακολουθήστε την πρόοδό σας και μελλοντικές ανταμοιβές στην αρχική σελίδα του πάσου μάχης.
ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ 2016
ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟ
Γεμάτα με σετ αντικειμένων αντάξια ενός θρυλικού ήρωα, μπορείτε να κερδίσετε τους χειμερινούς θησαυρούς αυξάνοντας το επίπεδο μάχης σας. Επιπλέον μπορείτε να τα αγοράσετε απευθείας από το Κατάστημα.
ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ
Κλιμακωτές πιθανότητες για υπερβολικά σπάνια αντικείμενα
Ανεβάστε επίπεδο στην τύχη σας. Οι πιθανότητες να κερδίσετε ένα υπερβολικά σπάνιο αντικείμενο από ένα θησαυρό Winter 2016 τώρα βελτιώνονται με κάθε ένα που ανοίγετε. Ανοίξτε περισσότερους θησαυρούς για να φτιάξετε τη δική σας μοίρα.
ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ
Η τρίμηνη καθυστέρηση ανταλλαγών αφαιρέθηκε.
Για να κρατήσουμε τις γραμμές ανεφοδιασμού ζωντανές, η τρίμηνη καθυστέρηση για όλες τις ανταλλαγές αντικειμένων έχουν αφαιρεθεί σε αυτό το πάσο μάχης.
εκτός από τους θησαυρούς,
θα λάβετε επίσης τα ακόλουθα καθώς θα αυξάνετε επίπεδο:
ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ
Επικαλεστείτε τις υπηρεσίες του αμφίβιου Axolotl. Με μία γκάμα μοναδικών στιλιστικών αναβαθμίσεων, αυτός ο μεταφορέας πάντα θα σας παραδίδει ένα πλατύ χαμόγελο.
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ WARD ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ
Απτόητος από τη χειμερινή παγωνιά, το Ward of the Phoenix επιτηρεί τους συμμάχους σας με το αστραφτερό του βλέμμα. Επωφεληθείτε από τη χρήσιμη όραση που σας προσφέρει για να σιγουρευτείτε πως ο αντίπαλος μένει μακριά από τον Αρχαίο σας, ανήμπορος να καταστρέψει το καινούριο σας παγωμένο ομοίωμα, ένα παγερό σύμβολο αναγνώρισης με τρεις νέες και μοναδικές εμφανίσεις επιπέδων.
Ειδικά εφέ εντός παιχνιδιού και νέοι χλευασμοί
Καθώς η υπόληψη και το επίπεδο μάχης σας ανεβαίνουν, θα ξεκλειδώνετε μοναδικά εφέ για τα Eul's Scepter of Divinity, Force Staff, Blink Dagger, καθώς και ειδικά εφέ τηλεμεταφοράς και θεραπείας συντριβανιού.

Επίσης, αρνούμενοι να μένουν πίσω, ο Venomancer και ο Undying συμμετέχουν στην ψυχολογική μάχη με ολοκαίνουριους χλευασμούς. Γίνετε πιασάρικοι. Πιάστε νέα φρούτα. Μπείτε στη διασκέδαση!
Τυχερός τροχός της Rylai
Καθώς ανεβάζετε το επίπεδο μάχης σας, θα κερδίζετε ευκαιρίες να γυρίσετε το τυχερό τροχό της Rylai. Πάει και πάει και πίσω δεν γυρνάει...

τα μάτια σας στο πεδίο

Στην καινούρια αρχική σελίδα του πάσου μάχης, μπορείτε να αλλάξετε το μονοπάτι σας, να δείτε μία επισκόπηση των εβδομαδιαίων σας στοιχημάτων και να παρακολουθείτε την πρόοδο ανταμοιβών επιπέδου μάχης σας.
Κατατάξεις φίλων
Κρατήστε τον «φίλο» στη «φιλονικία». Ρίξτε μια ματιά στα επίπεδα μάχης και στα στοιχήματα όλων σας των φίλων και βάλτε τα δυνατά σας για να τερματίσετε στην κορυφή!
Καταγράψτε την πρόοδό σας
Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα της εκστρατείας στο ψηφιακό σας γραφείο. Δείτε στα ενδότερα του πάσου μάχης σας επιπλέον ημερήσιες και εβδομαδιαίες προκλήσεις, εμφανίστε λεπτομερέστερα στατιστικά στοιχημάτων, παρακολουθήσετε τα επιτεύγματά σας και θαυμάσετε όλη τη συλλογή σας από τις διαθέσιμες ανταμοιβές.

To Compendium του Shanghai Major 2016

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΥ ΜΑΧΗΣ
Οι συλλογές για τα Major του Dota 2 βρίσκουν νέο σπίτι στις καρτέλες του πάσου μάχης! Καθώς πλησιάζει η μεγάλη διοργάνωση, το Compendium του Shanghai Major 2016 θα ανανεώνεται με περισσότερες πληροφορίες και δραστηριότητες που σχετίζονται με τη διοργάνωση.
ΝΕΟ - ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ
Λίγες ομάδες ακολούθησαν εύκολο δρόμο προς το Shanghai Major του 2016. Ενώ καμία ομάδα δεν προκρίθηκε στους Ανοικτούς προκριματικούς, δόθηκαν πολλές σκληρές μάχες για να εξασφαλιστεί μια θέση στην κεντρική σκηνή. Μάθετε περισσότερα για τις ομάδες και το ταξίδι τους μέχρι τη Σαγκάη στην καινούρια σελίδα ανακεφαλαίωσης.
ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΟ COMPENDIUM ΤΟΥ SHANGHAI MAJOR 2016
Καθώς η μάχη στη Σαγκάι πλησιάζει, μην ξεχνάτε να ελέγχετε συχνά για ενημερώσεις προφίλ ομάδων, πληροφοριών προκρίσεων, προβλέψεων αγώνων, κατηγοριών τουρνουά, ευκαιριών πόντων μάχης και πολλών ακόμα!