Sign In To Get Started!

От какво се нуждае истинският герой?
Толкова много възможности: Как да остана по-дълго в битката? Кое умение ще постави противниците ми на колене? Тези ботуши подхождат ли си с моята Divine Rapier? Дори най-великият воин се нуждае от ментор — позволете на другите играчи да Ви помогнат с тънкостите на стратегията чрез „Ръководства“ и „Билдове за герои“.

Посещавайки секцията „Ръководства“ в Steam общността, сега можете да видите подробни наръчници за любимите си герои. Също така можете да се абонирате за „Билдове за герои“, които да използвате по време на игра. Те ще Ви инструктират кои умения да повишите (и кога) и кои предмети пасват най-добре на нуждите Ви.

Щом свикнете с героите, създайте свои „Билдове за герои“ направо през Dota2.com и след това ги споделете с последователите на Dota 2 чрез Steam общността.

свържете Steam профила си и създайте първия си билд!

Полезни връзки:

Вход - започнете създаването на билд за герой веднага;
За Steam ръководствата - научете още за ръководствата в общността на Steam;
Steam общност - вижте наличните Steam ръководства и билдове за герои от останалите играчи.


Какво представляват билдовете за герои?
„Билдовете за герои“ са начин, по който играчите да получат знания относно специфичен герой. Те предоставят полезни съвети относно кои умения да повишите и кога, и кои са най-добрите предмети за героя Ви. Билдовете също съдържат пояснения за стратегии, тактики и всякакви други знания, които авторът намери за добре да сподели.
Каква е разликата между Steam ръководство и билд за герой?
Steam ръководствата са функция на Steam общността, която позволява играчите да споделят подробни знания за игрите в Steam, включително Dota 2. „Билдовете за герои“ са уникални за Dota 2 и се използват по време на игра, така че да Ви научат как да играете героя си най-добре. „Билдове за герои“ могат да бъдат свързани и към ръководство.
Как да създам билд за герой?
Впишете се в Dota2.com от тази страница.Ще бъдете препратени директно към Вашата локална страница за билдове, където може да създадете нов такъв или да редактирате вече съществуващ Ваш билд. Всички билдове биват запазвани директно във Вашия Steam облак.
Как да използвам билдовете за герои?

За да използвате билд на герой от общността на Steam, за който сте се абонирали или сте го създали, просто влезте в игра и кликнете на бутона с билдове за герои, намиращ се в панела на играта в горния му ляв ъгъл. От тук може да видите стандартен билд за героя, който играете, билдове, които сте създали, билдове, за които сте се абонирали от общността на Steam, както и може да избирате измежду най-оценяваните билдове, които са били публикувани вече.
Мога ли да споделям билдовете си с други?
Молим да го направите! Просто използвайте опцията „Публикуване в Steam общността“ от менюто на страницата „Билдове за герои“ в Dota 2.com. Можете да изберете как да го публикувате — само за Вас, само за Вашите приятели или за целия свят. Веднъж щом публикувате „Билд за герой“, той ще се покаже в Steam общността, позволявайки на другите хора да се абонират към него, да оставят коментари, да го оценяват или дори да го добавят в любимите си. Какъв по-добър начин да изпитате знанията си от това да позволите на другите да ги проверят?