Sign In To Get Started!

Wat heeft een held echt nodig?
Zoveel keuze: Hoe kan ik langer deel uitmaken van het gevecht? Welke vaardigheid zal mijn vijand laten smeken voor genade? Passen deze schoenen wel bij mijn Divine Rapier? Zelfs de machtigste vechter heeft een mentor nodig—laat jouw medespelers jou helpen om de fijne kneepjes van het spel te leren met gidsen en heldbuilds.

In het onderdeel 'Gidsen' in de Communityhub kun je nu gedetailleerde handleidingen vinden van al je favoriete helden. Je kunt je ook abonneren op heldbuilds, die je in het spel kan gebruiken om je te laten begeleiden bij het verhogen van welke vaardigheden (en wanneer), evenals welke voorwerpen het meest aan je behoeften voldoen.

En voor de doorgewinterde helden onder ons, creëer je eigen heldbuild hier op Dota2.com, en deel hem dan met vrienden en de Dota 2 community via de Steam Community.

Log gewoon in op Steam en bouw erop los!

Handige links:

Inloggen - Begin nu met het maken van heldbuilds
Meer informatie over Steam-gidsen - Kom meer te weten over gidsen in de Steam Community
Steam Community - Blader door beschikbare Steam-gidsen en heldbuilds van andere spelers


V: Wat is een heldbuild?
Een heldbuild is een manier voor spelers om kennis over een bepaalde held op te doen. Builds voorzien je van nuttig advies over wanneer je welke vaardigheden zou moeten levellen en welke items het beste voor je held zijn. Daarnaast bevatten builds tooltips over strategieën, tactieken en andere informatie die de auteur erin vond passen.
V: Wat is het verschil tussen een Steam-gids en een heldbuild?
Steam-gidsen zijn een functie van de Steam-community die spelers diepgaande kennis van allerlei games op Steam, waaronder Dota 2, laten delen met anderen. Heldbuilds zijn uniek in Dota 2 en worden gebruikt tijdens een spel om je aanwijzingen te geven hoe je het beste je held kunt spelen. Je kunt naar heldbuilds linken vanuit een gids.
V: Hoe maak ik heldbuilds?
Log hier in op Dota2.com.Je zult dan automatisch naar je lokale heldbuild-pagina worden gebracht, waar je heldbuilds kunt maken en wijzigen. Alle builds worden direct in je Steam Cloud opgeslagen.
V: Hoe gebruik ik heldbuilds?

Om een heldbuild die je hebt gemaakt of waarop je je hebt geabonneerd in de Steam Community te gebruiken, doe je simpelweg mee met een spel en klik je op de knop voor het "heldbuild-dashboard" in de uiterste linkerhoek van het scherm. Vanuit daar kun je de standaardbuild voor de held die je speelt zien, maar ook builds die je zelf hebt gemaakt en builds waarop je je hebt geabonneerd in de Steam Community. Daarnaast vind je er een verzameling van de best beoordeelde builds die andere gebruikers hebben gepubliceerd.
V: Kan ik mijn heldbuilds met anderen delen?
Ja, doe dat maar! Gebruik de menuoptie 'Publiceren op de Steam Community' op de heldbuild-pagina op Dota2.com. Je kunt er voor kiezen om privé te publiceren, zodat alleen jij 'm kunt zien. Of publiceer het voor alleen je Steam-vrienden of gewoon voor iedereen. Als je eenmaal een heldbuild hebt gepubliceerd, zal ie worden weergeven in de Steam Community, zodat andere mensen zich erop kunnen abonneren, reacties achter kunnen laten, 'm kunnen beoordelen of hem als favoriet kunnen instellen. Is er een betere manier om je kennis te testen dan iedereen het uit te laten proberen?