Sign In To Get Started!

Mi kell valójában egy hősnek?
Oly sok választási lehetőség... Hogyan maradhatnék tovább a harcban? Melyik képesség kényszeríti térdre ellenfelem? Mennek-e ezek a csizmák a Divine Rapieremhez? Még a leghatalmasabb harcosnak is szüksége van mentorra; hagyd, hogy játékostársaid segítsenek Útmutatókkal és Hős-összeállításokkal megtanítani a stratégia részletesebb aspektusait.

Meglátogatva a Steam Közösség „Útmutatók” részét, mostantól részletes leírásokat nézhetsz meg kedvenc hőseidhez. Feliratkozhatsz hős-összeállításokra is, melyek a játékon belül megmondják, milyen képességeket fejlessz (és mikor), illetve milyen tárgyak felelnek meg legjobban igényeidnek.

Ha tapasztaltabb hősnek érzed magad, létrehozhatod saját hős-összeállításaid itt, a Dota2-com-on, majd megoszthatod azokat barátaiddal és a Dota 2 közösségével a Steam Közösségen keresztül.

Egyszerűen lépj be a Steambe, és kezdj hozzá!

Hasznos hivatkozások:

Belépés - Kezdj hős-összeállításokat készíteni!
Tudj meg többet a Steames útmutatókról - Tudj meg többet az útmutatókról a Steam Közösségen
Steam Közösség - Böngészd más játékosok elérhető Steames útmutatóit és Hős-összeállításait


K: Mi az a hős-összeállítás?
A hős-összeállítás mód arra, hogy egy játékos többet tudjon meg egy adott hősről. Az összeállítások hasznos tanácsokat nyújtanak arról, mely képességeket fejleszd és mikor, és mik a legjobb tárgyak hősödnek. Emellett stratégiák, taktikák és olyan egyéb tudás tárházai, melyeket a szerző megosztásra érdemesnek ítélt.
K: Mi a különbség egy Steames útmutató és egy Hős-összeállítás között?
A Steames útmutatók a Steam Közösség olyan funkciója, mely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mindenféle Steames játékkal kapcsolatos tudásukat megosszák, beleértve a Dota 2-t is. A hős-összeállítások a Dota 2 egyedi jellemzői, melyek a játék közben adnak útmutatást, hogyan játssz legjobban hősöddel. Egy útmutató hivatkozhat hős-összeállításokra.
K: Hogyan hozhatok létre hős-összeállítást?
Lépj be a Dota2.com-ra itt.Automatikusan a helyi hős-összeállítás lapra kerülsz majd, ahol létrehozhatsz és szerkeszthetsz hős-összeállításokat. Minden összeállítás közvetlenül a Steam Felhőbe mentődik.
K: Hogyan tudom használni a hős-összeállításokat?

Hogy használhass egy hős-összeállítást amit készítettél, vagy amire feliratkoztál a Steam Közösségben, egyszerűen csatlakozz egy játékhoz és kattints a „Hős-összeállítások panelre” a képernyő bal felső sarkában. Onnan láthatod a jelenlegi hőshöz tartozó alapértelmezett összeállítást, saját összeállításaid, az összeállításokat, melyekre a Steam Közösségben feliratkoztál, illetve a más felhasználók által közzétett legjobb összeállításokat.
K: Megoszthatom hős-összeállításaimat másokkal?
Sőt, kérünk rá! Csak használd a „Közzététel a Steam Közösségben” lehetőséget a hős-összeállítás lapon a Dota2.com-on. Közzéteheted privátként, hogy csak te lásd, csak Steames barátaidnak, vagy a nagyvilág számára. Miután közzétettél egy hős-összeállítást, az megjelenik a Steam közösségben, ahol mások feliratkozhatnak rá, megjegyzéseket hagyhatnak, értékelhetik, sőt még kedvencükké is tehetik. Mi volna jobb módja tudásod tesztelésének, mint közzétenni, hogy mások is kipróbálják?