Sign In To Get Started!

De ce are nevoie un Erou cu adevărat?
Atât de multe variante: Cum pot rezista mai mult în luptă? Ce abilitate îmi va îngenunchia inamicul? Se potrivesc cizmele astea cu Divine Rapier-ul meu? Chiar şi cel mai bun luptător are nevoie de un mentor—lasă-ţi prietenii din joc să îţi arate cele mai bune puncte strategice cu Ghiduri şi Combinaţii pentru Erou.

Prin vizitarea secțiunii 'Ghiduri' din Comunitatea Steam, vei putea vizualiza ghiduri amănunțite pentru toți eroii tăi preferați. De asemenea, te poți abona la Combinări de Eroi, ce pot fi folosite pentru a te îndruma în joc cu privire la ce abilități să îmbunătățești (și când), pe lângă ce obiecte se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.

Cât pentru voi, eroilor căliți, creați-vă propriile voastre combinări pentru eroi chiar aici pe Dota2.com, apoi împărțiți-le cu prietenii voștri și comunitatea Dota 2 prin Comunitatea Steam.

Conectează-te pur și simplu pe Steam și apucă-te de creat!

Linkuri utile:

Autentifică-te - Începe să creezi combinații de obiecte pentru eroi chiar acum
Află mai multe despre Ghidurile Steam - Află mai multe despre Ghidurile din Comunitatea Steam
Comunitatea Steam - Navighează printre Ghidurile Steam disponibile și Combinațiile de obiecte pentru eroi de la alți jucători


Î: Ce este o Combinaţie de Erou?
O Combinare de Erou este calea jucătorilor de a acumula cunoştinţe despre un anumit erou. Combinările prevăd sfaturi ajutătoare care indică la ce ar trebuie să creşti nivelul şi când, cât şi cele mai bune obiecte pentru eroul tău. Combinările conţin de asemenea sfaturi privind strategiile, tactici şi orice alte cunoştinţe pe care autorul le-a împărtăşit.
Q: Care este diferența între un Ghid Steam și o Combinație de obiecte pentru eroi?
Ghidurile Steam sunt o proprietate a Comunității Steam care permite jucătorilor să împartă cunoștințe adânci despre tot felul de jocuri pe Steam, inclusiv Dota 2. Combinările de obiecte pentru Eroi sunt unice pentru Dota2 și sunt folosite în joc pentru a te învăța cum să-ți joci eroul în cel mai bun mod. Combinările de obiecte pentru Eroi pot fi conectate dintr-un Ghid.
Î: Cum creez Combinări de obiecte pentru Erou?
Autentifică-te la Dota2.com aici.Vei fi dus după aceea spre pagina ta locală Combinaţie Erou, unde vei putea creea şi edita Combinaţii de Eroi. Toate combinaţiile sunt salvate direct în Steam Cloud-ul tău.
Q: Cum folosesc combinările de obiecte pentru eroi?

Pentru a folosi un Build de erou pe care l-ai creat sau la care te-ai abonat în Comunitatea Steam, pur și simplu intră într-un joc și dă click pe butonul "Panoul de Builduri pentru eroi " în colțul stânga sus al ecranului. De aici poți vedea buildul standard al eroului pe care îl joci, Buildurile pe care le-ai făcut tu însuți, Buildurile la care te-ai abonat în Comunitatea Steam, de asemenea și o selecție ale celor mai bune Builduri publicate de alți utilizatori.
Î: Pot să-mi împărtășesc build-urile eroului meu cu alții?
Chiar te rugăm să faci asta! Foloseşte opţiunea de meniu 'Publică pe comunitatea Steam' de pe pagina de construire a eroului de pe Dota 2.com. Poţi să alegi să o publici privat ca să o poţi vedea numai tu; public-o să o vadă doar prietenii tai de pe Steam; sau public-o să o vadă toată lumea. Odată ce ai publicat o construcţie de erou, ea o să apară pe comunitatea Steam, permiţându-le altor persoane să se aboneze la ea, să lase comentarii, să o evalueze, sau chiar să o pună în lista lor de lucruri preferate. Ce cale mai bună există de a îţi testa cunoştinţele decât aceea de a lasă pe toţi să o încerce?