Sign In To Get Started!

Hva trenger en helt?
Så mange valg: hvordan kan jeg holde ut lenger i kamper? Hvilke egenskaper vil sende mine fiender til bakken? Passer disse skoene til min Divine Rapier? Selv den beste krigeren trenger en mentor—la dine medspillere hjelpe deg med å lære de små detaljene til strategier med veiledninger og helte-builds.

Ved å besøke veiledningsdelen i Steam-samfunnet kan du nå se på dyptgående gjennomganger av alle favorittheltene. Du kan også abonnere på helte-builds, som du igjen kan bruke i spillet for å instruere deg om hvilke ferdigheter du burde øke nivå på (og når), i tillegg til hvilke gjenstander som best passer dine behov.

For erfarne helter der ute, skap din egen helte-builds her på Dota2.com, og del de så videre med venner og Dota 2-samfunnet via Steam-samfunnet.

Bare logg inn på Steam, og sett i gang og skap builds!

Nyttige linker:

Logg inn - Start med bygging av helte-builds nå
Les mer om Steam-veiledninger - Les mer om veiledninger i Steam-samfunnet.
Steam-samfunn - Bla gjennom tilgjengelige veiledninger og helte-builds fra andre spillere


Q: Hva er en helte-build?
En helte-build er en måte for spillere å få kunnskap om en spesifikk helt på. Builds gir gode råd om hvilke egenskaper man burde øke nivå på, og når, samt hvilke gjenstander som er best for din helt. Builds inneholder også verktøytips på strategier, taktikker og annen kunnskap skaperen så det passende å dele.
Q: Hva er forskjellen mellom en veiledning og en helte-build?
Veiledninger en en funksjon i Steam-samfunnet som lar spillere dele dybdekunnskap om alle mulige spill på Steam, inklusive Dota 2. Helte-builds er unike til Dota 2, og brukes i et spill for å hjelpe deg med instruksjoner om hvordan du best kan spille din helt. Helte-builds kan lenkes til fra en veiledning.
Q: Hvordan lager jeg helte-builds?
Logg inn på Dota2.com her.Du vil så bli automatisk videresendt til din lokale helte-build-side, hvor du vil kunne skape og redigere helte-builds. Alle builds er lagret direkte til din Steam Cloud.
Q: Hvor bruker jeg helte-builds?

For å bruke en helte-build du har laget eller abonnert på i Steam-samfunnet, bare bli med i et spill og trykk på "Hero-buildpaneletl"-knappen øverst til venstre på skjermen. Der vil du kunne se standard build for helten du spiller, builds du har laget selv, builds du abonnerer på i Steam-samfunnet, i tillegg til de beste builds som andre brukere har publisert.
Q: Hvordan deler jeg mine helte-builds med andre?
Vennligst gjør det! Bare bruk 'Publiser til Workshop'-menyvalget på helte-buildsiden på Dota 2.com. Du kan velge å publisere privat så kun du kan se det; publisere det kun for dine Steam-venner; eller publisere det til hele verden. Så fort du har publisert en helte-build vil den vises i Steam-samfunnet, som gjør at andre personer kan abonnere på den, gi kommentarer, rangere den, og til og med favorittmarkere den. Finnes det noen bedre måte å teste din kunnskap på, enn ved å la alle prøve den?