$2,874,380 USD
Наградният фонд на The International се увеличава с 2,50$ при всеки закупен Compendium.
$325,620 до следващо отключване.
Задръжте мишката над всяка цел, за да видите какви награди отключва.
Цел №1
$1,700,000
Цел №2
$1,850,000
Цел №3
$2,000,000
Цел №4
$2,200,000
Цел №5
$2,400,000
Цел №6
$2,600,000
Цел №7
$3,200,000
Съберете въображаем отбор от играчи, присъстващи на „The International“. Когато те играят в турнира, Вашият въображаем отбор ще получава точки. В края на турнира всеки от тях ще Ви донесе награда спрямо представянето им.
От картите с играчи, представящи участници в „The International“, ще Ви се пада плячка в стандартните и „Compendium“ игри чрез търсенето за мачове. Съберете своите любими играчи и ги залепете във Вашия „Compendium“, за да печелите награди!
Благодарим на общността, че достигна петата поставена цел, сега собствениците на „Compendium“ са способни да дадат вот за това кои играчи трябва да участват в соловия шампионат с 8 играчи в допълнение на мача с всички звезди.
С нарастването на наградния фонд играчите отключиха и получиха нови награди, които включват:
— 125% ограничено издание на бонуса за бойни точки;
— Нови фази за Smeevil куриера;
— Персонализиран The International вид на проекционния дисплей;
— Шест нови анимации за присмех;
— Солов шампионат с 8 играчи по време на The International.
Интерактивният Compendium е виртуален паспорт, който Ви държи в крачка с The International, дава безпрецедентен достъп до турнира, докато се развива. Състезавайте се с други почитатели за забава и самочувствие, предвиждайки резултати и статистики за мачовете. Получавайте виртуални артикули, докато гледате мачове. И най-доброто, имайте в думата за събирането на звездния отбор през 2013: дайте вот за 10 от любимите си играчи във всеки отбор и победителите ще играят показен мач по време на The International.
Докато турнирът еволюира, това прави и Вашият куриер. Разкрийте нови характеристики за куриера си, гледайки мачове от The International, даващи Ви нови начини да персонализирате външния му вид и да го покажете на приятелите си.
Наградният фонд от 1,6 милиона щатски долара за The International е само началото. За всеки закупен Interactive Compendium, 25% от цената ще бъде добавяна към наградния фонд.
Compendium е жив документ. От квалификациите до гранд финала той непрекъснато ще расте и развива, докато The International прогресира, добавяйки нови награди, анкети и начини за взаимодействие с турнира. Бъдете част от историята на Dota 2.
Английски (English)  |  Испански (Español)  |  Немски (Deutsch)  |  Френски (Français)  |  Руски (Русский)  |  Опростен китайски (简体中文)  |  Бразилски португалски (Português — Brasil)