$2,874,380 USD
De prijzenpot van The International wordt verhoogd met $2,50 voor elke gekochte Compendium.
$325,620 tot de volgende ontgrendeling.
Houdt de muis over een doel om de beloning te zien die ermee wordt ontgrendelt.
Doel 1
$1,700,000
Doel 2
$1,850,000
Doel 3
$2,000,000
Doel 4
$2,200,000
Doel 5
$2,400,000
Doel 6
$2,600,000
Doel 7
$3,200,000
Stel een Fantasy-team samen van spelers die aanwezig zijn bij The International. Als ze in het toernooi spelen, zul je Fantasy-team punten verdienen. Wanneer het toernooi eindigt zul je van elk van je Fantasy-teams een item ontvangen, afhankelijk van hoe goed je het gedaan hebt.
Spelerskaarten die de deelnemers van The International weergeven zullen te vinden zijn als buit in normale en Compendium-matchmakingspellen. Verzamel je favoriete spelers en stempel ze in je compendium om beloningen te verdienen!
Doordat de community de vijfde doelstelling heeft bereikt kunnen Compendium-eigenaars nu stemmen op welke spelers er zouden moeten deelnemen in een solokampioenschap voor 8 spelers als aanvulling op het All-Star-spel.
Naarmate de prijzenpot gegroeid is hebben spelers nieuwe beloningen ontgrendeld en ontvangen, waaronder:
- 125% limited edition gevechtsbonus
- Nieuwe Smeevil-koerierfases
- Aangepaste International HUD-skin
- Zes nieuwe bespottingsanimaties
- Solokampioenschap voor acht spelers op The International
The Interactive Compendium is een virtueel paspoort dat je op de hoogte houdt van The International -- het geeft je een ongekende toegang tot het toernooi. Concurreer met andere fans voor het plezier door matchresultaten en statistieken te voorspellen en ontvang virtuele voorwerpen door naar wedstrijden te kijken. Nog leuker is dat je kan helpen met het samenstellen van het All-Star-team van 2013: stem op je 10 favoriete spelers van welk team dan ook en de winnaars zullen in een showmatch spelen bij The International.
Net zoals het toernooi, zal je koerier evolueren. Onthul nieuwe mogelijkheden voor je koerier door The International-wedstrijden te bekijken. Het geeft je nieuwe manieren om zijn uiterlijk aan te passen en te pronken bij je vrienden.
De prijzenpot van 1,6 miljoen dollar voor The International is nu slechts het begin. Voor elke aankoop van een Interactive Compendium, zal 25% van de prijs direct de prijzenpot ingaan.
Het Compendium is een levend document. Van de Kwalificaties tot aan de Grote Finale zal hij constant groeien en veranderen terwijl The International vordert, er worden nieuwe prijzen, nieuwe polls en nieuwe manier om met het toernooi te interacteren toegevoegd. Wees onderdeel van Dota 2 geschiedenis.
Engels  |  Spaans  |  Duits  |  Frans  |  Russisch  |  Chinees, vereenvoudigd  |  Braziliaans Portugees