$2,874,380 USD
Prispotten för The International ökas med 2,5 dollar för varje kompendium som köps.
$325,620 till nästa belöning.
Håll musen över varje mål för att se belöningen det låser upp.
Mål 1
$1,700,000
Mål 2
$1,850,000
Mål 3
$2,000,000
Mål 4
$2,200,000
Mål 5
$2,400,000
Mål 6
$2,600,000
Mål 7
$3,200,000
Samla ihop ett fantasilag genom att välja ut spelare bland dem som närvarade vid The international. I takt med att de spelar i turneringen så kommer ditt fantasilag att tjäna poäng. Vid slutet att turneringen så kommer var och ett av dina fantasilag att ge dig ett föremål, baserat på hur det gick för dem.
Spelarkort som representerar deltagare i The international kommer att kunna hittas som byte i både vanliga ihopmatchade spel och ihopmatchade kompendium-spel. Samla dina favoritspelare och stämpla in dem i ditt kompendium för att få belöningar!
Tack vare att gemenskapen uppnådde det femte eftersöka målet kommer ägare av kompendiet nu att kunna rösta om vilka spelare som ska få chansen delta i ett solomästarskap för 8 spelare, utöver All-Star-spelet.
I takt med att prispotten vuxit så har spelare låst upp och fått nya belöningar, så som:
- 125% stridsbonus (samlarutgåva)
- Nya Smeevil-kurirsteg
- Skräddarsytt International HUD-utseende
- Sex nya hånanimationer
- Solomästerskap för åtta spelare i The international
Det interaktiva kompendiet är ett virtuellt pass som håller dig uppdaterad med The International -- och ger dig oöverträffad tillgång till turneringen under dess fortgång. Tävla med andra fans för skojs skull och äran genom att förutse matchresultat och statistik. Hitta virtuella föremål när du kollar på matcher. Och det bästa av allt, var med och bestäm 2013 års All Star-lag: Rösta på 10 av dina favoritspelare från vilket lag som helst och vinnarna kommer att spela i en nöjesmatch under The International.
Medan turneringen utvecklas, kommer din kurir att göra detsamma. Lås upp nya egenskaper hos din kurir genom att åskåda The International-matcher, vilket ger dig nya sätt att anpassa dess utseende och visa upp den för dina vänner.
Prispotten på 1,6 miljoner dollar för The International är nu bara början. För varje Interaktivt kompendium som köps så går 25% av kostnaden direkt till prispotten.
Kompendiet är ett levande dokument. Från kvalificeringarna till slutfinalerna, kommer det att växa och utvecklas i och med The Internationals fortgång, där det kommer läggas till nya priser, nya omröstningar och nya sätt att interagera med turneringen. Ta del av Dota 2-historia.
Engelska  |  Spanska  |  Tyska  |  Franska  |  Ryska  |  Kinesiska  |  Portugisiska (BR)