$2,874,380 USD
Fondul de premiere al The International crește cu 2,50$ pentru fiecare compedium cumpărat.
$325,620 până la următoarea deblocare.
Pune mouse-ul peste fiecare ţintă să vezi recompensele pe care le deschide.
Ținta 1
$1,700,000
Ținta 2
$1,850,000
Ținta 3
$2,000,000
Ținta 4
$2,200,000
Ținta 5
$2,400,000
Ținta 6
$2,600,000
Ținta 7
$3,200,000
Alcătuiește-ți o echipă fantastică de jucători din cadrul celor care participă la The International. Pe măsură ce ei joacă în turneu, echipa ta fantastică va acumula puncte. La sfârșitul turneului, fiecare echipă fantastică îți va aduce un obiect în funcție de performanța sa.
Cartonașele cu jucători ce îi reprezintă pe participanții de la The International vor cădea ca pradă în meciurile matchmaking normale sau din Compendium. Colecționează-ți jucătorii preferați și adaugă-i în compendiul tău pentru a primi recompense.
Mulțumită comunității pentru atingerea celui de-al cincilea scop extins, deținătorii de Compedium au posibilitatea de a vota care jucători ar trebui să participe într-un campionat solo de 8 jucători, pe lângă meciul All-Star.
Pe măsură ce a crescut baza de premii, jucătorii au deschis și au primit recompense noi, inclusiv:
- 125% Battle Bonus, ediție limitată
- Noi stadii pentru Smeevil Courier
- Aspect pentru HUD personalizat International
- Șase animații noi de provocare
- Campionat Solo pentru opt jucători la The International
The Interactive Compendium este un pașaport virtual care te ține la curent cu The International -- și îți oferă acces neprecedat la turneu în timp ce se dezvoltă. Concurează cu alți fani pentru distracție și drepturi de laudă prin a predica rezultatele și statisticile meciurilor. Primeşte obiecte virtuale în timp ce te uiți la meciuri. Cel mai bun lucru dintre toate, implică-te în asamblarea echipei All Star 2013: Votează pentru 10 din jucătorii tăi favoriți din orice echipă și căștigătorii vor juca un meci la The International.
Pe măsură ce turneul progresează și curierul evoluează. Descoperă noi proprietăți ale curierului tău urmărind meciuri din The International, oferindu-ți noi modalități de a-i personaliza aspectul și pentru a-l scoate în evidență prietenilor tăi.
Premiul de 1,6 milioane de dolari pentru The International este acum doar începutul. Pentru fiecare achiziționare a unui Interactive Compendium, 25% din cost va ajunge direct în fondul de premiere.
Compendiul este o carte vie. De la Calificări la Marea Finală, va continua să crească și să evolueze pe măsură ce The International va progresa, adăugând noi premii, sondaje şi noi moduri de a interacționa cu turneul. Fii parte din istoria Dota 2!
Engleză  |  Spaniolă  |  Germană  |  Franceză  |  Rusă  |  Chineză simplificată  |  Portugheză (BR)