$2,874,380 USD
The Internationalin palkintopotti kasvaa $2.50 jokaisesta ostetusta Turnauskirjasta
$325,620 seuraavaan palkintoon.
Osoita hiirellä tavoitetta nähdäksesi, mikä palkinto sen saavuttamisesta annetaan.
1. tavoite
$1,700,000
2. tavoite
$1,850,000
3. tavoite
$2,000,000
4. tavoite
$2,200,000
5. tavoite
$2,400,000
6. tavoite
$2,600,000
7. tavoite
$3,200,000
Kerää kokoon fantasiajoukkue The Internationaliin osallistuvista pelaajista. Fantasiajoukkueesi kerää pisteitä pelaajiesi pelatessa otteluitaan. Turnauksen loputtua saat jokaisesta joukkueesta esineen, jonka arvo katsotaan joukkueesi menestyksestä.
Voit saada The Internationalin osallistujia kuvaavia pelaajakortteja pelaamalla tavallisessa tai Turnauskirja-pelihaussa. Kerää lempipelaajasi ja leimaa heidät turnauskirjaasi saadaksesi palkintoja!
Nyt kun yhteisö pääsi viidenteen välitavoitteeseen, Turnauskirjan omistajat voivat nyt äänestää 8 pelaajan soolomestaruusturnauksen osanottajista All-Star-pelin osanottajien lisäksi.
Palkintopotin kasvamisen myötä Compendiumin omistajat ovat avanneet ja saaneet esim. seuraavia palkintoja:
- 125 % erikoistaistelupistelisän
- Uusia Smeevil-kuriirin tasoja
- Mukautetun International HUDin
- Kuusi uutta pilkka-animaatiota
- Kahdeksan pelaajan soolomestaruusturnaus Internationalissa
Turnauskirja on sähköinen kulkulupa, joka pitää sinut ajan tasalla The Internationalin suhteen ja antaa ennennäkemättömän pääsyn turnaukseen ja sen tapahtumiin. Kilpaile muiden fanien kanssa huviksesi sekä osoittaaksesi tietämyksesi ennustamalla otteluiden lopputulokset ja tilastot. Voit saada virtuaalisia esineitä katsoessasi otteluita. Mutta ennen kaikkea, voit vaikuttaa 2013 All Star -tiimin kokoonpanoon: Äänestä 10 suosikkipelaajaasi mistä tahansa tiimistä ja voittajat pelaavat näytösottelun The Internationalissa.
Turnauksen edetessä kuriirisi muuttuu. Paljasta kuriirisi uusia piirteitä katsomalla The International-pelejä. Saat näin uusia tapoja muokata kuriirisi ulkonäköä.
1,6 miljoonan dollarin palkintopotti The International -turnauksessa on nyt vasta alkua. Jokaisen ostetun Turnauskirjan hinnasta 25 % menee suoraan palkintopottiin.
Turnauskirja on elävä asiakirja. Se muuttuu ja kasvaa aina alkukarsinnoista finaaleihin sitä mukaa, kun The International etenee. Se lisää uusia palkintoja, uusia kyselyjä sekä uusia tapoja olla yhteydessä turnaukseen. Ole osa Dota 2 -historiaa.
englanti  |  espanja  |  saksa  |  ranska  |  venäjä  |  kiina (yksinkertaistettu)  |  portugali (BR)