$2,874,380 USD
Az International nyereményalapja 2,50 dollárral növekszik minden Összefoglaló megvásárlásával.
$325,620 a következő feloldásig.
Vidd az egeret a célok fölé, hogy lásd, milyen jutalmat oldanak fel.
1. cél
$1,700,000
2. cél
$1,850,000
3. cél
$2,000,000
4. cél
$2,200,000
5. cél
$2,400,000
6. cél
$2,600,000
7. cél
$3,200,000
Állíts össze fantasy csapatot a The Internationalen résztvevő játékosokból. Ahogy a bajnokságon játszanak, a fantasy csapatod pontokat gyűjt. A bajnokság végén, minden egyes fantasy csapatod után egy tárgyat kapsz, az adott csapat teljesítménye alapján.
A The International résztvevőit reprezentáló játékoskártyák normál és Összefoglalós meccsekben esnek. Gyűjtsd össze kedvenc játékosaid, és ragaszd be őket az Összefoglalódba jutalmakért!
Köszönhetően annak, hogy a közösség elérte az ötödik magasabb célkitűzést, az Összefoglaló tulajdonosai most már szavazhatnak, melyik 8 játékos vegyen részt a szóló bajnokságban az All-Star játék mellett.
Ahogy a nyereményalap nőtt, a játékosok a következő új jutalmakat oldották fel:
- 125% limitált kiadású Csatabónusz.
- Új noszgó futár-állapotok.
- Egyedi The International HUD-külső.
- Hat új gúnyolódás-animáció.
- Nyolc játékosos szóló bajnokság a The Internationalen.
Az Interaktív Összefoglaló egy virtuális útlevél, ami naprakészen tart a The International eseményeivel kapcsolatban, és példátlan hozzáférést biztosít a bajnokság alakulásához. Tippeld meg a meccsek kimenetelét és statisztikáit, és versengj más rajongókkal szórakozásból, és hogy legyen mivel hencegned. Szerezz virtuális tárgyakat meccsnézés közben. És ami a legjobb: te is beleszólhatsz a 2013-as All-Star csapat összeállításába: szavazz a 10 kedvenc játékosodra bármely csapatból, és a nyertesek bemutató meccset játszanak a The Internationalen.
Ahogy a bajnokság előre halad, úgy fog fejlődni a futárod is. Fedezz fel új tulajdonságokat a futárodnak az International meccseinek nézésével, új lehetőségeket teremtve számodra, hogy egyedivé tedd megjelenését és felvágj vele a barátok előtt.
A The International 1,6 millió dolláros összdíjazása most csupán a kezdet. Az Interaktív Összefoglaló minden megvásárolt példánya után az ár 25%-a közvetlenül a bekerül a nyereményalapba.
Az Összefoglaló egy élő dokumentum. A selejtezőktől egészen a döntőkig folyamatosan nő és fejlődik, ahogy az The International zajlik, új díjakat, szavazásokat és új módokat adva a bajnokságon való részvételhez. Légy része a Dota 2 történetének!
Angol  |  Español  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  简体中文  |  Português (BR)