$2,874,380 USD
Præmiepuljen for The International øges med 2,50$ for hvert kompendium købt.
$325,620 indtil næste oplåsning.
Før musen over hvert mål for at se belønningerne, det låser op for.
Mål 1
$1,700,000
Mål 2
$1,850,000
Mål 3
$2,000,000
Mål 4
$2,200,000
Mål 5
$2,400,000
Mål 6
$2,600,000
Mål 7
$3,200,000
Saml et fantasihold af de spillere der deltager i The International. Idet de spiller i turneringen, tjener dit fantasihold point. I slutningen af turneringen vil hver af dine fantasihold indbringe en genstand baseret på holdets præstation.
Spillerkort, der repræsenterer deltagerne af The International, vil droppe i almindelige og kompendium-matchmaking-spil. Indsaml dine yndlingsspillere eller indstempel dem i dit kompendium for at optjene belønninger!
Takket være at fællesskabet nåede den femte milepæl, kan kompendium-ejere nu stemme på hvilke spillere, der skal deltage i et 8-spillers solo-mesterskab ud over All-Star-spillet.
Idet præmiepuljen er vokset, har spillere låst op og modtaget nye belønninger, inklusive:
- 125% Battle Bonus i begrænset udgave
- Nye Smeelvil-kurér-stadier
- Specielt International-HUD-skin
- Seks nye håneanimationer
- 8-spillers solomesterskab ved The International
Det interaktive kompendium er et virtuelt pas, der holder dig opdateret med The International -- og giver dig ubegrænset adgang til turneringen, idet den udvikler sig. Konkurrer med andre fans om sjov og praleret ved at forudsige kampresultater og -statistikker. Modtag virtuelle genstands-drops, mens du ser på kampe. Og bedst af alt har du noget at sige i at samle 2013's All Star-hold: Stem på 10 af dine yndlingsspillere fra et hvilket som helst hold og vinderne vil spille i en showkamp ved The International.
Idet turneringen udvikler sig, vil din kurér også. Afslør nye træk til din kurér ved at se på The International-kampe, hvilket giver dig nye måder at tilpasse dens udseende på og blære dig over for dine venner.
Præmiepuljen på 1,6 millioner dollars, til The International, er kun begyndelsen. For hver interaktive kompendium købt, vil 25% af prisen gå direkte til præmiepuljen.
Kompendiet er et levende dokument. Fra kvalifikationskampene til storfinalerne vil det fortsat vokse og udvikle sig, idet The International skrider frem, og tilføje nye præmier, afstemninger og nye måder at interagere med turneringen på. Vær en del af Dota 2-historie.
English (engelsk)  |  Español  |  Deutsch  |  Français  |  Русский  |  简体中文  |  Português (BR)