HET IS EINDELIJK ZO VER,

Dota 2 verwelkomt de meest beruchte en explosieve persoonlijkheden: Techies. Nu kan elk bospad, elke vluchtroute en elk creepkamp een duivelse val worden. Als je vijand voorzichtig is (of een Gem of True Sight heeft of zijn Necronomicon heeft geüpgraded) zou hij je goedgeplaatste mijnen kunnen ontwijken, je verstrikkende verlammingsvallen kunnen vermijden en langs je verborgen op afstand ontplofbare explosieven kunnen lopen. Als hij uiteindelijk echter oog in oog staat met het giechelende trio moet hij zich nog steeds zien klaar te maken voor je dodelijke zelfmoord. Als Techies in de buurt is, is het nergens veilig!

LAND MINES – Plaats een onzichtbare bom die automatisch explodeert zodra een vijand dichtbij komt.

STASIS TRAP – Leg een verborgen val om je vijanden te verlammen.

SUICIDE SQUAD, ATTACK! – Offer jezelf op voor het grotere goed, waarbij je enorme schade toebrengt aan nabije vijanden.

REMOTE MINES en FOCUSED DETONATE – Plaats verborgen afstandsbediende explosieven op strategische locaties en, als de tijd rijp is, gebruik Focused Detonate om ze te laten ontploffen.

THE SWINE OF THE SUNKEN GALLEY

- ARCANA-ITEMSET VOOR TECHIES -
Koop voor 30 SEPTEMBER om de 'VERHEVEN' kwaliteit op deze set te ontvangen

Techies Demolitions onthult trots hun laatste opdracht: The Swine, het krachtigste kanon dat ooit is ontworpen. Tijdens het eerste krankzinnige gebruik aan boord van een sloep aan de kade blies de geweldige knal van The Swine het gastschip aan stukken, waarbij het kanon zelf de kade weer op schoot. Het werd dagen later gevonden, diep verborgen in een rotsige klif, net onder de werkplaats van zijn makers.

Complete 5-delige itemset
Effecten met tinten door Prismatic Gem
Aangepaste held-, minikaart- en spreukpictogrammen
Aangepast mijnenveldbord
Aangepast portret
Gegraveerde juwelen voor alle vier de vaardigheden
Aangepaste animaties, effecten en geluiden
Mijnslachtoffers zien een minibespotting
Swine Sappers-laadscherm
Geanimeerd chat-emoticon

TECHIES' BOMBASTIC BOX

Een trio van dynamische commentatoren, een koerier in een greevilkostuum aan een raket en een HUD-skin, bedekt met explosieven. Wat hebben ze gemeen? Ze zijn allemaal onderdeel van Techies' Bombastic Box! Neem een kijkje in Techies' Bombastic Box voor een nieuwe Techies-omroeper, Nilbog the Mad-koerier en de Detonation HUD-skin.

NIEUW IN DEZE UPDATE

WILLEKEURIGE DEATHMATCH

Het is een gevecht tot de dood met een constant evoluerende lineup! Elke speler begint de wedstrijd met een willekeurige held en wordt na elke dood een andere held. Maar wacht niet totdat je favoriete vechter langskomt: elk team mag maar 40 helden verliezen voordat hun spelers niet meer respawnen. Als een team alle 40 van hun helden verliest, dan zal hun Ancient vernietigd worden en is de wedstrijd over. Klaar om te vechten tegen dat wat je niet kunt voorspellen?

GALERIJ DER TRIOMFEN

Aanschouw de Galerij der Triomfen! Wanneer je nu bepaalde heldendaden of uitdagingen in Dota 2 voltooi zal je beloond worden met een trofee die je kan laten zien in je Dota-profiel. Heb je je Fantasy Dota-League gedomineerd? Hier is een trofee. De tienheldenuitdaging van The International-Compendium voltooid? Hier is een trofee. Maar dat is natuurlijk niet alles. Er zijn al een aantal trofeeën te verdienen, met nog meer onderweg!

ALLE-HELDEN-UITDAGING

Heb jij wat nodig is om een spel met elke held te winnen? Bewijs het! Open je Dota-profiel om aan de Alle-helden-uitdaging te beginnen en krijg een willekeurige krijger toegewezen om je reis naar de overwinning mee te beginnen. Eis roem op en ga door met de volgende. Elke helduitdaging geeft je het gemiddelde aantal spellen dat wereldwijd voor alle spelers nodig was om met die held te winnen en om de volledige uitdaging te voltooien. Je ziet dus gelijk hoe je ervoor staat. Voltooi de Alle-helden-uitdaging om een nieuwe trofee te verdienen om in je galerij te weergeven.

COMPENDIUM-UPDATE

EXCLUSIEF VOOR EIGENAARS VAN HET COMPENDIUM VAN THE INTERNATIONAL 2014

GEGARANDEERDE OVERWINNINGSSCHREEUW

Het spel is nog niet eens begonnen, maar de overwinning lijkt al gegarandeerd. Rust de gegarandeerde overwinningsschreeuw uit in het actievak van de 'algemene items'-sectie van je uitrusting en laat de wereld weten dat deze wedstrijd zo goed als gewonnen is voordat de hoorn luidt en de strijd begint. Als je voorspelling juist is en de overwinning jouw kant op komt, zul je een punt verdienen voor je Victory Prediction Gem. Als je het fout hebt, gaat de stand terug naar 0. Als je vaak genoeg goed voorspelt en genoeg punten verdient, zul je een nieuwe trofee in je galerij vinden.

SQUINT AND LAUGH
BESPOTTING VOOR TECHIES

Het opnemen tegen een vijand is een ding. Het opnemen tegen Techies is iets compleet anders. Als je dit jaar het Compendium voor The International gekocht hebt, ontvang je een speciale bespotting voor het lastige trio. Wanneer je het uitgerust hebt ben je maar een enkele druk op de knop weg van het uitlachen van je vijanden. Wil je het nog meer inwrijven? Elke keer dat je een vijand doodt krijgen ze een speciale blik van de giechelende gezichten van de Techies te zien.

BATTLE GLORY
KILLVAANDEL

De vijand vlucht terwijl één, twee, drie helden voor je sterven. Triple kill! Zij die het Compendium van The International 2014 hebben gekocht kunnen van een nieuw soort Multikill-vaandeleffect genieten om hun dodelijkste momenten te vieren. Draag het Battle Glory-killvaandel in de plek voor aangepaste kill-vaandel bij algemene items van je uitrusting en zie je scherm schijnen terwijl je je een weg vecht naar de rampage!

THE INTERNATIONAL 2014-MUZIEKPAKKET

Het horen van de juiste muziek op het juiste moment kan de strijd zomaar omgooien. Eigenaren van het Compendium van The International van dit jaar zullen toegang krijgen tot epische nieuwe muziek, gecomponeerd door prijswinnende artiest Chance Thomas. Zodra je het The International 2014-muziekpakket in je muziekvak uitrust in het 'algemene items'-gedeelte van je uitrusting, kun je glorieus de strijd inrijden!

Bekijk deze video voor een blik achter de schermen bij het maken van het muziekpakket van The International 2014

ANDERE WIJZIGINGEN

GENERAL

 • Removed waiting for spectators in private lobbies

COMMUNITY

 • Increased low-priority ban rate for players who receive high numbers of reports

USER INTERFACE

 • Added many new loading screen tips
 • Fixed and adjusted several tooltips and ability descriptions
 • Alt-clicking on an item in an enemy hero's inventory now informs your teammates that the enemy has that item
 • Alt-clicking on the buyback button or your gold will notify your team of your current buyback status
 • Items may now be dropped from the stash while dead
 • Fixed replay highlight reel transition graphic getting stuck on sometimes
 • Fixed a bug in the Coach UI where the help text sometimes overlapped the student checkboxes, rendering them unusable

ITEMS

 • Players can no longer drop or take other players' unsharable items on the courier
 • Players can no longer store other players' unsharable items in their stash
 • Items on heroes controlled by players who have disconnected, but not yet abandoned, can no longer be dropped from their inventories
 • Fixed a case where picking up an item owned by another player triggered an item combine, using items from the owning player's stash. If the item was owned by an enemy player, this would combine and steal the whole item.

1V1 MODE

 • Side towers are now always Invulnerable

BOTS

 • Added new Bot AI for Riki
 • Added new Bot AI for Pudge
 • Added new Bot AI for Axe
 • Bots in solo bot matches will wear your equipped cosmetics

WORKSHOP

 • Increased the size of the importer preview
 • Added particle system attachment point editing as part of the submission process for certain wearable items (like Drow Ranger's bow)
 • Fixed a bug where sub model pages weren't being flipped back to the first page when opening a model that only needed the first page
 • Fixed the attachment list not being initialized properly, which was leading to the default selection being blank
 • Fixed a bug where lighting in the preview would darken after the portrait editor was opened
 • Updated text to make it clearer that model budgets are in triangles, not polygons

COMPENDIUM TOOLS

 • Several new features for Third Party compendiums. Documentation at https://developer.valvesoftware.com/wiki/Dota2_Compendium_Scriptfiles
 • Fixed test_local_compendium not precaching images the way the download path did, which resulted in subtle differences in some cases.
 • Fixed compendium video elements not working if they weren't using the legacy element path.