VÉGRE-VALAHÁRA,

A Dota 2 üdvözli leghírhedtebben robbanékony személyiségeit: a Techies-t. Mostantól minden erdei ösvény, minden menekülőút és minden creep-tábor a legördögibb csapdává válhat. Természetesen, ha ellenfeled óvatosan lépked (vagy van nála egy Gem of True Sight, vagy egy fejlesztett Necronomicon) esetleg átlépheti a jól elhelyezett aknáidat, kikerülheti a sztázis-csapdákból állított kelepcét, és elcsusszanhat a rejtett távvezérelt bombáid mellett. De még akkor is, mikor már szemtől szemben állnak a kuncogó trióval, versenyre kell kelniük halálos öngyilkos robbantásoddal. Amikor a Techies jelen van, sehol sem biztonságos!

LAND MINES – Helyezz el egy láthatatlan bombát, ami automatikusan robban, mikor egy ellenség a közelébe lép.

STASIS TRAP – Állíts fel egy rejtett csapdát ellenségeid megbénítására.

SUICIDE SQUAD, ATTACK! – Áldozd fel magad a nagyobb jóért, hatalmas sebzést okozva a közeli ellenségeknek.

REMOTE MINES és FOCUSED DETONATE – Helyezz álcázott, távirányítású robbanószert stratégiai helyekre, majd, mikor eljött az idő, a Focused Detonate használatával robbantsd fel azokat.

AZ ELSÜLLYEDT GÁLYA DISZNÓJA

- TITOKZATOS TÁRGYSZETT TECHIES SZÁMÁRA -
Vásárold meg SZEPTEMBER 30-ig, hogy 'FENNKÖLT' minőséget kapj erre a szettre

A Techies Robbantók büszkén leplezte le legújabb megrendelését: A Disznót, a valaha tervezett legerősebb ágyút. Ám mikor először vették kapkodva használatba egy hazafelé tartó gályán, a Disznó elképesztő visszarúgása ripityára tépte az azt hordozó hajót, magát az ágyút pedig rakétaként lőtte ki visszafelé, a part irányába. Napokkal később találták meg, mélyen beágyazódva egy sziklás szirtfalba épp valamivel készítőinek műhelye alatt.

Teljes 5-elemes tárgyszett
Színjátszó ékkővel színezett effektek
Egyedi hős-, minitérkép- és varázsikonok
Egyedi aknamező tábla
Egyedi portré
Vésetes ékkövek mind a négy képességhez
Egyedi animációk, effektek és hangok
Az aknaáldozatok mini-gúnyolódást látnak
Utászdisznók betöltőképernyő
Animált csevegés-hangulatjelek

TECHIES BOMBASZTIKUS DOBOZA

Egy kirobbanó kommentátor-trió, egy greeviljelmezes futár, hátára szíjazott rakétával, és egy robbanóanyagokkal borított HUD-külső. Mi a közös bennük? Mind részei a Techies Bombasztikus Dobozának! Kukucskálj bele a Techies Bombasztikus Dobozba, hogy megtaláld az új Techies bemondót, valamint Dlobokot, az Őrült futárt és a Detonáció HUD-külsőt.

ÚJ EBBEN A FRISSÍTÉSBEN

ALL RANDOM DEATHMATCH

Halálig tartó küzdelem folyton változó felállással! Minden játékos véletlenszerű hőssel kezdi a meccset, és minden halál után új hőssé változik. De ne várj arra, hogy majd sorra kerül kedvenc harcosod: minden csapat csak 40 hőst veszíthet, mielőtt játékosai újraéledése megszűnik. Ha egy csapat mind a 40 hősét elveszti, vagy Ősük elesik, a meccsnek vége. Kész vagy megküzdeni az előreláthatatlannal?

DIADALOK GALÉRIÁJA

Bemutatjuk a Diadalok Galériáját! Ezentúl, amikor végrehajtasz bizonyos tetteket vagy kihívásokat teljesítesz a Dota 2-ben, trófeát kapsz jutalmul, melyet mutogathatsz a Dota profilodon. Meghódítottad a Fantasy Dota Ligádat? Kapsz egy trófeát. Befejezted a Tíz Hőspróbát az International Összefoglalóból? Kapsz egy trófeát. Természetesen ez nem minden. Számos trófea áll készen a megszerzésre, és továbbiak jönnek!

ÖSSZES-HŐS KIHÍVÁS

Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy minden hőssel meccset nyerj? Bizonyítsd! Nyisd meg Dota profilod az Összes-hős Kihívás megkezdéséhez, és kapsz egy véletlenszerű hőst, hogy végigvezesd a győzelem útján. Szerezz dicsőséget, majd lépj a következőre. Minden hőskihívás megmutatja, átlagosan hány meccsre volt szüksége a játékosoknak világszerte győzni azzal a hőssel, és teljesíteni a teljes Összes-Hős Kihívást, így tudni fogod, te hogy állsz. Fejezd be az Összes-hős Kihívást egy új trófeáért, melyet bemutathatsz a Galériádban.

ÖSSZEFOGLALÓ FRISSÍTÉS

KIZÁRÓLAG A THE INTERNATIONAL 2014-ES ÖSSZEFOGLALÓ TULAJDONOSAINAK

BEBIZTOSÍTOTT GYŐZELEM KIÁLTÁS

Még el sem kezdődött a játék, de a győzelem már biztosnak tűnik. Szereld fel a Bebiztosított Győzelem Kiáltást a Tevékenység-tárgy helyre a Tárgykiosztásod Általános tárgyak szekciójába, és még a kürtszó és a csata kezdete előtt kiáltsd világgá, hogy ez a meccs már a zsákban van. Ha tipped helyes és megszerzitek a győzelmet, kapsz egy pontot a Győzelemjósló Ékkövedbe. Ha tévedsz, akkor nullázódik. Tippelj helyesen, hogy elég pontot szerezz, és egy új trófeát fogsz találni galériádhoz.

BANDZSA NEVETÉS
GÚNYOLODÁS A TECHIES SZÁMÁRA

Egy dolog szembenézni egy ellenséggel. És egy egész másik szembenézni a Techies-szel. Ha megvásároltad a The International ez évi Összefoglalóját, akkor kapni fogsz egy speciális gúnyolódást a bajkeverő trió számára. Felszerelés után egy gombnyomásnyira vagy ellenséged kinevetésétől. Még tovább szeretnéd fokozni? Valahányszor megölsz egy ellenséget, kapni fognak egy speciális nézetet a Techies kuncogó arcairól.

CSATADICSŐSÉG
ÖLÉSI LOBOGÓ

Az ellenség menekül miközben egy, kettő, három hős elesik előtted. Tripla ölés! Azok, akik megvásárolták a The International ez évi Összefoglalóját, élvezhetik az új típusú tömeggyilkos-lobogó effektet, amely a leghalálosabb játékukat ünnepli. Szereld fel a Csatadicsőség Ölési Lobogót az Egyedi Ölési Lobogó helyre a Tárgykiosztásod Általános tárgyak szekciójába, és nézd, ahogy képernyőd felragyog, miközben egy Ámokfutás felé küzdöd magad!

THE INTERNATIONAL 2014 ZENECSOMAG

Ha a megfelelő pillanatban hallod a megfelelő zenét, az gyakran megfordíthat egy szoros csatát. A The International ez évi Összefoglaló-tulajdonosainak hozzáférésük lesz az eposzi, új, a díjnyertes Chance Thomas komponálta zenéhez. Miután felszerelted a The International 2014 Zenecsomagot a Zene helyre a Tárgykiosztásod Általános tárgyak szekciójába, készen állsz majd belovagolni a dicső csatába!

Ha szeretnél bepillantani a The International 2014 Zenecsomag készítésének kulisszái mögé, nézd meg ezt a videót

TOVÁBBI VÁLTOZTATÁSOK

ÁLTALÁNOS

 • A privát várókban eltávolítottuk a nézőkre várást.

KÖZÖSSÉG

 • Növeltük az alacsony prioritási büntetés gyakoriságát a nagy számú jelentést kapó játékosok esetében.

KEZELŐFELÜLET

 • Számos új betöltőképernyős tippet adtunk hozzá.
 • Kijavítottunk és kiigazítottunk különféle elem- és képességleírásokat.
 • Alt-kattintva egy ellenséges hős felszerelésében lévő tárgyra mostantól tájékoztatja csapattársaidat, hogy az ellenségnek van olyan tárgya.
 • Alt-kattintva a visszavétel gombjára vagy az aranyadra tájékoztatja csapatodat aktuális visszavételi állapotodról.
 • Mostantól halottan is lehet tárgyakat kidobni a talonból.
 • Javítottuk, hogy a visszajátszás kiemelt pillanatainak grafikája néha beragadt.
 • Javítottunk egy hibát az edzői felhasználói felületen, aminél a segítség szövege néha átfedésben volt a tanuló jelölőnégyzeteivel, ezzel használhatatlanná téve azokat.

TÁRGYAK

 • A játékosok mostantól nem dobhatják vagy vehetik el más játékosok nem megosztható tárgyait a futártól.
 • A játékosok mostantól nem tárolhatják más játékosok nem megosztható tárgyait a talonjukban.
 • A lecsatlakozott, de a játékot még el nem hagyó játékosok más játékosok által irányított hőseinek tárgyait mostantól nem lehet kidobni a felszerelésből.
 • Javítottunk egy esetet, amelynél egy másik játékos birtokolta tárgyat felvéve az összeszerelődött egy másik tárggyal a tárgyat birtokló játékos talonjából. Ha a tárgy egy ellenséges játékosé volt, ez összeszerelte és ellopta az egész tárgyat.

1V1 MÓD

 • Az oldalsó tornyok mostantól mindig sebezhetetlenek.

BOTOK

 • Új bot MI hozzáadva Rikinek.
 • Új bot MI hozzáadva Pudge-nak.
 • Új bot MI hozzáadva Axe-nek.
 • Szóló bot meccseken a botok a felszerelt díszítő tárgyaidat fogják viselni.

MŰHELY

 • Növeltük az importáló előnézetének méretét.
 • Egyes viselhető tárgyak esetében hozzáadtuk a részecskerendszer csatolási pontjainak szerkesztését a beküldési folyamathoz (például Drow Ranger íjánál).
 • Javítottunk egy hibát, aminél az almodelloldalak nem lettek visszalapozva az első oldalra olyan modellek megnyitásakor, amelyek csak az első oldalt igényelték.
 • Javítottuk, hogy a csatolások listája nem lett megfelelően inicializálva, ami üres alapcsontvázat eredményezett.
 • Javítottunk egy hibát, aminél az előnézetben sötétebb lett a megvilágítás, miután a portrészerkesztő meg lett nyitva.
 • Frissítettünk egy szöveget, hogy egyértelművé tegyük, a modellkorlátok háromszögekben vannak megadva, nem sokszögekben.

ÖSSZEFOGLALÓ-ESZKÖZÖK

 • Különféle új funkciókat adtunk hozzá a külső fejlesztésű összefoglalóknak. A dokumentáció a https://developer.valvesoftware.com/wiki/Dota2_Compendium_Scriptfiles oldalon található.
 • Javítottuk, hogy a test_local_compendium parancs nem úgy gyorsítótárazta elő a képeket, ahogy a letöltési útvonal, ami néhány esetben minimális eltérést eredményezett.
 • Javítottuk, hogy az összefoglalók videóelemei nem működtek, ha nem a hagyományos elemelérési útvonalat használták.