VÉGRE-VALAHÁRA,

A Dota 2 üdvözli leghírhedtebben robbanékony személyiségeit: a Techies-t. Mostantól minden erdei ösvény, minden menekülőút és minden creep-tábor a legördögibb csapdává válhat. Természetesen, ha ellenfeled óvatosan lépked (vagy van nála egy Gem of True Sight, vagy egy fejlesztett Necronomicon) esetleg átlépheti a jól elhelyezett aknáidat, kikerülheti a sztázis-csapdákból állított kelepcét, és elcsusszanhat a rejtett távvezérelt bombáid mellett. De még akkor is, mikor már szemtől szemben állnak a kuncogó trióval, versenyre kell kelniük halálos öngyilkos robbantásoddal. Amikor a Techies jelen van, sehol sem biztonságos!

LAND MINES – Helyezz el egy láthatatlan bombát, ami automatikusan robban, mikor egy ellenség a közelébe lép.

STASIS TRAP – Állíts fel egy rejtett csapdát ellenségeid megbénítására.

SUICIDE SQUAD, ATTACK! – Áldozd fel magad a nagyobb jóért, hatalmas sebzést okozva a közeli ellenségeknek.

REMOTE MINES és FOCUSED DETONATE – Helyezz álcázott, távirányítású robbanószert stratégiai helyekre, majd, mikor eljött az idő, a Focused Detonate használatával robbantsd fel azokat.

AZ ELSÜLLYEDT GÁLYA DISZNÓJA

- TITOKZATOS TÁRGYSZETT TECHIES SZÁMÁRA -
Vásárold meg SZEPTEMBER 30-ig, hogy 'FENNKÖLT' minőséget kapj erre a szettre

A Techies Robbantók büszkén leplezte le legújabb megrendelését: A Disznót, a valaha tervezett legerősebb ágyút. Ám mikor először vették kapkodva használatba egy hazafelé tartó gályán, a Disznó elképesztő visszarúgása ripityára tépte az azt hordozó hajót, magát az ágyút pedig rakétaként lőtte ki visszafelé, a part irányába. Napokkal később találták meg, mélyen beágyazódva egy sziklás szirtfalba épp valamivel készítőinek műhelye alatt.

Teljes 5-elemes tárgyszett
Színjátszó ékkővel színezett effektek
Egyedi hős-, minitérkép- és varázsikonok
Egyedi aknamező tábla
Egyedi portré
Vésetes ékkövek mind a négy képességhez
Egyedi animációk, effektek és hangok
Az aknaáldozatok mini-gúnyolódást látnak
Utászdisznók betöltőképernyő
Animált csevegés-hangulatjelek

TECHIES BOMBASZTIKUS DOBOZA

Egy kirobbanó kommentátor-trió, egy greeviljelmezes futár, hátára szíjazott rakétával, és egy robbanóanyagokkal borított HUD külső. Mi a közös bennük? Mind részei a Techies Bombasztikus Dobozának! Kukucskálj bele a Techies Bombasztikus Dobozba, hogy megtaláld az új Techies bemondót, valamint Dlobokot, az Őrült futárt és a Detonáció HUD külsőt.

ÚJ EBBEN A FRISSÍTÉSBEN

ALL RANDOM DEATHMATCH

Halálig tartó küzdelem folyton változó felállással! Minden játékos véletlenszerű hőssel kezdi a meccset, és minden halál után új hőssé változik. De ne várj arra, hogy majd sorra kerül kedvenc harcosod: minden csapat csak 40 hőst veszíthet, mielőtt játékosai újraéledése megszűnik. Ha egy csapat mind a 40 hősét elveszti, vagy Ősük elesik, a meccsnek vége. Kész vagy megküzdeni az előreláthatatlannal?

DIADALOK GALÉRIÁJA

Bemutatjuk a Diadalok Galériáját! Ezentúl, amikor végrehajtasz bizonyos tetteket vagy kihívásokat teljesítesz a Dota 2-ben, trófeát kapsz jutalmul, melyet mutogathatsz a Dota profilodon. Meghódítottad a Fantasy Dota Ligádat? Kapsz egy trófeát. Befejezted a Tíz Hőspróbát az International Összefoglalóból? Kapsz egy trófeát. Természetesen ez nem minden. Számos trófea áll készen a megszerzésre, és továbbiak jönnek!

ÖSSZES-HŐS KIHÍVÁS

Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy minden hőssel meccset nyerj? Bizonyítsd! Nyisd meg Dota profilod az Összes-hős Kihívás megkezdéséhez, és kapsz egy véletlenszerű hőst, hogy végigvezesd a győzelem útján. Szerezz dicsőséget, majd lépj a következőre. Minden hőskihívás megmutatja, átlagosan hány meccsre volt szüksége a játékosoknak világszerte győzni azzal a hőssel, és teljesíteni a teljes Összes-Hős Kihívást, így tudni fogod, te hogy állsz. Fejezd be az Összes-hős Kihívást egy új trófeáért, melyet bemutathatsz a Galériádban.

ÖSSZEFOGLALÓ FRISSÍTÉS

KIZÁRÓLAG A THE INTERNATIONAL 2014-ES ÖSSZEFOGLALÓ TULAJDONOSAINAK

BEBIZTOSÍTOTT GYŐZELEM KIÁLTÁS

Még el sem kezdődött a játék, de a győzelem már biztosnak tűnik. Szereld fel a Bebiztosított Győzelem Kiáltást a Tevékenység-tárgy helyre a Tárgykiosztásod Általános Tárgyak szekciójába, és még a kürtszó és a csata kezdete előtt kiáltsd világgá, hogy ez a meccs már a zsákban van. Ha tipped helyes és megszerzitek a győzelmet, kapsz egy pontot a Győzelemjósló Ékkövedbe. Ha tévedsz, akkor nullázódik. Tippelj helyesen, hogy elég pontot szerezz, és egy új trófeát fogsz találni galériádhoz.

BANDZSA NEVETÉS
GÚNYOLODÁS A TECHIES SZÁMÁRA

Egy dolog szembenézni egy ellenséggel. És egy egész másik szembenézni a Techies-szel. Ha megvásároltad a The International ez évi Összefoglalóját, akkor kapni fogsz egy speciális gúnyolódást a bajkeverő trió számára. Felszerelés után egy gombnyomásnyira vagy ellenséged kinevetésétől. Még tovább szeretnéd fokozni? Valahányszor megölsz egy ellenséget, kapni fognak egy speciális nézetet a Techies kuncogó arcairól.

CSATADICSŐSÉG
ÖLÉSI LOBOGÓ

Az ellenség menekül miközben egy, kettő, három hős elesik előtted. Tripla ölés! Azok, akik megvásárolták a The International ez évi Összefoglalóját, élvezhetik az új típusú tömeggyilkos-lobogó effektet, amely a leghalálosabb játékukat ünnepli. Szereld fel a Csatadicsőség Ölési Lobogót az Egyedi Ölési Lobogó helyre a Tárgykiosztásod Általános Tárgyak szekciójába, és nézd, ahogy képernyőd felragyog, miközben egy Ámokfutás felé küzdöd magad!

THE INTERNATIONAL 2014 ZENECSOMAG

Ha a megfelelő pillanatban hallod a megfelelő zenét, az gyakran megfordíthat egy szoros csatát. A The International ez évi Összefoglaló-tulajdonosainak hozzáférésük lesz az eposzi, új, a díjnyertes Chance Thomas komponálta zenéhez. Miután felszerelted a The International 2014 Zenecsomagot a Zene helyre a Tárgykiosztásod Általános Tárgyak szekciójába, készen állsz majd belovagolni a dicső csatába!

Ha szeretnél bepillantani a The International 2014 Zenecsomag készítésének kulisszái mögé, nézd meg ezt a videót

TOVÁBBI VÁLTOZTATÁSOK

GENERAL

 • Removed waiting for spectators in private lobbies

COMMUNITY

 • Increased low-priority ban rate for players who receive high numbers of reports

USER INTERFACE

 • Added many new loading screen tips
 • Fixed and adjusted several tooltips and ability descriptions
 • Alt-clicking on an item in an enemy hero's inventory now informs your teammates that the enemy has that item
 • Alt-clicking on the buyback button or your gold will notify your team of your current buyback status
 • Items may now be dropped from the stash while dead
 • Fixed replay highlight reel transition graphic getting stuck on sometimes
 • Fixed a bug in the Coach UI where the help text sometimes overlapped the student checkboxes, rendering them unusable

ITEMS

 • Players can no longer drop or take other players' unsharable items on the courier
 • Players can no longer store other players' unsharable items in their stash
 • Items on heroes controlled by players who have disconnected, but not yet abandoned, can no longer be dropped from their inventories
 • Fixed a case where picking up an item owned by another player triggered an item combine, using items from the owning player's stash. If the item was owned by an enemy player, this would combine and steal the whole item.

1V1 MODE

 • Side towers are now always Invulnerable

BOTS

 • Added new Bot AI for Riki
 • Added new Bot AI for Pudge
 • Added new Bot AI for Axe
 • Bots in solo bot matches will wear your equipped cosmetics

WORKSHOP

 • Increased the size of the importer preview
 • Added particle system attachment point editing as part of the submission process for certain wearable items (like Drow Ranger's bow)
 • Fixed a bug where sub model pages weren't being flipped back to the first page when opening a model that only needed the first page
 • Fixed the attachment list not being initialized properly, which was leading to the default selection being blank
 • Fixed a bug where lighting in the preview would darken after the portrait editor was opened
 • Updated text to make it clearer that model budgets are in triangles, not polygons

COMPENDIUM TOOLS

 • Several new features for Third Party compendiums. Documentation at https://developer.valvesoftware.com/wiki/Dota2_Compendium_Scriptfiles
 • Fixed test_local_compendium not precaching images the way the download path did, which resulted in subtle differences in some cases.
 • Fixed compendium video elements not working if they weren't using the legacy element path.