ÎN SFÂRȘIT,

Dota 2 întâmpină cu căldură pe cele mai explozibile personalități ale sale: Techies. Acum, orice cărare din pădure, orice rută de evadare, orice tabără cu unități, orice poate deveni cea mai oribilă capcană a ta. Desigur, dacă adversarul tău calcă cu grijă (sau are un Gem of True Sight, sau un Necronomicon îmbunătățit), s-ar putea să se ferească de minele tale plasate cu grijă, să-ți evite capcanele de stază, și să meargă pe lângă explozibilii activați prin telecomandă. Dar și așa, când vor fi față în față cu cei trei chicotitori, vor trebui să concureze cu detonarea lor sinucigașă. Când Techies sunt în zonă, nicăieri nu mai este sigur!

LAND MINES – Plasează o bombă invizibilă care va exploda automat când un inamic calcă în apropiere.

STASIS TRAP – Pregătește o capcană ascunsă pentru a-ți năuci adversarii.

SUICIDE SQUAD, ATTACK! – Sacrifică-te pentru binele suprem, cauzarea de damage masiv inamicilor din apropiere.

REMOTE MINES & FOCUSED DETONATE – Plasează explozibili invizibili ce se activează prin telecomandă în locații strategice, apoi, când timpul este potrivit, folosește Focused Detonate pentru a declanșa bombele.

SWINE OF THE SUNKEN GALLEY

- SET DE OBIECTE ARCANA PENTRU TECHIES -
Cumpără înainte de 30 SEPTEMBRIE pentru a primi calitatea 'EXALTAT' a acestui set

Techies Demolitions dezvăluie cu mândrie cea mai nouă invenție a lor: Swine-ul, cel mai puternic tun creat vreodată. Dar, în timpul primei utilizări necugetate la bordul unei nave lipite de țărm, explozia grozavă cu sursa din Swine a distrus nava pe care stătea priponit, lansând tunul însuși cu spatele către țărm. A fost găsit câteva zile mai târziu, înfipt adânc într-o stâncă, cu puțin mai jos de atelierul creatorilor.

Set Complet de 5 Piese
Efecte colorate cu Prismatic Gem
Erou Personalizat, Mini-hartă şi Iconiţe pentru Vrăji
Semn Personalizat cu "Teren Minat"
Portret Personalizat
Pietre prețioase inscripționate pentru toate cele patru abilități.
Animații, efecte de particule și sunete personalizate
Victimele Minelor văd o Mini-batjocură
Ecran de Încărcare "Swine Sappers"
Emoticon animat pentru Chat

TECHIES' BOMBASTIC BOX

Un trio de comentatori explozivi, un curier legat de o rachetă şi deghizat în greevil, precum şi un aspect de HUD acoperit cu explozibili. Ce au ei în comun? Toţi fac parte din Caseta Bombastică a lui Techies! Aruncă un ochi în Caseta Bombastică a lui Techies pentru a-i găsi pe crainicii lui Techies, dar şi un curier Nilbog the Mad şi un aspect HUD Detonation.

NOU ÎN ACEASTĂ ACTUALIZARE

ALL RANDOM DEATHMATCH

E o luptă până la moarte cu o selecție permanent schimbătoare! Fiecare jucător începe meciul cu un erou aleatoriu și devine alt erou după fiecare moarte. Dar nu aștepta să primești eroul preferat; fiecare echipă poate pierde 40 de eroi înainte ca jucătorii să înceteze să mai reînvie. Dacă o echipă pierde toți cei 40 de eroi sau dacă le cade Ancientul, meciul s-a terminat. Ești pregătit să te lupți cu ceea ce nu poți prevedea?

GALERIA DE TROFEE

Introducem Galeria de Trofee! De acum, oricând înfăptuiești o ispravă sau termini o provocare în Dota 2, vei primi un trofeu cu care te poți lăuda în profilul tău de Dota. Ai cucerit Liga ta Fantasy de Dota? Câștigă un trofeu. Ai terminat Ten Hero Challenge (Provocarea a Zece Eroi) din Compendiul International? Câștigă un trofeu. Desigur, asta nu e tot. Sunt multiple trofee gata de a fi câștigate cu și mai multe pe drum!

PROVOCAREA ALL-HERO

Ai tot ceea ce-ţi trebuie ca să câştigi câte un meci cu fiecare erou? Demonstreaz-o! Deschide profilul tău de Dota şi începe să joci Provocările All-Hero, în care vei primi câte un războinic la întâmplare, cu care vei înscrie victorii. Revendică-ţi gloria şi treci mai departe. Fiecare provocare îţi va afişa numărul mediu de meciuri pentru jucătorii din întreaga lume care au jucat şi au câştigat cu acel erou şi care au completat toate provocările All-Hero. Aşa ca să ştii unde te afli. Completează Provocările All-Hero pentru a câştiga un trofeu nou pe care să-l expui în Galerie.

ACTUALIZARE COMPENDIU

EXCLUSIV PENTRU DEȚINĂTORII DE COMPENDIU THE INTERNATIONAL 2014

STRIGĂT VICTORIE ASIGURATĂ

Jocul nici măcar nu a început, dar victoria pare deja sigură. Echipează Assured Victory Shout în locul desemnat pentru Obiectul Acţiune, din secţiunea Obiecte Globale, din Inventar, şi, înainte ca trâmbiţele să sune a biruinţă şi jocul să înceapă, spune lumii întregi că jocul acesta va face diferenţa. Dacă pronosticul tău se va adeveri, vei câştiga un punct pentru Victory Prediction gem. Dacă te vei înşela, scorul se resetează la zero. Ghiceşte corect ca să câştigi suficiente puncte şi să primeşti un trofeu nou în Galeria ta.

SQUINT AND LAUGH
BATJOCURĂ PENTRU TECHIES

Nu e chiar floare la ureche să faci faţă unui inamic. Mai ales lui Techies. Dacă ai cumpărat Compendiul de anul acesta, pentru The International, vei primi o batjocură specială pentru trioul tău neastâmpărat. Odată echipată, nu va trebui decât să apeşi pe un buton ca să-i faci pe inamici să leşine de râs. Să mai turnăm nişte gaz pe foc? De fiecare dată când omori un inamic, el va primi câte o moacă hilară de-a lui Techies.

BATTLE GLORY
KILL BANNER

Inamicul o ia la sănătoasa în timp ce unul, doi, trei eroi cad înaintea ta. Ucidere triplă! Aceia care au cumpărat Compendiul de anul acesta pentru The International vor putea să se bucure de un nou tip de stindard pentru ucideri multiple, al cărui efect simbolizează cele mai bune meciuri ale lor. Echipează Battle Glory Kill Banner pe slotul stindardului personalizat pentru ucideri, din secţiunea "Obiecte globale" şi observă cum ecranul străluceşte în timp ce-ţi croieşti drum spre o Dezlănțuire!

PACHET DE MUZICĂ THE INTERNATIONAL 2014

Melodia potrivită la momentul potrivit poate să pună o luptă în favoarea ta. Deținătorii Compendium-ului din acest an pentru The International vor avea acces la muzică nouă compusă de către artistul premiat Chance Thomas. Deîndată ce vei echipa The International 2014 Music Pack în locul tău pentru Muzică în secțiunea Obiecte Globale din Meniul tău, vei fi pregătit să călărești în lupte glorioase!

Pentru o privire în culise la realizarea pachetului de muzică The International 2014, vezi acest video

MODIFICĂRI ADIȚIONALE

GENERAL

 • Eliminată așteptarea spectatorilor în lobby-urile private

COMUNITATE

 • S-a intensificat rata de banări cu prioritate scăzută pentru jucătorii care primesc un număr mare de reclamații.

INTERFAȚĂ

 • S-au adăugat mai multe informații în timpul ecranelor de încărcare
 • S-au reparat și ajustat câteva chenare informative și descrieri ale abilităților
 • Alt-click pe un obiect din inventarul unui erou inamic informează coechipierii că inamicul are acel obiect
 • Alt-click pe butonul de răscumpărare sau pe aurul tău va notifica echipa ta de statutul actual al răscumpărării tale
 • Obiectele pot fi acum scăpate din depozit când ești mort
 • S-a reparat tranziția grafică blocându-se uneori la momentele speciale dintr-o reluare
 • S-a reparat un bug în care Interfața Antrenorului avea textul de ajutor suprapus pe căsuțele de verificare ale elevului, făcându-le inutilizabile

OBIECTE

 • Jucătorii nu mai pot arunca/lua obiectele de la curierul altor jucători care nu pot fi împărtășite.
 • Jucătorii nu mai pot păstra în propriile depozite obiectele altor jucători care nu pot fi împărtășite.
 • Obiectele de la eroii controlați de jucătorii care s-au deconectat, dar nu au abandonat, nu mai pot fi scoase din inventarele acestora.
 • S-a reparat un caz în care ridicarea unui obiect al altui jucător ducea la combinarea unui alt obiect cu obiecte din depozitul jucătorului aparținător. Dacă obiectul aparținea unui jucător inamic, acesta combina și fura întregul obiect.

MODUL 1V1

 • Turnurile laterale sunt de-acum permanent Invulnerabile

BOȚI

 • S-a adăugat un Bot nou pentru Riki
 • S-a adăugat un Bot nou pentru Pudge
 • S-a adăugat un Bot nou pentru Axe
 • Boții din meciurile solo vor purta accesoriile tale echipate

ATELIER

 • A crescut mărimea importatorului de previzualizare
 • S-a adăugat un sistem de atașare a particulelor pentru „point editing”, ca parte a procesului de predare pentru anumite obiecte care pot fi purtate (precum arcul lui Drow Ranger)
 • S-a reparat un bug care făcea ca paginile submodelelor să nu se întoarcă la prima pagină când se deschidea un model care necesita numai prima pagină
 • S-a reparat lista de anexare care nu se inițializa corect, motiv pentru care selecția de bază era mereu goală
 • S-a reparat un bug care făcea ca luminozitatea în previzualizare să fie mai întunecată după pornirea editorului de portret
 • S-a actualizat textul pentru a fi mai clar faptul că bugetele modelului se află în triunghiuri, nu în poligoane

UNELTE COMPENDIU

 • Numeroase caracteristici noi pentru compendii terțe. Documentația la https://developer.valvesoftware.com/wiki/Dota2_Compendium_Scriptfiles
 • S-a reparat test_local_compendium pentru a nu mai pune în cache imaginile, cum se întâmpla atunci când le descărcai și care ducea la diferențe subtile în unele cazuri.
 • S-au reparat elementele video ale compendiului care nu funcționau atunci când nu se folosea „legacy element path”.