ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,

Το Dota 2 υποδέχεται τις πιο εμφανείς εκρηκτικές προσωπικότητες: Τους Techies. Τώρα κάθε μονοπάτι, κάθε δρόμος διαφυγής και κάθε ουδέτερος καταυλισμός μπορούν να γίνουν η πιο σατανική παγίδα σας. Βέβαια, αν ο εχθρός σας πατήσει ελαφρά (ή έχει ένα Gem of True Sight, ή έχει αναβαθμίσει το Necronomicon του) μπορεί να ξεγλυστρίσει ακόμα και από τις πιο καλά τοποθετημένες νάρκες σας, να αποφύγει τις πιο δελεαστικές stasis trap και να παραμερίσει τα κρυμμένα εκρηκτικά σας. Αλλά ακόμα και αν έρθουν αντιμέτωποι με το ίδιο το τρίο που χαζογελάει και πάλι θα έχουν να κάνουν με τη θανατηφόρα πυροκρότηση αυτοκτονίας. Όταν οι Techies είναι κοντά, πουθενά δεν είναι ασφαλές!

LAND MINES – Τοποθετεί μια αόρατη βόμβα η οποία εκρήγνυται αυτόματα όταν ένας εχθρός την πλησιάσει.

STASIS TRAP – Τοποθετήστε μια κρυμμένη παγίδα για να σαστίσετε τους εχθρούς σας.

SUICIDE SQUAD, ATTACK! – Θυσιάστε τον εαυτό σας για καλό σκοπό, προκαλώντας τεράστια ζημιά στους κοντινούς εχθρούς.

REMOTE MINES & FOCUSED DETONATE – Τοποθετήστε κρυφά εκρηκτικά σε στρατηγικές τοποθεσίες και όταν είναι κατάλληλη η ώρα, χρησιμοποιήστε το Focused Detonate για να τα πυροδοτήσετε.

THE SWINE OF THE SUNKEN GALLEY

- ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ARCANA ΓΙΑ ΤΟΝ TECHIES -
Αγοράστε το μέχρι τις 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ για να λάβετε το πακέτο σε ποιότητα «EXALTED»

Οι κατεδαφιστές Techies αποκάλυψαν με καμάρι τον τελευταίο τους εξοπλισμό: Τον Χοίρο, το πιο ισχυρό κανόνι που σχεδιάστηκε ποτέ. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πρώτης ξέφρενης χρήσης του ενσωματωμένο πάνω σε μια γαλέρα, μια φοβερή έκρηξη του Χοίρου έσκισε στα δύο το πλοίο, εκτοξεύοντας προς τα πίσω το ίδιο το κανόνι κοντά στην ακτή. Βρέθηκε ημέρες αργότερα, χωμένο βαθιά σε έναν πέτρινο γκρεμό ακριβώς κάτω από το εργαστήρι των δημιουργών του.

Ολοκληρωμένο πακέτο 5 αντικειμένων
Εφέ χρωματισμένα με Prismatic Gem
Προσαρμοσμένα εικονίδια ήρωα, μικρού χάρτη και ικανοτήτων
Προσαρμοσμένο Minefield Sign
Προσαρμοσμένο πορτραίτο
Inscribed Gem για όλες τις τέσσερις ικανότητες
Προσαρμοσμένες κινήσεις, εφέ και ήχοι
Τα θύματα των ναρκών βλέπουν τον σύντομο χλευασμό
Εικόνα φόρτωσης: Swine Sappers
Κινούμενο Emoticon συνομιλίας

TECHIES' BOMBASTIC BOX

Ένα τρίο με δυναμίτες, ένας μεταφορέας δεμένος με πύραυλο σε ένα κοστούμι greevil και μια εμφάνιση HUD καλυμμένη με εκρηκτικά. Τι έχουν κοινό; Είναι όλα το πακέτο Techies' Bombastic Box! Ρίξτε μια ματιά στο Techies' Bombastic Box για να βρείτε τον νέο εκφωνητή των Techies, όπως επίσης τον μεταφορέα Nilbog the Mad και την εμφάνιση HUD: Detonation.

ΝΕΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ALL RANDOM DEATHMATCH

Είναι μια μάχη μέχρι θανάτου με κάθε συμπλεκόμενο! Κάθε παίκτης ξεκινάει το παιχνίδι με έναν τυχαίο ήρωα και γίνεται ένας νέος ήρωας μετά από κάθε θάνατο. Αλλά μην περιμένετε τον αγαπημένο σας ήρωα να εμφανιστεί: κάθε ομάδα μπορεί να χάσει μόνο 40 ήρωες πριν σταματήσουν να αναβιώνουν οι ήρωές τους. Αν μια ομάδα χάσει όλους τους 40 ήρωές της, ή καταστραφεί το Αρχαίο, το παιχνίδι τελειώνει. Είστε έτοιμοι να πολεμήσετε αυτό που δεν μπορείτε να προβλέψετε;

ΣΥΛΛΟΓΗ ΘΡΙΑΜΒΩΝ

Παρουσιάζουμε τη Συλλογή Θριάμβων! Όποτε κατορθώνετε κάποια επιτεύγματα ή ολοκληρώνετε δοκιμασίες στο Dota 2, θα σας απονέμεται ένα τρόπαιο που μπορείτε να προβάλλετε στο προφίλ σας στο Dota. Κατακτήσατε το πρωτάθλημά σας στο Εικονικό Dota; Κερδίστε ένα τρόπαιο. Ολοκληρώσατε το Ten Hero Challenge από το International Compendium; Κερδίστε ένα τρόπαιο. Προφανώς, δεν είναι μόνο αυτά. Υπάρχουν αρκετά τρόπαια έτοιμα για απόκτηση, ενώ θα ακολουθήσουν περισσότερα!

ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΗΡΩΩΝΝ

Μπορείτε να κερδίσετε ένα παιχνίδι με κάθε ήρωα; Αποδείξτε το! Πηγαίνετε στο προφίλ σας στο Dota για να ξεκινήσετε τη Δοκιμασία Ηρώων και θα σας ανατεθεί ένας τυχαίος ήρωας για να επιλέξετε για το δρόμο της νίκης. Διεκδικήστε τη δόξα και έπειτα προχωρήστε στον επόμενο ήρωα. Σε κάθε πρόκληση ήρωα θα φαίνεται ο μέσος αριθμός των παιχνιδιών που δείχνει τη νίκη όλων των παικτών παγκόσμια με το συγκεκριμένο ήρωα και ολοκληρώστε ολόκληρη τη Δοκιμασία Ηρώων, για να ξέρετε πώς τα πάτε. Ολοκληρώνοντας την πρόκληση όλων των ηρώων θα κερδίσετε ένα νέο τρόπαιο που θα φαίνεται στη Συλλογή.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COMPENDIUM

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ THE INTERNATIONAL COMPENDIUM 2014

ΚΡΑΥΓΗ ΒΕΒΑΙΗΣ ΝΙΚΗΣ

Το παιχνίδι δεν έχει ακόμα ξεκινήσει, αλλά ήδη η νίκη είναι βέβαιη. Εξοπλίστε την Κραυγή βέβαιης νίκης στη θέση Αντικειμένων δράσης στο τμήμα Αντικειμένων παίκτη του εξοπλισμού σας και πριν ηχήσετε το κέρας της εκκίνησης της μάχης, πείτε στους άλλους παίκτες ότι το παιχνίδι είναι στην τσάντα. Αν κερδίσετε και η πρόβλεψή σας ήταν σωστή, θα κερδίσετε έναν πόντο για το Victory Prediction gem. Αν η πρόβλεψή σας ήταν λάθος, οι πόντοι μηδενίζονται. Προβλέψτε σωστά για να κερδίσετε αρκετούς πόντους και θα βρείτε ένα νέο τρόπαιο στη Συλλογή σας.

SQUINT AND LAUGH
ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ TECHIES

Άλλο είναι να έρχεστε αντιμέτωποι με έναν εχθρό και άλλο είναι να έρχεστε αντιμέτωποι με τους Techies. Οι κάτοχοι του Compendium για το The International αυτής της χρονιάς, θα αποκτήσουν έναν ειδικό χλευασμό για το ενοχλητικό τρίο. Όταν εξοπλιστεί, θα είστε ένα κουμπί μακριά από το να γελάσετε εναντίον των εχθρών σας. Θέλετε να το πάτε πιο πέρα; Κάθε φορά που σκοτώνετε έναν εχθρό, θα έχει μια ειδική θέα των χαχανητών προσώπων των Techies.

BATTLE GLORY
KILL BANNER

Ο εχθρός το σκάει καθώς ένας, δύο, τρεις ήρωες πέφτουν από εσάς. Τριπλό φονικό! Οι ιδιοκτήτες Compendium για το The International αυτής της χρονιάς θα μπορούν να απολαύσουν ένα νέο τύπο λάβαρου πολλαπλών σκοτωμών για να γιορτάσουν τα πιο θανατηφόρα παιχνίδια τους. Εξοπλίστε το Battle Glory Kill Banner στη θέση Προσαρμοσμένο λάβαρο σκοτωμών στο τμήμα των Αντικειμένων παίκτη του εξοπλισμού σας και δείτε την οθόνη να λάμπει καθώς είστε στο δρόμο για το Rampage!

ΠΑΚΕΤΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ THE INTERNATIONAL 2014

Ακούγοντας το σωστό τραγούδι τη σωστή στιγμή μπορεί συχνά να αλλάξει τη ροή της μάχης. Οι κάτοχοι του Compendium για το The International αυτής της χρονιάς θα έχουν πρόσβαση σε μια νέα επική μουσική που συντάχθηκε από τον βραβευμένο καλλιτέχνη Chance Thomas. Όταν εξοπλίσετε το Μουσικό πακέτο The International 2014 στη θέση Μουσική στο τμήμα των Αντικειμένων παίκτη του εξοπλισμού σας, θα είστε έτοιμοι να μπείτε στην ένδοξη μάχη!

Για να ρίξετε μια ματιά στα παρασκήνια της δημιουργίας του Μουσικού πακέτου The International 2014, δείτε αυτό το βίντεο

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΓΕΣ

GENERAL

 • Removed waiting for spectators in private lobbies

COMMUNITY

 • Increased low-priority ban rate for players who receive high numbers of reports

USER INTERFACE

 • Added many new loading screen tips
 • Fixed and adjusted several tooltips and ability descriptions
 • Alt-clicking on an item in an enemy hero's inventory now informs your teammates that the enemy has that item
 • Alt-clicking on the buyback button or your gold will notify your team of your current buyback status
 • Items may now be dropped from the stash while dead
 • Fixed replay highlight reel transition graphic getting stuck on sometimes
 • Fixed a bug in the Coach UI where the help text sometimes overlapped the student checkboxes, rendering them unusable

ITEMS

 • Players can no longer drop or take other players' unsharable items on the courier
 • Players can no longer store other players' unsharable items in their stash
 • Items on heroes controlled by players who have disconnected, but not yet abandoned, can no longer be dropped from their inventories
 • Fixed a case where picking up an item owned by another player triggered an item combine, using items from the owning player's stash. If the item was owned by an enemy player, this would combine and steal the whole item.

1V1 MODE

 • Side towers are now always Invulnerable

BOTS

 • Added new Bot AI for Riki
 • Added new Bot AI for Pudge
 • Added new Bot AI for Axe
 • Bots in solo bot matches will wear your equipped cosmetics

WORKSHOP

 • Increased the size of the importer preview
 • Added particle system attachment point editing as part of the submission process for certain wearable items (like Drow Ranger's bow)
 • Fixed a bug where sub model pages weren't being flipped back to the first page when opening a model that only needed the first page
 • Fixed the attachment list not being initialized properly, which was leading to the default selection being blank
 • Fixed a bug where lighting in the preview would darken after the portrait editor was opened
 • Updated text to make it clearer that model budgets are in triangles, not polygons

COMPENDIUM TOOLS

 • Several new features for Third Party compendiums. Documentation at https://developer.valvesoftware.com/wiki/Dota2_Compendium_Scriptfiles
 • Fixed test_local_compendium not precaching images the way the download path did, which resulted in subtle differences in some cases.
 • Fixed compendium video elements not working if they weren't using the legacy element path.