Включете се в близък бой с девет от най-близките си приятели. Сега можете да създадете локално лоби и използвате компютъра си като хост на оживен рунд Dota 2 от Вашия дом или мрежата в компютърна зала.
Съберете отбор, изберете капитан и се изправете срещу опонентите си в едно изпитание за съобразителността при сформирането на екип от произволен набор с двадесет и четири герои. Всеки отбор се редува при забраната на два от достъпните герои в мача, докато избират и контрират вече избраното, за да подготвите състава си, преди да се впуснете в битка.
Раницата вече е оръжейният Ви склад! Повече няма да ровичкате през купища оръжия и говорители, докато търсите редките си куриери. Създайте филтри, така че да се ориентирате в арсенала си по вида артикули, качество, рядкост и други.
Язвителното остроумие на ГЛаДОС от Portal, най-накрая прави своя дебют в Dota 2 пакета за говорител! Саркастичният изкуствен интелект ще бъде повече от щастлив да Ви съобщи, когато Вашите бараки или кули са паднали. В пакета са включени новите „Wardcores“ от Апъчър Сайънс, както и Portal вид на проекционния дисплей, които са достъпни единствено чрез закупуване на Portal пакета.
Какви чудеса се крият вътре? Отключете ново творение от занаятчиите в общността. Открийте дизайн от майсторите в Polycount. Присвойте си нова броня, оръжия, маски, прически, куриери и още други!
Игрално преживяване
Потребителски интерфейс
Общност
Икономика
Технически
Визуални
Звукови
Билдове за герои
Локална игра
Captain's Draft
Работилница
Mac/Linux