Deltag i kampe på nært hold med ni af dine nærmeste venner. Nu kan du oprette en lokal lobby og bruge din computer til at være vært for en ophidsende Dota 2-runde gennem dit hjemme- eller cafe-netværk.
Saml et hold, vælg en kaptajn og stå ansigt til ansigt mod modstanderne i en prøve på kløgt, for at samle en gruppe fra en tilfældig pulje på fireogtyve helte. Hvert hold udelukker to helte fra kampen, vælger og kontra-vælger deres opstilling og styrter derefter i kamp.
Din rygsæk er nu dit arsenal! Du skal aldrig mere famle dig igennem bunker af våben og kommentatorer, mens du prøver at finde dine sjældne kurérer. Opret filtre til dit arsenal og naviger det efter kvalitet, sjældenhed og mere.
GLaDOS' sarkastiske humor gør endelig sin entré som en Dota 2-kommentatorpakke! Den sarkastiske A.I. vil med glæde sige til, når jeres barakker og tårne er faldet. Inkluderet i denne pakke er de nye Aperture Science Wardcores såvel som Portal-HUD-skin'et, som begge kun er tilgængelige via køb af Portal-pakken.
Hvilke vidundere kan findes indeni? Lås op for nye kreationer fra kunstnerne blandt fællesskabet. Opdag et design fra håndværkerne hos Polycount. Få fingrene i nye rustninger, nye våben, nye masker, nye hårstile, nye kurérer og mere til!
Gameplay
UI
Community
Economy
Technical
Visual
Audio
Hero Builds
Local Play
Captains Draft
Workshop
Mac/Linux