Δώστε μάχη σώμα με σώμα με εννιά από τους πλησιέστερους φίλους σας. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα τοπικό παιχνίδι με τον υπολογιστή σας για Dota 2 μέσω του τοπικού δικτύου του σπιτιού ή του internet café σας.
Φτιάξτε μια παρέα, διαλέξτε αρχηγό και αντιμετωπίστε τους εχθρούς επιλέγοντας ανάμεσα σε 24 τυχαίους ήρωες. Κάθε ομάδα παίρνει σειρά και αποκλείει δύο από τους διαθέσιμους ήρωες και επιλέγει τους ήρωές της πριν ξεχυθεί στη μάχη.
Το σακίδιό σας είναι πλέον το οπλοστάσιό σας!! Πότε ξανά δε θα μπλέκετε σε σωρούς όπλων και εκφωνητών ενώ ψάχνετε να βρείτε τους σπάνιους μεταφορείς σας. Φτιάξτε φίλτρα και περιηγηθείτε στο οπλοστάσιό σας με βάση τον τύπο αντικειμένου, την ποιότητα, τη σπανιότητα και άλλα.
Το οξύ χιούμορ της GLaDOS από το Portal, κάνει επιτέλους την εμφάνιση του στα πακέτα εκφωνητών του Dota 2! Αυτή η σαρκαστική Τεχνητή Νοημοσύνη, θα είναι πολύ χαρούμενη να σε ενημερώσει για όταν πέφτουν οι πολεμικοί στρατώνες και οι πύργοι σου. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται τα νέα ραβδιά απο την Aperture Science καθώς και η Portal εμφάνιση HUD, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για αγορά μόνο μέσω του πακέτου Portal.
Τι μυστήρια κρύβονται μέσα; Ξεκλειδώστε μια νέα δημιουργία από κάποιον καλλιτέχνη της κοινότητας. Ανακαλύψτε ένα νέο αντικείμενο από τους δημιουργούς στο Polycount. Διεκδικήστε νέα πανοπλία, νέα όπλα, νέες μάσκες, νέα χτενίσματα, νέους μεταφορείς και άλλα!
Παιχνίδι
Διεπαφή χρήστη
Κοινότητα
Οικονομία
Τεχνικά
Εμφάνιση
Ήχος
Οδηγοί ηρώων
Τοπικό παιχνίδι
Captains Draft
Εργαστήρι
Mac/Linux