Neem het tegen elkaar om met negen van je meest dichtbije vrienden. Nu kun je een lokale lobby maken en je computer gebruiken om een prikkelend potje Dota 2 te spelen via je thuis- of cafénetwerk.
Maak een team, kies een captain, en neem het op tegen je tegenstanders in een test van vernuft om een team samen te stellen uit een willekeurige selectie van vierentwintig helden. Elk team neemt beurten om twee van de beschikbare helden te verbannen, terwijl ze kiezen en tegenkeuzes maken om hun lineup samen te stellen voordat ze het gevecht in razen.
Je rugzak is nu je arsenaal! Je hoeft nooit meer door stapels wapens en omroepers te graven om je zeldzame koeriers te vinden. Maak filters en navigeer je arsenaal op itemsoort, kwaliteit, zeldzaamheid en meer.
Het bijtende commentaar van GLaDOS van Portal maakt eindelijk zijn debuut als Dota 2-omroeperspakket! De sarcastische A.I. is maar al te blij om je te vertellen wanneer je barakken of torens verwoest zijn. Inbegrepen bij het pakket zijn de nieuwe Aperture Science Wardcores en de Portal HUD-skin, die beide alleen maar beschikbaar zijn via aankoop van het Portal-pakket.
Welke wonderen wachten er binnen op je? Ontgrendel een nieuwe creatie gemaakt door de werklieden uit de community. Ontdek een ontwerp van de ambachtsmannen van Polycount. Verdien nieuw pantser, nieuwe wapens, nieuwe maskers, nieuwe haarstijlen, nieuwe koeriers en meer!
Gameplay
UI
Community
Economie
Technisch
Visueel
Audio
Held-builds
Lokaal Spelen
Kapiteinsontwerp
Workshop
Mac/Linux