Pelaa suljetussa tilassa yhdeksän lähimmän kaverisi kanssa. Voit luoda aulan ja käyttää tietokonettasi sykkeen nostavan Dota 2 -erän isännöintiin joko koti- tai cafe-verkoston kautta.
Muodosta joukkue, valitse sille kapteeni ja kohtaa vastustajat aivonystyröiden mittelössä, kun valitset joukkueen satunnaisesti kootusta 24 sankarin ryhmästä. Joukkueet estävät vuorotellen toiselle joukkueelle saatavilla olevia sankareita samalla valiten omalle joukkueelleen vastasankareita ennen taisteluun ryhtymistä.
Reppusi toimii nyt asevarastona! Nyt ei enää tarvitse selata aseiden ja kuuluttajien läpi harvinaisen kuriirisi löytämiseksi. Navigoi asevarastossasi mm. esinetyypin, laadun ja harvinaisuuden mukaan ja luo sille suodattimia.
Portalista tutun GLaDOSin kärkevät sutkautukset tulevat vihdoin Dota 2 -kuuluttajapakettiin! Sarkastiselle tekoälylle ei ole mikään niin miellyttävää kuin ilmoittaa torniesi romahtaneen. Paketissa tulee mukana myös uudet Aperture Science Wardcoret sekä Portal HUD-skin, jotka saa vain Portal-paketin kautta.
Mitä aarteita ne sisältänevätkään? Avaa yhteisön taiteilijan luomus. Löydä Polycountin edustajilta uusi tuotos. Löydä uusia naamioita, uusia aseita, uusia hiustyylejä, uusia kuriireja, ja paljon muuta!
Gameplay
UI
Community
Economy
Technical
Visual
Audio
Hero Builds
Local Play
Captains Draft
Workshop
Mac/Linux