Vegyél részt közelharcban a kilenc legközelebbi barátoddal. Mostantól létrehozhatsz helyi várót, és használhatod számítógépedet egy izgalmas Dota 2 kör házigazdájaként otthoni- vagy kávézói hálózatodon.
Hozzatok össze egy csapatot, válasszatok kapitányt, és mérjétek össze furfangotok ellenfeleitekkel, mikor a véletlenszerűen kiválasztott huszonnégy hősből kell osztagot összeállítanotok. A csapatok felváltva kitiltanak két hőst a meccsből, illetve stratégiai választással alkotják meg felállásukat, mielőtt harcba indulnának.
A Hátizsákod ezentúl a Fegyvertárad! Soha többé nem kell végigbogarásznod egy rakás fegyvert és bemondót, amikor egy ritka futárt keresel. Készíts szűrőket, és navigálj fegyvertáradban tárgytípus, minőség, ritkaság és sok más alapján.
A Portalból ismert GLaDOS fanyar elméssége végre debütál a Dota 2-ben is! A szarkasztikus MI kitörő örömmel tájékoztat majd, mikor elesnek barakkjaid vagy tornyaid. A csomag emellett még tartalmazza az új Aperture Science Wardmagokat és a Portal HUD-külsőt is, melyek kizárólag a Portal Csomag megvásárlásával érhetőek el.
Miféle csodák rejlenek benne? Oldd fel a közösség kézműveseinek egy új alkotását. Fedezd fel a Polycount alkotóinak egy művét. Szerezz új páncélt, új fegyvereket, új maszkokat, új frizurákat, új futárokat és még sok mindent!
Gameplay
UI
Community
Economy
Technical
Visual
Audio
Hero Builds
Local Play
Captains Draft
Workshop
Mac/Linux