Întră în luptă corp-la-corp cu nouă dintre prietenii tăi cei mai apropiați. Acum poți crea un lobby local și folosi computerul tău pentru a găzdui o rundă însuflețită de Dota 2 prin intermediul rețelei tale de acasă sau din café.
Adună o echipă, alege un căpitan și întrece-te cu adversarii tăi într-un concurs de inteligență pentru a forma un grup dintr-o selecție aleatoare de douăzeci și patru de eroi. Fiecare echipă banează din meci cu rândul doi dintre eroii disponibili, alege și contra-alege pentru a-și alcătui formația înainte de a se aventura în luptă.
Rucsacul tău a devenit Arsenalul! Nu te mai pierde niciodată prin grămezi de arme și crainici în timp ce încerci să găsești din nou curierii rari. Alcătuiește filtre pentru și navighează prin arsenalul tău în funcție de tipul obiectului, calitatea, raritatea și multe altele!
Umorul tăios al lui GLaDOS din Portal își face în sfârșit apariția în Dota 2 prin pacehtul de crainic! I.A.-ul sarcastic va fi extrem de încântat să îți spună când barăcile sau turnurile tale au căzut.. Incluse în pachet, sunt noile Aperture Science Wardcore-uri, precum și înfățișarea Portal pentru HUD, amândouă fiind disponibile doar prin achiziția pachetului Portal.
Ce minuni zac în interior? Deblochează o nouă creație de la artizanii din comunitate. Descoperă un design de la meșteșugarii din Polycount. Revendică noi armuri, noi arme, noi măști, noi coafuri, noi curieri, și mai mult!
Mod de joc
Interfața utilizatorului
Comunitate
Economie
Tehnic
Vizual
Audio
Combinări de obiecte pentru eroi
Joc local
Recrutarea căpitanilor
Atelier
Mac/Linux