Ta upp kampen i närstrid med nio av dina närmsta vänner. Nu kan du skapa en lokal lobby och använda din dator för att vara värd åt en eggande Dota 2-match genom ditt hem eller kafé-nätverk.
Samla ihop ett lag, välj en kapten, och möt dina motståndare i ett klokhetstest där ni väljer er trupp från en slumpvald uppsättning av tjugofyra hjältar. Varje lag turas om att förbjuda två av de tillgängliga hjältarna från matchen, samtidigt som de väljer och kontrar för att skapa sitt lag som de sedan ska ut och strida med.
Din ryggsäck är nu ditt vapenförråd! Rota inte längre genom högar av vapen och utropare för att hitta dina sällsynta kurirer igen. Skapa filter för, och navigera ditt vapenförråd efter föremålstyp, kvalitet, sällsynthet och mer.
Den vassa intelligensen hos Portals GLaDOS gör äntligen sin debut i Dota 2 som ett utroparpaket! Den sarkastiska AI:n kommer att finna stort nöje i att berätta för dig när dina baracker eller torn har fallit. Inkluderat i paketet är även de nya Aperture Science Wardcores samt Portal HUD-utseendet, som bara är tillgängliga genom att köpa Portal-paketet.
Vilka under finns inuti? Lås upp ett nytt verk från konstnärerna inom gemenskapen. Upptäck en design från hantverkarna på Polycount. Skaffa dig ny rustning, nya vapen, nya masker, nya frisyrer, nya kurirer med mera!
Gameplay
UI
Community
Economy
Technical
Visual
Audio
Hero Builds
Local Play
Captains Draft
Workshop
Mac/Linux