ДЕН
1
>
FROSTIVUS ИДВА!
НАЙ-СЕТНЕ, FROSTIVUS
Тъй като миналогодишното празненство беше отменено (колкото по-малко говорим за това, толкова по-добре), бъдете сигурни, че тазгодишния Frostivus ще бъде два пъти по-нежен и ведър.
ОТПРАЗНУВАЙТЕ WREATH-NIGHT!
Най-дългата нощ в годината е време за тъкане покрай камината! Събирайте бляскави зимни боровинки и клончета от ела, така че да ги усучете заедно в спомени за семейството и приятелите. Задрямвайте унесени от миризмата на къкрещо масло от ром, бидейки спокойни, че духовете в навечерието на Frostivus се наговарят да удовлетворят най-смелите Ви мечти за мир и приятелство!
В ТОЗИ СЕЗОН НА ПОДАРЪЦИ,
традиционното примирие за Frostivus е в сила. Radiant и Dire се събират, за да играят и обменят подаръци. Намерете списъка с желания за Frostivus на някой достоен приятел или раздразнителен неприятел, и поемете ролята на Furtive Frostus, като им подарите нещо, което дори те не са знаели, че искат.
Вероятно Antimage би искал кутия за начинаещи магьосници! Или пък електрическо одеяло, което да стопли коленете на Ancient Apparition? Може би Lifestealer ще иска нов господар! По какъв начин ще решите да празнувате сезона, ключовата дума е отмора. Няма нищо, за което да се тревожите или трябва да свършите. Нищо не би могло да се обърка.