NAP
1
>
KÖZELEG A FROSTIVUS!
VÉGRE, FROSTIVUS
Mivel a tavalyi ünnep törlésre került (minél kevesebbet beszélünk róla, annál jobb), biztos lehetsz benne, hogy az idei Frostivus kétszer olyan gondoskodó és nyugodt lesz.
ÜNNEPELD A KOSZORÚ ÉJJELÉT!
Az év leghosszabb éjszakáján van idő a kandalló melletti szövésre! Gyűjts világos téli bogyókat és fenyőgallyakat, és fond össze őket emlékekké a családnak és a barátoknak. Merülj álomba a fortyogó rumos-vaj illatára, annak biztos tudatában, hogy a Frostivus este szellemei összeesküdnek, hogy megadják legvadabb álmaidat a békéről és a barátságról!
EBBEN AZ AJÁNDÉKOZÁSI SZEZONBAN,
a hagyományos Frostivus fegyverszünet érvényben van. A Radiant és a Dire összegyűlhet játszani és ajándékokat cserélni. Keresd meg néhány méltó barátod vagy szúrós ellenséged Frostivus Kívánságlistáját, és játszd el Titkos Fagyusz szerepét, megajándékozva őket valami olyannal, amiről nem tudták, hogy szeretnék.
Anti-Mage​ talán szeretne egy Kezdő Mágus Dobozt! Mit szólnál egy elektromos takaróhoz, hogy Ancient Apparition térdeit felmelegítse? Lifestealer talán új urat szeretne! Bárhogyan döntesz a szezon megünneplésére, a kikapcsolódás a kulcsszó. Semmiért nem kell tovább aggódj, semmit dolgod sincsen. Semmi baj nem történhet.