ZI
1
>
FROSTIVUS E PE DRUM!
ÎN SFÂRȘIT, FROSTIVUS
Deoarece sărbătoarea de anul trecut a fost anulată (cu cât menționăm mai puține despre asta, cu atât mai bine), poți sta liniștit că ediția de anul acesta a Frostivus va fi de două ori mai grijulie și liniștită.
SĂRBĂTOREȘTE NOAPTEA CUNUNII!
Cea mai lungă noapte din an este prilej de a împleti lângă șeminu! Colecționează mure strălucitoare de iarnă și crenguțe de brad și împletește-le în amintiri pentru familie și prieteni. Moțăie la miros de rumbutter fiert, asigurat că spiritele Ajunului Frostivus îți vor îndeplini cele mai arzânde vise de pace și prietenie!
ÎN ACEST SEZON AL DĂRUIRII,
tradiționalul pact de Frostivus este în vigoare. Radiant și Dire se pot aduna pentru a schimba cadouri și a juca jocuri. Găsește Lista de Dorințe Frostivus a unui prieten vrednic sau a unui inamic enervant și joacă roului Tainicului Frostus, oferindu-le cadou ceva ce nici nu știau că își doresc.
Poate Antimage ar dori o Cutie cu Magie pentru începători! Cum sună o pătură electrică pentru a-i încălzi genunchii lui Ancient Apparition? Poate că Lifestealer și-ar dori un nou stăpân! Oricum ai alege să sărbătorești acest sezon, cuvântul cheie este relaxare. Nu trebuie să îți mai faci griji pentru nimic, nu mai ai nimic de făcut. Nu poate să meargă nimic prost.