DAG
1
>
FROSTIVUS KOMMER!
ENDELIG, FROSTIVUS
Idet forrige års fejring blev annulleret (jo mindre, der siges om det, desto bedre), så forsikrer vi, at dette års Frostivus bliver dobbelt så omsorgsfuldt og roligt.
FEJR WREATH-NIGHT!
Årets længste nat er en tid med fletning ved ildstedet! Saml lyse vinterbær og fyrretræsgrene, og sno dem sammen til minder til familie og venner. Fald i søvn til duften af småkogende, sødt smør idet Frostivusaftenens ånder med sikkerhed pønser på at opfylde dine største drømme om fred og venskab!
I DENNE GIVE-SÆSON
gælder den traditionelle Frostivus-våbenhvile. Radiant og Dire kan mødes for at lege og give gaver. Find ønskelisten, din værdige ven eller vanskelige fjende har skrevet, og antag rollen som Furtive Frostus og giv dem noget, de ikke vidste, de ønskede sig.
Måske vil Anti-Mage gerne have en Magisk Boks for Begyndere! Hvad med et elektrisk tæppe til at varme Ancient Apparitions knæ? Måske vil Lifestealer gerne have en ny herre! Uanset hvordan du vælger at fejre årstiden, så handler det om at slappe af. Der er ikke mere at bekymre sig om og intet, du skal gøre. Intet kan gå galt.