ΗΜΕΡΑ
1
>
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ FROSTIVUS!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, FROSTIVUS
Αφού η περσινή γιορτή ακυρώθηκε (όσο το λιγότερο μιλήσουμε για αυτό τόσο το καλύτερο), να είστε σίγουροι ότι το φετινό Frostivus θα είναι δυο φορές καλύτερο.
ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ ΤΗΝ WREATH-NIGHT!
Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου είναι η στιγμή που ζεσταίνεται η καρδιά! Συλλέξτε ανοιχτόχρωμα χειμερινά βατόμουρα και κλαδάκια από έλατο και περιπλέξτε τα μεταξύ τους δημιουργώντας ενθύμια για την οικογένεια και τους φίλους. Αναζωογονηθείτε με τη μυρωδιά του σιγοβρασμένου ρουμιού με βούτυρο, αφού βεβαιωθείτε ότι τα πνεύματα της Παραμονής του Frostivus συνωμοτούν για να σας παρέχουν τα πιο ξέφρενα όνειρα με ειρήνη και φιλία!
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΔΩΡΩΝ,
ισχύει η παραδοσιακή εκεχειρία του Frostivus. Οι Radiant και οι Dire μπορούν να μαζευτούν για να παίξουν παιχνίδια και να ανταλλάξουν δώρα. Βρείτε τη λίστα επιθυμιών του Frostivus κάποιου άξιου φίλου ή οξύθυμου εχθρού, και μπείτε στο ρόλο του Furtive Frostus, δωρίζοντας τους κάτι που δεν ήξεραν ότι ήθελαν.
Ίσως ο Antimage θα ήθελε ένα Beginner's Box o' Magic! Ή μια ηλεκτρική κουβέρτα να ζεσταίνει τα γόνατα του Ancient Apparition? Ίσως ο Lifestealer θα ήθελε ένα νέο αφέντη! Με όποιον τρόπο κι αν γιορτάσετε την περίοδο, το μότο είναι χαλάρωση. Μην ανησυχείτε για τίποτα, δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά.