PÄIVÄ
1
>
FROSTIVUS TULEE!
Vihdoinkin, Frostivus
Koska viime vuoden juhla peruuntui (eikä siitä kannata sen enempää puhua), tänä vuonna Frostivus on kaksinverroin rauhaisampi ja läheisten hyvinvoinnista huolehtiva.
JUHLITAAN WREATH-NIGHTIA!
Vuoden pisin päivä on kuin luotu käsitöiden tekoon takan loimun lämmittäessä. Kerää kirkkaita talven marjoja ja kuusenoksia, joista voi punoa perheella ja ystäville hienoja lahjoja muistuttamaan heitä sinusta. Ota nokoset kuplivan rommitotin aromien tuudituksessa varmana siitä, että Frostivus-aaton henget tulevat toteuttamaan villeimmät unelmasi rauhasta ja rakkaudesta.
Tänä anteliaisuuden aikana
julistetaan taas perinteinen Frostivus-rauha. Radiant ja Dire kokoontuvat yhteen pelaamaan pelejä ja vaihtamaan lahjoja. Hae käsiisi kaverisi tai vihollisesi Frostivus-toivelista ja leiki salaperäistä Frostusta, joka tuo lahjoja, joita niiden vastaanottaja ei osannut edes haluta.
Ehkäpä Anti-Mage haluaisi aloittelijoiden taikalaatikon? Miten olisi sähköviltti Ancient Apparitionin kalseille polville? Lifestealerhän saattaa haluta vaikkapa uuden isännän! Päätitpä juhlia Frostivusta tavalla tai toisella, on kauden avainsana rentoutuminen. On rauha maassa, ei arkihuolta missään. Kaikki on täydellistä.