DAG
1
>
FROSTIVUS ÄR SNART HÄR!
ÄNTLIGEN, FROSTIVUS
Eftersom förra årets firande avbröts (ju mindre som sägs om det desto bättre), kan du vara säker på att detta års Frostivus kommer att vara dubbelt så hjärtligt och rofyllt.
FIRA KRANSNATTEN!
Årets längsta natt är en tid för vävande framför brasan! Samla ljusa vinterbär och grankvistar och fläta sedan ihop dem till minnen åt familj och vänner. Slumra till till doften av sjudande romsmör, säker på att Frostivus-aftons andar samverkar till att uppfylla dina vildaste drömmar om frid och vänskap.
I DENNA GÅVORNAS SÄSONG,
har den traditionella Frostivus-freden sin verkan. Radiant och Dire samlas för att leka och byta gåvor. Hitta en värdig väns eller en ondsint oväns Frostivus-önskelista, och ge dem något som de inte visste att de ville ha.
Kanske vill Antimage ha en trollerilåda för nybörjare! Eller vad sägs om en elektrisk filt för att värma Ancient Apparitions knän? Möjligen vill Lifestealer ha en ny mästare! Oavsett hur du väljer att fira helgen, handlar det om att slappna av. Det finns inget mer att oroa sig för, inget du behöver göra. Inget kan möjligt gå fel.