Wanhoop bovenop wanhoop! Terwijl de kou er aan kwam keken we uit naar Frostivus. In plaats daarvan krijgen we de Greeviling! De winkels zijn geplunderd, onze cadeaus zijn opengescheurd, onze dierbare voorwerpen door het bos verspreid door een akelige bende Greevils! Wat heeft deze zwermende chaos veroorzaakt? Wie heeft al die Greevil-eieren uit laten komen? Wie kunnen we de schuld geven voor het begraven van ons in een horde ondeugende donderstenen? Wat zeg je? Het is onze eigen vervloekte schuld?

Het is onze eigen stomme schuld?

         Ze zijn overal! In het hele bos genieten geschenkengappende Greevils in hun vuile nesten van onze cadeaus. Ze zullen zich alleen met geweld overgeven! Als je het tegen deze wilde Greevils opneemt, denk er dan wel aan om je eigen goed getrainde Greevils mee te nemen. En wanneer het moeilijk wordt, blaas dan op je fluit en roep je Greevil! Hij zal je op een veilige plek plaatsen (we weten niet echt waar) en het heft in zijn eigen smerige klauwen nemen!

Ziedaar, de Greeviling is een tijd van eindeloze bloedbaden, wanneer de Greevils rel schoppen en de sneeuw rood kleurt. Toch is het niet allemaal kommer en kwel. Elke wilde Greevil wiens schat je plundert zal een cadeau uitbraken voor vriend en vijand! (we raden aan het of te vegen want het komt uit de slokdarm van een Greevil.) Je zal misschien niet krijgen wat je wou, maar is geven geen grotere beloning dan ontvangen? Zou iemand dit willen uitleggen aan de Greevils?!

         Als je, om wat voor reden dan ook, nog niet genoeg had van de verderfelijke wezens zijn er Greevil-eieren beschikbaar die klaar zijn om doordrenkt te worden met magische essenties die deze wezens zo verdomd irritant--Ik bedoel, zo wonderbaarlijk maken!

         Hoewel Frostivus moet wachten tot volgend jaar, is dit de perfecte tijd om de Greeviling te vieren met geschenken in overvloed. De Dota 2-winkel is bevoorraad met nieuwe wonderen waar de hebzuchtige Greevils niet aan kunnen komen--zoals de winnende inzendingen van de Polycount-wedstrijd.