Η δυστυχία συσσωρεύεται στη δυστυχία! Καθώς το κρύο έγινε δριμύτερο, περιμένουμε πως και πως το Frostivus. Αντί για αυτό, θα έχουμε το Greeviling! Τα καταστήματα έχουν λεηλατηθεί, τα δώρα μας ανοιγμένα, τα πολύτιμα αντικείμενά μας διάσπαρτα μέσα στα δάση από μια τρομερή παλίρροια από Greevil! Τι προκάλεσε αυτή την εξάπλωση του χάους; Ποιος εκκόλαψε όλα εκείνα τα αυγά Greevil; Ποιον μπορούμε να κατηγορήσουμε για την εμφάνιση αυτής της ορδής των άτακτων δαιμόνιων; Τι είναι αυτά που λέτε; Είναι δικό μας το λάθος;

Πρόκειται για δικό μας λάθος;

         Βρίσκονται παντού! Μέσα σε όλο το δάσος, τα αρπακτικά Greevil απολαμβάνουν τα δώρα στα βρωμερά λημέρια τους. Θα τα παραδώσουν μόνο με βία! Αν τυχόν, αντιμετωπίσετε εκείνα τα άγρια Greevils, σιγουρευτείτε να συνοδεύεστε από τα δικά σας καλότροπα Greevil. Και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, σφυρίξτε για να καλέσετε το Greevil σας! Θα σας τοποθετήσει σε ένα ασφαλές μέρος (δεν ξέρουμε που ακριβώς) και θα πάρει την κατάσταση στα βρώμικα χέρια του!

Για το lo, το Greeviling αποτελεί μια εποχή ατελείωτης σφαγής, που τα Greevil βιαιοπραγούν και το χιόνι βάφεται κόκκινο. Ακόμα κι έτσι όμως, έχει και τις ευχαριστήσεις του. Κάθε θησαυρός άγριου Greevil που λεηλατείται θα χαρίσει ένα δώρο είτε για φίλο είτε για εχθρό! (Θα χρειαστεί σκούπισμα, γιατί εξέρχεται από τον οισοφάγο ενός Greevil.) Μπορεί να μη λάβετε αυτό που ζητήσατε, αλλά δεν είναι πιο ικανοποιητικό το δούναι από το λαβείν; Θα μπορούσε κάποιος να το εξηγήσει αυτό στα Greevils;!

         Αν για κάποιο λόγο δεν έχετε λάβει ακόμα κάποιο από τα ολέθρια αυτά πλάσματα, πολλά αυγά Greevil είναι διαθέσιμα για επώαση και έτοιμα για να διαποτιστούν με μαγικές ουσίες ώστε να κάνουν αυτά τα πλάσματα τόσο ενοχλητικά ή μάλλον τόσο θαυμαστά!

         Καθώς το Frostivus πρέπει να περιμένει μέχρι το επόμενο έτος, αυτός είναι ο κατάλληλος καιρός για να γιορτάσουμε το Greeviling με δώρα εν αφθονία. Το Κατάστημα Dota 2 είναι εφοδιασμένο με νέα αγαθά ανώτερα από τα άπληστα Greevil, όπως τις νικητήριες συμμετοχές του διαγωνισμού Polycount.