Mizerie peste mizerie! Cum s-a apropriat frigul, aşteptăm Frostivus-ul. În loc de asta nouă ni se dă Greeviling-ul! Magazinele au fost sparte, cadourile noastre rupte şi obiectele noastre preţioase au fost împrăştiate prin pădure de un flux groaznic de Greevils! Ce a cauzat acest haos roitor? Cine a eclozat toate acele ouă de Greevil? Pe cine putem să dăm vina pentru îngroparea noastră în această hoardă de pitici răutăcioşi? Ce spui? Este propria noastră afurisită de vină?

Este vina noastră, la naiba?

         Sunt peste tot! Peste tot prin pădure, Greevilii hoţi de cadouri se bucură de cadourile noastre în vizuinele lor murdare. Ei vor ceda numai cu forţa! Dacă te vei duce împotriva acestor Greevili sălbatici, asigură-te că îţi poţi aduce proprii Greevili manieraţi cu tine. Şi când lucrurile se înrăutăţesc, fluieră şi cheamă-ţi Greevilul! El te va pune într-un loc sigur (nu suntem siguri unde) şi va lua aceste lucruri în labele lui neîngrijite!

Pentru lo, Greeviling-ul este o perioadă de măcel interminabil, când Greevil-ii se răscoală şi zăpada este acoperită cu sânge. Chiar şi aşa, nu este fără placerile proprii. Fiecare Greevil sălbatic de la care jefuieşti o comoară va scuipa un cadou pentru un prieten şi inamic la fel! (Poate ca o să vrei să îl ştergi deoarece a fost în beregata unui Greevil.) Poate că nu o să primeşti ceea ce ai vrut, dar nu este oferitul mai merituos decât primitul? Ar putea cineva să explice asta Greevil-ilor?!

         Dacă pentru vreun motiv nu te-ai săturat de aceste creaturi nesuferite, ouă de Greevil sunt valabile și pregătite pentru a fi infuzate cu esențele magice ce fac le fac pe aceste creaturi atât de enerva--adică, să fie niște minuni!

         Pe când Frostivus trebuie să aștepte până anul următor, acesta e momentul potrivit pentru a sărbătorii The Greeviling cu o mulțime de cadouri. Magazinul Dota 2 este aprovizionat cu minunății noi de neatins pentru Greevili lacomi--cum ar fi înscrierile câștigătoare la Concursul Polycount.