Elendighet på elendighet! Når kulden kom sigende, så vi frem til Frostivus. I stedet får vi Greeviling! Butikkene har blitt plyndret, våre gaver er revet åpne, våre dyrebare gjenstander er spredt rundt i skogen av en forferdelig bølge av Greevils! Hva forårsaket dette svermende kaoset? Hvem klekket alle disse Greevil-eggene? Hvem kan vi skylde på for å begrave oss i denne horden av rampete smådjevler? Hva sier du? Det er vår egen fordømte feil?

Det er vår egen fordømte feil?

         De er overalt! Gjennom hele skogen, nyter gavesnappende Greevils våre gaver i deres ekle hi. De vil kun overgi dem ved makt! Skulle du møte disse ville Greevils, pass på at du tar med deg din egen, veloppdragen Greevil. Og når det blir tøft, blås i fløyta og tilkall din Greevil! Han vil sette deg på et trygt sted (vi er ikke helt sikre på hvor) og ta saken i sine egne, skitne klør!

Akk, Greeviling er en tid med endeløs slakt, da Greevils går amok og snøen flekkes med rødt. Tross det er det ikke helt uten glede. Hver ville Greevil hvis skattekamre du plyndrer kommer til å hoste opp en gave til både venn og fiende! (Du vil nok ønske å tørke den, for den har vært i en Greevils spiserør.) Du får kanskje ikke det du har ønsket deg, men er ikke det å gi mer tilfredsstillende enn å motta? Kan noen virkelig få forklart dette for alle Greevils?!

         Hvis du av en eller annen grunn ikke har fått din porsjon av disse vanskelige skapningene, så finnes Greevil-egg tilgjengelige som er klare for å bli gjennomsyret med magiske essenser som gjør disse skapningene så forbannet slits--Jeg mener, et under å se!

         Mens Frostivus må vente til neste år så er dette den perfekte anledningen for å feire Greeviling med gaver i hauger og lass. Dota 2-butikken bugner med nye underverk utenfor grådige Greevils rekkevidde, blant annet de vinnende bidragene i Polycount-konkurransen.