Elände ovanpå elände! När kylan kom såg vi fram emot Frostivus. Istället får vi Greeviling! Affärerna har blivit plundrade, våra gåvor uppslitna och våra värdefulla föremål har spritts ut i skogarna av en eländig våg Greevils! Vad orsakade detta svärmande kaos? Vem kläckte alla Greevilägg? Vem kan vi skylla på för att ha begravt oss i denna hord av elaka demoner? Vad är det du säger? Är det vårt eget jäkla fel?

Är det vårt eget förbaskade fel?

         De är överallt! I hela skogen njuter gåvosnattande Greevils av våra gåvor i sina vidriga bon. Endast med tvång kommer de ge ifrån sig dem! Om du skulle möta dessa vilda Greevils, se till att du tar med dig dina egna väluppfostrade Greevils. När det blir jobbigt, blås i din vissla och kalla på din Greevil! Han kommer att sätta dig någonstans i säkerhet (vi är inte säkra på var) och ta saken i sina egna smutsiga klor!

Ack, Greeviling är en tid av ändlös slakt, då Greevils löper amok och snön fläckas röd. Trots det är det inte helt utan nöjen. Varje vild Greevil vars skattkammare du har plundrat kommer att spotta upp en gåva för både vän och fiende! (Du kommer vilja torka av den, för den har varit i en Greevils matstrupe.) Du kanske inte får vad du har önskat dig, men är inte att ge mer givande än att få? Skulle någon vänligen kunna förklara detta för alla Greevils?!

         Om du av någon anledning inte har fått din portion av dessa besvärliga varelser, så finns Greevil-ägg tillgängliga som är redo att genomsyras med magiska essenser som göra dessa varelser så jäkla job--Jag menar, ett sånt under att skåda!

         Medan Frostivus måste vänta tills nästa år så är det här det perfekta tillfället att fira Greeviling med gåvor i stora lass. Dota 2-affären är full av nya underverk utanför giriga Greevils räckvidd, bland annat de vinnande bidragen i Polycount-tävlingen.