Turhuuksien turhuus! Jääsateen saapuessa odotimme niin Frostivusta. Sen sijaan saimme Greevilingin! Greevilit ovat ryöstäneet kauppamme, repineet lahjamme auki ja heitelleet rakkaat esineemme ympäri metsää! Mikä tämän kaaoksen aiheutti? Kuka hautoi nuo Greevil-munat? Ketä voimme syyttää tästä? Mitä? Ai että se on meidän oma vika?

Onko se meidän vikamme?

         Ne ovat kaikkialla! Metsä on täynnä lahjoja varastelevia Greevileitä, jotka nauttivat lahjoistamme karmeissa luolissaan. Ne antavat periksi vain jos hyökkäämme! Jos näet villin Greevilin, ota esiin oma hyvin käyttäytyvä Greevilisi. Ja jos meno näyttää rankalta, puhalla pilliin ja kutsu oma Greevilisi mukaan. Hän vie sinut jonnekin turvaan (emme tosin oikein tiedä, minne) ja ottaa hommat kapisiin kouriinsa!

Greeviling on suurta mässäilyjuhlan aikaa. Greevilit juoksevat valloillaan ja lumi värjäytyy vereen. Siitä huolimatta on Greevilingissä jotain mukavaakin. Jokaisen villiltä Greevililtä anastamaasi ryöstösaalista kohti se sylkee ulos lahjan, olkoon vastaanottaja sitten kaveri tai vihollinen! (Pyyhi kuitenkin se sylki pois - se on ollut Greevilin kuvussa.) Et välttämättä saa toivomaasi lahjaa, mutta eikä lahjojen antaminen olekin kivempaa kuin niiden saaminen? Voisiko joku selittää tämän periaatteen Greevileille?

         Jos jostain syystä et ole vielä saanut tarpeeksesi näistä olioista, hautomattomia Greevil-munia on saatavilla ja niihin voi lisätä taikavoimia, jotka tekevät näistä olennoista ärsytt-- siis tarkoitan, äärimmäisen mahtavia tyyppejä!

         Odotamme ensi vuoden Frostivusta ja sillä välin juhlimme Greevilingia lahjoin. Dota 2 -kaupan hyllyt ovat täynnä hienouksia, joihin Greevilit eivät pääse käsiksi. Esimerkkinä Polycount Contestin voittajat.