Nyomor nyomor hátán! Hogy vártuk a Frostivust, míg közeledett a hideg. Helyette a Greeviling jött el! A boltokat kifosztotta, ajándékainkat feltépte, drága tárgyainkat szétszórta az erdőben a greevilek rettentő áradata! Mi okozta ezt a rajzó káoszt? Ki költötte ki azokat a greevil tojásokat? Kit okolhatunk azért, mert elleptek minket ezek a rosszcsont ördögök? Mit mondotok? A saját hibánkból történt?

A saját hibánkból történt?

         Mindenhol ott vannak! Erdőszerte azok az ajándékcsenő greevilek élvezik ajándékainkat mocskos odvaikban. Csak erőszakkal vehetjük el tőlük! Ha szembe néznétek azokkal a vad greevilekkel, ne feledjétek magatokkal vinni saját, jó modorú greeviljeiteket. És amikor nehézre fordul a menet, fújjátok meg a sípot, és hívjátok greeviletek! Az majd biztonságba helyez (nem tudjuk pontosan, hova), és saját mohó karmaiba veszi a dolgokat!

Mert bizony a Greeviling a véget nem érő mészárlás időszaka, mikor greevilek dúlják a tájat, a hó pedig vörösre festett. Még így sem mentes azonban örömöktől. Minden egyes vad greevil, kinek kincsét fosztogatod, ajándékot ad barátnak és ellenségnek egyaránt! (Azért majd töröld le, mégis csak egy greevil szájában volt.) Lehet, hogy nem azt kapod, amit kértél, de nem jobb adni, mint kapni? Elmagyarázná ezt valaki a greevileknek?!

         Ha valamilyen oknál fogva még nincs eleged az idegesítő kis lényekből, már elérhetőek a kiköltésre váró greevil-tojások, melyeket már csak azokkal mágikus esszenciákkal kell átitatni, melyektől ilyen kis fér... úgy értem, ilyen csodásak lesznek!

         Bár a Frostivusra még várni kell a jövő évig, remek alkalom ez megünnepelni a Greevilinget ajándékok hadával. A Dota 2 Áruház telis-tele van olyan csodákkal, melyek a kapzsi greevilek számára elérhetetlenek; ilyenek például a Polycount Contest nyertes darabjai.