Представяме
  Ръкопашен   Carry   Инициатор   Disabler   Издръжлив
Войнственото божество Mars процъфтява в сърцето на конфликти, защитаван от своя обемист смъртоносен щит, докато пронизва враговете с легендарното си копие. Той се наслаждава на това да се опълчва срещу опонентите си в арена, заобиколена от лоялни копиеносци, които гарантират, че никой няма да избяга. А каквито и да са шансовете му, богът на войната може да диктува условията на битката, знаейки, че тълпата навеки ще е на негова страна.
СКОРО ЩЕ НАСТЪПИ КРАЯТ НА ЕПОХАТА ЗА СТАРИТЕ БОГОВЕ
Mars, първият син на небесата, прекарал дълго съществуване, водейки безконечна война и станал свидетел на още безчет походи, водени под флага на старото му име. Войни за покоряване и мъст. Праведни и несправедливи… Винаги жестоки. Подобно на баща си, Mars се отдал на това да удовлетвори своите долни импулси, но с много по-чудовищни наклонности от тези на Зевс. Но настъпил деня, в който войната сама по себе си вече не била достатъчна, за да удовлетвори неговите копнежи. По стечение на съдбата, решението му се оказало лесно. Трябвало да поведе война за по-голяма цел и да вдъхновява повече от обикновена свирепост и скръб при вида на своя шлем. Сега богът на войната се стреми да заяви онова, което му принадлежи по наследство, да изпепели пантеона на старата епоха из основи, а негово място да изгради нова империя връз пепелта на своя род.

Умения

Spear of Mars

Mars хвърля своето легендарно копие, нанасяйки щети на всяка вражеска единица, която удари. Първият уцелен вражески герой бива прободен и отблъснат назад. Ако прободеният герой удари дърво, сграда или скала, то той ще бъде прикован към нея и зашеметен.

God's Rebuke

Mars блъсва враговете пред него със своя щит, отблъсквайки ги назад и нанасяйки им щети с критичен удар спрямо атаката му. Наситено с True Strike, нападението добавя бонус базови щети, когато удря герои.

Bulwark

Mars размахва своя масивен щит, за да блокира част от всяка физическа атака, когато бива удрян отпред или отстрани.

Arena of Blood

Mars призовава арена заобиколена от немъртви войници от „Легиона на пепелта“, които блокират вражеските атаки и движение. Вражеските герои близо до вътрешния ръб на арената ще бъдат атакувани от копията на немъртвите войници, нанасящи им щети и отблъсквайки ги назад.