Bemutatkozik
  Közelharci   Végjátékos   Harcindító   Bénító   Szívós
Mars, a harcos istenség a viszály szívében él igazán, ahol halálos, hatalmas pajzs óvja, miközben felnyársalja ellenségeit legendás dárdájával. Örömmel néz szembe ellenfeleivel egy arénában, amelyet hű lándzsásai vesznek körül, garantálva, hogy senki se meneküljön, és hogy bármilyen esélyekkel néz is szembe, a hadisten szabhassa meg a csata feltételeit, tudva, hogy a nézősereg mindig az ő oldalán áll.
HAMAROSAN LEJÁR A RÉGI ISTENEK KORA
Mars, a mennyek első fia, hosszú létezését véget nem érő háborúskodással töltötte, és megszámlálhatatlan hadjáratot látott már régi nevének lobogója alatt is. Hódító háborúk és bosszúhadjáratok. Jogosak és jogtalanok... De mindig kegyetlenek. Apjához hasonlóan Mars is átadta magát legelemibb ösztöneinek, bár ezek Zeusénál sokkalta rettenetesebbek voltak. Ám eljött a nap, amikor a háború önmagában már nem volt elegendő vágyainak kielégítésére. A sors úgy akarta, hogy könnyen találjon erre megoldást: egy nagyobb cél érdekében kell hadat viselnie, és címere látványának többet kell sugalmaznia puszta kegyetlenségnél és bánatnál. A háború istene most be akarja teljesíteni születési előjogát: leégetni a régi kor panteonját, és egy új birodalmat építeni rokonai hamvain.

Képességek

Spear of Mars

Mars eldobja legendás dárdáját, sebezve minden eltalált ellenséges egységet. Az első eltalált ellenséges hős felnyársalódik és hátralökődik. Ha a felnyársalt hős fával, épülettel vagy sziklával ütközik, odaszegeződik és megbénul.

God's Rebuke

Mars megüti pajzsával az előtte levő ellenségeket, hátralökve és támadásán alapuló kritikus sebzéssel sebezve őket. A True Strike-kal átitatott támadás többletsebzést biztosít hősök megütésekor.

Bulwark

Mars hatalmas pajzsát használva blokkolja minden fizikai sebzés egy részét, amikor elölről vagy oldalról találják el.

Arena of Blood

Mars megidéz egy, a Hamulégió élőholt harcosainak sorfala által körülvett arénát, akik blokkolják az ellenség támadását és mozgását. Az aréna belső széle közelében levő ellenségeket lándzsával támadják, sebezve és hátralökve őket.