ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ
  ΑΓΧΕΜΑΧΟΣ   Carry   Initiator   ΚΑΤΑΣΤΟΛΕΑΣ   ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΣ
Η πολεμική θεότητα Mars ευημερεί στην καρδιά της μάχης, φυλασσόμενος από το τεράστιο μέγεθος μιας θανατηφόρας ασπίδας καθώς καρφώνει εχθρούς με το θρυλικό του δόρυ. Διασκεδάζει να αντιμετωπίζει αντιπάλους σε μια αρένα περιστοιχισμένη από πιστούς ακοντιστές — που εγγυώνται ότι δε θα ξεφύγει κανένας και πως ό,τι πιθανότητες και να αντιμετωπίζει, ο θεός του πολέμου μπορεί να καθορίσει τους όρους της μάχης γνωρίζοντας πως το κοινό είναι πάντα με το μέρος του.
Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΘΕΩΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
Ο Mars, πρώτος γιος του Ολύμπου, πέρασε μεγάλο μέρος της ύπαρξής του διεξάγοντας ατέλειωτο πόλεμο και είδε άπειρες ακόμα σταυροφορίες να γίνονται κάτω από το λάβαρο του παλιού του ονόματος. Πόλεμοι κατάκτησης και εκδίκησης. Δίκαιοι και άδικοι... Πάντα βάναυσοι. Αρκετά όπως ο πατέρας του, ο Mars απολαμβάνει τις βασικότερές του παρορμήσεις--με τάσεις πολύ πιο τερατώδεις από αυτές του Zeus. Αλλά έφτασε η μέρα που ο πόλεμος για το ίδιο τον πόλεμο δεν ήταν πλέον αρκετός για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του. Όπως το ήθελε η μοίρα, η λύση του ήρθε εύκολα: πρέπει να διεξάγει πόλεμο για ένα μεγαλύτερο σκοπό και να εμπνεύσει περισσότερα από απλή αγριότητα και θρήνο στη θέα του εμβλήματός του. Τώρα, ο θεός του πολέμου σκοπεύει να διεκδικήσει το από γεννησιμιού του δικαίωμα, να κάψει το πάνθεον του παλιού καιρού και να χτίσει μια δίκαια νέα αυτοκρατορία πάνω στις στάχτες του είδους του.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Spear of Mars

Ο Mars ρίχνει το θρυλικό του δόρυ με θανάσιμη ευστοχία, προκαλώντας ζημιά σε κάθε μονάδα που πλήττει. Ο πρώτος εχθρικός ήρωας που χτυπά καρφώνεται στο δόρυ και απωθείται πίσω. Αν ο καρφωμένος ήρωας χτυπήσει σε ένα δέντρο, κτήριο ή γκρεμό, θα καρφωθεί εκεί και θα δεχθεί σάστισμα.

God's Rebuke

Ο Mars χτυπάει τους εχθρούς μπροστά του με την ασπίδα του, απωθώντας τους πίσω και προκαλώντας ζημιά με ένα καίριο χτύπημα με βάση την επίθεσή του. Δεν μπορεί να αστοχήσει και η επίθεση αποκτά επιπλέον ζημιά όταν χτυπάει ήρωες.

Bulwark

Ο Mars κρατάει τη τεράστια ασπίδα του για να μπλοκάρει ένα μέρος από κάθε φυσική ζημιά όταν δέχεται επίθεση από μπροστά ή από πλάγια.

Arena of Blood

Ο Mars καλεί μια αρένα περιστοιχισμένη από απέθαντους πολεμιστές της Λεγεώνας της Στάχτης, που εμποδίζουν εχθρικές επιθέσεις και μετακινήσεις. Οι εχθρικοί ήρωες κοντά στα εσωτερικά όρια της αρένας θα δέχονται επίθεση από δόρυ, που θα τους προκαλεί ζημιά και απώθηση πίσω.